Mit forår i accessories

Du kan efterlade dit barn hos mig

OPDATERING: Interessen for listen har været ganske overvældende, og fordi en liste med 600 adresser nok mere er støj end en reel og overskuelig hjælp til dé, som den er tiltænkt, så vil jeg i stedet lokalisere måske 50-100 frivillige menneskelige baby-luger, der dels kan dække hele landet og dels har en form for sundhedsfaglig baggrund eller andre specifikke kompetencer, der vil stille et eventuelt afleveret barn bedst muligt. Så hvis du er sygeplejerske, jordmoder, læge, pædagog, socialpædagog eller lignende – så skriv din adresse og dine oplysninger nederst i kommentarfeltet. Tusinde tak for den store opbakning. Lad os håbe, at der snart kommer et offentligt tilbud, der kan løfte opgaven på den bedst mulige måde.

Så skete det sgu igen. Et nyfødt spædbarn blev efterladt alene ude i kulden i en Netto-pose. Hun var klædt godt på, og der var tilsyneladende gjort et godt stykke arbejde for at sørge for, at hun hurtigt ville blive fundet. Og det gjorde hun heldigvis. Men der kunne være så mange ting, der var gået galt, og så kunne det pludselig have endt ud i en endnu mere sørgelig historie end det allerede er.

I Tyskland har de dé dér famøse baby-luger, hvor mødre i ulykkelige situationer kan aflevere deres børn med vished om, at de ikke kommer til at gå til i kulden. Herhjemme bliver baby-lugerne diskuteret hver gang, der opstår en situation, hvor en baby er forladt i en situation, som de på ingen måde kan klare sig ud af selv – men selvom jeg kan læse mig frem til, at der skulle afsættes to millioner til at indføre baby-luger som en forsøgsordning, så er de her i hvert fald ikke endnu – og i forgårs efterlod en kvinde sit barn på en bænk. Vi aner ikke, om hun ville have tyet til en baby-luge, hvis der fandtes sådan en – men jeg tillader mig at tro det.

Jeg kan afsløre, at jeg ikke synes, at det er en særlig god idé, at der ikke findes et alternativ lige nu. Jeg kan kun gisne om, hvilke situationer dé hér kvinder står i – det er i hvert fald nogle så komplekse og svære nogle af slagsen, at de ikke ser anden udvej end at efterlade et lille barn.

Jeg kan Google mig frem til, at det anbefales, at man overdrager sit barn til myndighederne, hvis man ikke kan eller ønske at tage vare på det. Jeg kender naturligvis ikke til situationen fra mig selv, men jeg kan da levende forestille mig, at man vil være nervøs for konsekvenserne, hvis man retter henvendelse til myndighederne omkring at ville aflevere sit barn. Måske er der tale om personer, der ikke har gode erfaringer med offentlige myndigheder – måske stoler man ikke på hospitalerne – måske er man bange for at blive stillet til ansvar for sit valg og kender ikke til konsekvenserne – måske er man bange for, at myndighederne vil rette henvendelse til ens familie. Der kan være så mange grunde til, at løsningen i nogle få tilfælde bliver at efterlade sit barn i en park, container eller lignede. Og det kan sgu ikke være rigtigt.

Jeg vil gerne være den midlertidige baby-luge

Så derfor; du kan aflevere dit barn hos mig. Send mig en mail eller en sms, eller ring direkte på min dørtelefon og fortæl mig, at du vil aflevere dit barn. Så lukker jeg dig ind og du kan aflevere det lille menneske foran min dør eller direkte i mine arme. Jeg kan naturligvis ikke tillade mig at beholde dit barn, men jeg kan sørge for, at dit barn får lov til at ligge hud mod hud og har den rette temperatur indtil de rette når frem til at tage sig af dem og sørge for, at der bliver taget sig af dem. Jeg dømmer dig ikke, og du kan trygt aflevere dit barn hos mig. Du kan også sende mig en mail eller besked om, hvor du vil lægge dit barn, og så kommer jeg springende for at sørge for, at dit barn ikke når at fryse eller være alene. 

Jeg håber, at nogle af jer, som læser med, vil sende jeres navn, adresse, mail og telefonnummer til mig og dermed selv være en del af den ydmyge liste over steder, hvor man kan aflevere sit barn ganske anonymt. Hvis man ikke ønsker sin præcise adresse opgivet herinde, så kan mail og telefonnummer også gøre det. 

Jeg er udmærket godt klar over, at det er et forsvindende lille tal af børn, der bliver efterladt – måske i nærheden af ét om året. Og denne liste bliver med al sandsynlighed ikke taget i brug – men tænk hvis den gjorde. Tænk, hvis bare ét enkelt barn undgik at starte sit liv på en bænk i en park, fordi det i stedet kunne blive afleveret i armene på én, der vil dets bedste. Spædbørn er så uhyre skrøbelige, og jeg kan simpelthen ikke klare, at der lige nu ikke er et alternativ for de stakkels børn og deres mødre. Så nu forsøger jeg at give et alternativ, indtil der forhåbentligt snart kommer et kommunalt et af slagsen.

Alle forbeholdene og tankerne bag

Og jeg er da også godt klar over, at min blog ikke når ud til hele Danmark, men jeg har ved guder tænkt mig at SEO-optimere røven ud af dét hér indlæg, således at man ikke kan søge på nogle afarter af “efterlad barn” uden at jeg står skriger som nummer 1 på Google.

Det er også meget muligt, at nogle af mødrene ikke kan dansk eller ikke har adgang til internet – men det skal satme ikke afholde mig fra i det mindste at gøre et forsøg på at undgå flere spædbørn efterladt til dem selv. For lige nu er alternativet altså ingenting. Dét hér er en dårlig løsning, det indrømmer jeg blankt. Der er ikke andet end faldgruber i det – men det her er hvad jeg som privatperson kan klare. Og så håber jeg inderligt, at nogle politikkere og fagfolk vil se på, hvad de kan gøre for at imødekomme de stakkels mødre, der ikke ser andre muligheder end at efterlade deres spædbørn udendørs. 

Etisk råd har også undersøgt og vurderet baby-lugerne, og deres bekymring går blandt andet på, om lugerne potentielt kan gøre, at flere børn bliver efterladt. Det er ikke en bekymring for mig. Hvis mødre gerne vil aflevere deres børn, så må man formode, at de børn er bedre stillet ved at blive afleveret. Mit fokus er hundrede procent på børnene, og jeg kan ikke acceptere, at ét eneste barn bliver efterladt uden en chance for at sørge for egen overlevelse, fordi man er bange for, at baby-luger eller anonym overdragelse af børn kan skabe inflation. Man kigger desuden på, at tallene for efterladte babyer tilsyneladende ikke bliver mindsket fordi der findes baby-luger, men det vil jeg tillade mig at påstå, at man ikke har nogen idé om. Vi aner ikke, hvor mange der ville have efterladt deres børn udendørs, hvis ikke der havde været baby-luger i Tyskland – og jeg synes kun at det er fair, at der er den mulighed. Det virker grotesk at afholde sig fra at finde en løsning, fordi man formoder, at det ikke afhjælper problemet – lad os nu lige give den et forsøg. Det er små børn, som det handler om.

Eller endnu bedre; lad politikkerne kigge på mit tiltag og lad dem kalde det for en rasende dårlig idé. Men når de så har kaldt det en dårlig idé, så skal de holdes op på at finde ud af, hvad den gode idé så er, og så skal der handles ud fra den. Intet vil glæde mig mere, end at mit tiltag lukkes ned, fordi der er kommet en bedre og mere holdbar løsning. Det kunne eksempelvis være anonyme tilbud og konsultationer hos læger, jordmødre eller sundhedsplejersker. Eller det kunne være at skrive rundt til kommunale dagplejere, om nogle af dem ville have lyst til at udgøre en akut-liste. Lad os finde den gode løsning.

En anden problemstilling, der ofte er på banen under diskussionen er, at kvinder der er i landet som følge af trafficking, kan blive tvunget til at aflevere deres børn af dem, der har dem i deres varetægt. Det er skæbner, som det gør decideret ondt at tænke på, men jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad der ellers kan ske med børn, der bliver født ind i den verden. Så jeg vil meget gerne tage imod de børn. Skulle kvinder rette henvendelse til mig med den slags problematikker, så vil jeg gøre absolut alt hvad jeg kan for at hjælpe. Det samme gør sig gældende, hvis moderen er i landet illegalt af andre grunde.

Jeg vil absolut helst have, at der indføres nogle offentlige tiltag, hvor man anonymt kan modtage både rådgivning, hjælp og i yderste nødstilfælde give sit barn fra sig. Men så længe det endnu ikke er tilfældet, så vil jeg gerne byde ind med en midlertidig og ikke i nærheden af ligeså god løsning. Der er sikkert en masse aspekter, som jeg ikke har fået tænkt ordentligt igennem midt i trillende tårer og hævede øjne, men så hjælp mig med at arbejde rundt om udfordringerne – eller stil de spørgsmål, der kan få dét hér piz til at gå lidt stærkere, så både skrøbelige børn og mødre kan blive taget ordentligt hånd om. Hvis du kender til tiltag, der er anonyme og kunne være en hjælp for kvinderne, så skriv det gerne til mig – jeg har søgt rundt uden at finde noget. Så hvis de findes, er der ikke gjort tilstrækkeligt opmærksom på dem. Jeg er klar over, at det her er et meget spinkelt forsøg på at ændre et meget komplekst problem – men jeg kan ikke sove, før jeg i det mindste har forsøgt at gøre noget. 

Vil du på listen? Så smid en kommentar med dine informationer eller send mig en besked eller mail. Jeg ringer eventuelle frivillige op, for at sikre, at der er tale om korrekte telefonnumre og få en snak med de, der gerne vil på listen.

OBS: Lad være med at sende mig dit navn, adresse og oplysninger, hvis du ikke ønsker, at dette skal fremgå tydeligt af denne offentlige liste. Skulle du senere ønske dine oplysninger slettet, så skriv til mig.

De  frivillige baby-luger 

Listen er opdateret og består nu kun af personer med en sundhedsfaglig baggrund, som eksempelvis læger, jordmødre og sygeplejersker. Jeg står selv stadig på listen, på trods af manglende baggrund på den front.

Strandlodsvej 23C, 2300 Kbh S, Julie Elsebeth Crone Johannesen, tlf: 53668090, Julieelsebeth@gmail.com 

Windelsvej 51, 5000 Odense C, Maria Juncher Jørgensen, tlf: 60477298, Mjuncher@hotmail.com

Holbækvej 54 st, 4450 Jyderup, Mie Dawall, tlf: 42658842

Ryesgade 14, 1. sal, Aalborg, Ida Marie Thiele

Masnedøgade 23, 2th 2100 København Ø, Mie Munk, tlf: 51 29 68 07, mie_munk@hotmail.com

Ib Schønbergs alle 6 st th, 2500 Valby, Josephine Falck-Schmidt, tlf: 24866803

Peter Fabers gade 13 2 tv., 2200 København N., Kathrine Kjeldgaard, tlf: 28895468, Kathrinekjeldgaard@hotmail.com

Windelsvej 38, 5000 Odense C, Tilde Skovkær Withen Olesen, tlf: 30319747, tilde2712@gmail.com

Rugvænget 2, 8544 Mørke, Cathrine Ahm Uhrenholt, tlf: 29919995, cathrine_ahm@hotmail.com

Fædresmindevej 7, 5250 Odense SV, Natascha Lange

Søager 25, 7100 Vejle, Induza Pursothman

Dalabøur 5, 480 Skáli, Færøerne, Alisa Joensen

 

Guide til de frivillige baby-luger

Skulle du mod forventning en dag stå med et spædbarn i hænderne som følge af at være på denne liste, så er det vigtigt, at du ved, hvordan man handler.

 1. Ring efter politi og ambulance. Dette er et tilfælde, hvor man ringer 112.
 2. Du skal sikre dig, at barnet er okay. Har det det koldt eller varmt? Hvis det sveder i nakken, så fjern lidt tøj, hvis det føles køligt så pak dem godt ind. Tag barnet op og hold det tæt ind til dig.
 3. Lad være med at give barnet føde eller vand. Spædbørn spiser kun mælk. Virker barnet helt afkræftet og har behov for væske, så giv en smule rent vand.

413 kommentarer

 • Så fint et initiativ – selvfølgelig vil jeg hjælpe dem der måtte have brug for det.

  Jeg er pædagog og cand. pæd. i pædagogisk filosofi. Mor til 6 børn, som jeg hjemmeskoler. Jeg har ammet i 16 år og gør det stadig (yngste er 3 år) så et helt nyfødt barn der har brug for amning, vil jeg selvfølgelig amme, hvis det ønskes.

  Vorea adresse er:

  Øvrevej 27
  8799 Tunø

  Men jeg tager gerne til Jylland eller hvor det nu ville være relevant, for at mødes med de der måtte have behov for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina Larsen

  Socialpædagog
  Mannehøj 56, 6600 Vejen
  28592068

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Schjønning Mikkelsen

  Vester Altanvej 8, 8900 Randers

  Sundhedsfaglig baggrund
  Kandidat i idræt
  Erfaring med arbejde i vuggestue og børnehaver
  Arbejder med mennesker (børn og voksne), bevægelse og sundhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Moesgård

  Hvilken mail må man kontakte dig på? Vil gerne stille mig selv til rådighed i Vestjylland…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nini Kristensen

  Jeg er uddannet pædagogisk assistent og fra Kolding. Hvis du har brug for min adresse, må du gerne sende mig en mail.

  Hilsen Nini

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Fantastisk godt tænkt ! Melder mig med det samme, er uddannet pædagog.
  Camilla Hansen
  Klostergade 28C , st th
  6000 Kolding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej. Fantastisk initiativ!
  Måske der mangler en på Falster? Jeg bor i Nykøbing F.
  Nadia Kiving
  Gaabensevej 99
  4800 Nykøbing F
  30227079
  Jeg er udd. Sygeplejerske og mor til en lille dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Hvis der mangler en til at tage imod i 4600 Køge og omegn stiller jeg mere end gerne mig og mit hjem til rådighed, jeg er Social-og Sundheds uddannet og mor til 2 piger.
  Sender dig gerne min adresse i mail men vil som sådan ikke offentliggøre den hvis jeg ikke kommer med på listen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Læge, ortopædkirurgi. Hjælper gerne med alt det jeg kan. Lokaliseret i Aalborg, addressen kan fås via private besked. 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Jeg er uddannet ergoterapeut. Skriv privat for adresse – Silkeborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna Hanna

  Sundhedsfaglig (bioanalytiker) fra Aarhus, med stort kendskab til sygehus-verdenen, førstehjælp m.m. Vil gerne melde mig ❤️ Adressen kan fås ved henvendelse på ovennævnte mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy C.B. Rønberg

  Sundhedsplejerske
  Halkærvej 17, 3660 Stenløse.
  Tlf.: 20 68 49 78

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Nyborg Mousten

  Neonatal sygeplejerske.
  Tager gerne imod ❤️ Min adresse kan fået ved privat besked hvis det ønskes🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Nyborg Mousten

  Sygeplejerske, Neonatal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Julie.
  Må jeg spørge, hvordan det kan være, at der er så få frivillige babyluger, når der nu er så mange der har meldt sig?
  Jeg tænker, at kvinder der er så sårbare ikke tager hele vejen til en af de nævnte byer, hvis man kommer i en position, hvor man ikke finder andet valg end at give barnet fra sig.
  Jeg tænker, at der er meget langt fra udkandts Danmark ind til babylugerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rosenvold

  Jeg vil meget gerne hjælpe!
  Udd. Pædagog og Cand. Pæd. Pæd. Psyk.
  Mor til to – heraf en for tidligt født og derfor også kompetence indenfor dette område.
  Line Rosenvold
  Højbjergvej 160
  2730 Herlev
  Tlf: 21 79 26 66
  Mail: line.rosenvold@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nygaard

  Min adresse er Vitus Berings Vej 15, 9210 Aalborg SØ.
  Jeg er Neonatalsygeplejerske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Persson

  Vores familie Reger gerne imod. Jeg er uddannet sygeplejerske, og en mand der er tidligere brandmand. Og har selv børn.
  Familie. Persson
  Udbyvej 6
  2740 Skovlunde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er sygeplejerske.
  Emma Caroline Bjerg Londono Gonzalez
  Nødkær Alle 74
  8270 Højbjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er uddannet fysioterapeut og har også læst sygeplejerske i 3,5 år. Jeg har selv født 3 skønne børn.
  Bor i Vejle. Har yogaskole i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise kubicki Nissen

  Socialrådgiver til dagligt – Porsborgvej 67, 9530 Støvring (Nordjylland/Aalborg)
  Louisekubicki@gmail.com
  21630665

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ayse Cevirici

  Jeg er jordemoder og vil gerne stå til rådighed.
  Min adresse er Hedemarksvej 70, 1.tv 2620 Albertslund. Tlf 31210894 og email ayse@cevirici.dk. jeg er mor til to på 1 og 4 år. Min mand er i øvrigt læge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ayse Cevirici

  Jeg er jordemoder og vil gerne stå til rådighed.
  Min adresse er Hedemarksvej 70, 1.tv 2620 Albertslund. Tlf 31210894 og email ayse@cevirici.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kjølby

  Dagplejer med stort udvalg af førstehjælpsbeviser. Deriblandt spædbarn.

  Vestvej 32C, 9310 Vodskov
  Marianne Kjølby
  Tlf: 28731552
  Marikn@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg hedder Charlotte. Jeg er sygeplejerske og har selv børn.
  Jeg bor på Udbyvej 6, 2740 Skovlunde
  Tlf; 28 70 34 15

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Dyrhave

  Mie Dyrhave, Astersvej 5, 9400 Nørresundby, 30251732 – pædagogisk leder i børnehave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Dyrhave

  Mie Dyrhave, Astersvej 5, 9400 Nørresundby, 30251732

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alisa Joensen

  Jeg er mor til tre børn, og ammer endnu. Desuden er jeg også sygeplejerske.
  PS. Jeg bor på Færøerne, hvis det skulle være brug for en babyluge heroppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Bærtelsen

  Jeg stiller mig meget gerne til rådighed.
  Jeg er socialpædagog og har erfaring med området.
  Jeg bor uden for Hillerød og man kan komme til mig uden at blive set.
  Jeg bor:
  Egestedved 2b
  3320 skævinge
  Hillerød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Madsen

  Jeg er sygeplejerske og mor til to,

  Thomas A Müllers vej 2
  9800 Hjørring (Nordjylland)

  Tak for et fantastisk, nødvendigt og empatisk initiativ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Christensen

  Natasja – socialpædagog på en døgninstitution.
  Arne Jacobsensvej 14
  4690 Haslev
  Og hvis de sms’er så kørte jeg gerne hen og hentede det på aftalt sted. Alt for at hjælpe 💗
  26710428

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jacobsen

  Mor til 5, lærer i 15 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Junggren

  God ide med babyluger. Men finder det ret diskriminerende at du skriver at dem som er bedst egnet er folk med sundhedsfaglig baggrund. Så hvis man har valgt andet erhverv kan man kke varetage et barn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jane Junggren, er det også diskriminerende hvis folk går til deres praktiserende læge i forbindelse med smerter i blindtarmen, i stedet for lige at tage et smut i Føtex for at spørge lederen af grøntafdelingen? Selvfølgelig er vi i stand til at tage os af børn, selvom vi ikke har en sundhedsfaglig uddannelse. Faktisk så godt, at vores børn jo aldrig bliver drastisk nedkølet eller overophedet, eller er på randen til at dø af sult. Derfor har vi slet ikke brug for den viden og kunnen, som sundhedsfagligt personale har, der gør dem unikt i stand til at handle korrekt, i situationer der ligger uden for ‘normalen’. Du tager vel også til læge med dit barn, når han eller hun er syg? Ellers vil jeg råde dig til det. Jeg synes det giver rigtig god mening at de stakkels små mennesker får den bedst mulige hjælp, og da JE ikke kender os, må hun jo dømme ud fra de data hun har adgang til. På papiret – og nok også i virkeligheden – er en sygeplejerske fra neonatal afdeling bare bedre til at tage sig af et spædbarn i kritisk tilstand, end en ekspert i demokratiske styreformer. Så kan vi andre jo heldigvis så meget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Lotus Wittenhoff

  Tak for et fantastisk tiltag! Jeg vil gerne tilbyde min adresse som babyluge;
  Alberts have 64, 2620 Albertslund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Carøe

  Trine Carøe
  Thyrasvej 5
  Tolsværd
  4684 Holmegaard
  Vi er plejefamilie og vii ❤️gerne hjælpe med en ikke dømmende “babyluge” og massere omsorg for et lille uskyldigt barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vuggestue Pædagog i 11 år. Vil gerne være baby luge.
  Rødovre Parkvej 516
  2610 Rødovre (Sjælland)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Thomsen

  Hej Julie.
  Hvor er det dog et fantastisk inititativ, som jeg meget gerne vil være en del af.
  Jeg er uddannet vuggestuepædagog.
  Nordre Fasanvej 79 4.1 Frederiksberg.
  Ingen børn skal være alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Alida Stuk

  Jeg er sygeplejerske med 16 års erfaring på akut området. Mor til 4. Jeg stiller mig gerne til rådighed.
  Sønderholm Hedevej 69
  9240 Nibe
  Aalborg kommune

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Vind

  Mor til 4, ældst 21 yngste 7, jeg melder mig gerne som baby luge❤️
  Østergårdsvej 2 b
  Hjarup, 6580 Vamdrup
  Min svigermor er sygeplejerske og bor ved siden af mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hult

  Sosu hjælper uddannet, og har selv 3 voksne drenge -Provst Bentzonsvej 19,1, søborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Wendt

  Høgevænget 6, kirke såby. Mor til to, på 2 og 3 år. Så har rigtig rigtig meget styr på babyer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Olsen

  Vicki, Sygeplejerske og mor.
  Brøndbyøster torv 77, 6. Th
  2605 Brøndby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Ribens

  Vil rigtig gerne på din liste. Jeg er sygeplejerske på neonatal og selv mor.
  Caroline Ribens
  Adresse: Præsteageren 8, 9440 Aabybro.
  Tlf. 26112693

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Vestergaard

  Virkelig et godt initiativ. Vi er en familie på 3 (vi har en søn på 11 mdr.). Vi bor på Otte Ruds Gade 31c, 8200 Aarhus N. Jeg kan kontaktes på 22335653.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Fantastisk initiativ. Bliver simpelthen så ked af det, hver gang der kommer en situation som denne og, hvis jeg kan hjælpe en baby og mor, så gør jeg med glæde det.

  Er uddannet pædagog.
  Pt på barsel med Melanie fra d. 19.03.19.

  Melissa Meulengracht
  Sprotoften 41, 1. tv
  5800 Nyborg

  melissameulengracht@hotmail.com
  26742360

  Kan også hente, hvis det er bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shima Ghanimati

  Hvor er du bare god.. godt tænkt!
  Jeg har ligesom dig har grædt og blevet ked af det på de smås vegne. Hvis du mangler en frivillig i Nordsjællands område, så er min adresse Smaragdvej 17, 3060 Espergærde.
  Jeg tager gerne imod et barn (også en mor) med åbne arme. Jeg guider og hjælper. Man kan også banke på dør, skrive til mig, eller efterlade et barn.
  Helt anonymt også!
  Jeg er lærer, har tre børn og en del erfaring med børn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja Nielsen

  Jeg er i gang med uddannelsen til pædagogisk assistent og jeg har arbejdet meget i børnehave, samt meget som barnepige. Jeg er 21 år gammel og bor sammen med min kæreste Ida, samt vores to hunde Cody og Kato, som er vant til små børn.
  Vi har bil, så hvis i ikke har mulighed for selv at komme til mig, så køre vi gerne og mødes en neutralt sted med jer.
  Jeg vil skrive min adresse og mit nummer, så i altid kan komme i kontakt med mig.

  Gatten Møllevej 86
  Gatten
  9640 Farsø

  Tlf. 28 76 77 95
  Mail: manja-nielsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Berglund

  Mor, Sosu-hjælper og Pædagog
  Vadbro 14, 1. sal tv 2860 Søborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Bartram

  Jeg er ergoterapeut og mor og vil gerne være behjælpelig med at være privat babyluge. Fredskovhellet 18 2 tv 3400 Hillerød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nichita Banholtz

  Nichita – uddannet socialpædagog❤️
  Vestergårdsvej 20c 1tv – 2400 NV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bosil

  Fantastisk initiativ ❤️
  Jeg er mor og pædagog, så hvis du mangler en på Frederiksberg, så er jeg på 🙂
  Bodil Engler
  Vagtelvej 27, 2 TH.
  2000 Frederiksberg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nøhr Henriksen

  Jeg har tidligere sendt dig en besked 😊 Jeg er uddannet pædagog og bor i Aalborg.. Falstersgade 10 2 tv..
  Hvis jeg kan hjækpe og du har brug for flere oplysninger, giver du bare besked 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Hammer

  Socialpædagog (Dog med erfaring fra vuggestueområdet også)
  Bosat i Esbjerg: Frodesgade 150 st th. 6700.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla almajid-hald

  Jeg vil også gerne på.
  Camilla almajid-Hald
  Nørrevangen 50, 2610 Rødovre.
  53537341
  Uddannet familiebehandler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Kira, SOSU assistent, Valdemar Sejrsvej 19 1 tv. HOLBÆK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Rasmussen

  Jeg er social og sundhedsassistent, samt mor til to 💘
  Vi bor: Holms alle 10, 5800 Nyborg, 31490026

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Werner Bundgaard Larsen

  Jeg vil gerne tilbyde mit hjem som alternativ babyluge ! Det ligger i en lille by i nordjylland og er det mest fredelige nogen kan forestille sig.. adressen er kærvej 7, 9560 hadsund ❤️
  Rigtig godt initiativ 👍🏼👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Bünger

  Er uddannet pædagog og vil meget gerne hjælpe. Har arbejdet i Ca. 30 år som støttepædagog for børn med særlige behov, været familiepleje for Greve kommune.. og arbejdet på med udsatte mødre og børn på at familie center også i greve.
  Hilsen Gitte Bünger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Juul

  Mor til 4, dagplejer, uddannet sosu, udvidet førstehjælp til småbørn
  Vosnæsparken 10, 8541 Skødstrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Møller

  Jeg er uddannet socialrådgiver og bor i Billund Kommune kaldet ‘børnenes hovedstad’. Så en baby-luge skal helt sikkert også etableres her.

  Kontakt info:
  Jannie Møller
  Jørgen Glavinds Vej 30
  7200 Grindsted
  60869809

  Jeg er vild med dit initiativ – tusinde tak for det – men vær opmærksom på børneattest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Møller

  Jeg er uddannet socialrådgiver og bor i Billund Kommune kaldet ‘børnenes hovedstad’. Så en baby-luge skal helt sikkert også etableres her.

  Kontakt info:
  Jannie Møller
  Jørgen Glavinds Vej 30
  7200 Grindsted

  Jeg er vild med dit initiativ – tusinde tak for det – men vær opmærksom på børneattest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Kirk Andersen

  Jeg vil gerne være frivillige baby-luge. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en vuggestue.

  Linda Kirk Andersen
  Maglehøjparken 84
  3600 Frederikssund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kramer Jacobsen

  Jeg er mor og uddannet socialpædagog ❤️
  Tommelisevej 29, 9230 Svenstrup J (Aalborg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Ribens

  Caroline Ribens – mor og sygeplejerske og vil gerne på listen.
  Præsteageren 8, 9440 Aabybro.
  26112693

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Darnella Lykke Jensen

  Du må godt skrive mig på listen, jeg bor i Juelsminde, jeg er Social og sundhedsassistent og har arbejdet på plejehjem, hospitaler og nu på et bosted for Autister, jeg har selv 4 voksne børn og er god til at takle pres og uvante situationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Milling

  Pædagog, mor til to. Bor i 8530 Hjortshøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hansen

  hvis der mangler nær stevns .
  er uddannet SOSU hjælper , skal læse til jordmoder, er mor til 6
  tlf 42309503
  mail camillastephaniehansen@hotmail.com
  nørrehusvej 2G
  4660 store heddinge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hansen

  hvis der mangler nær stevns .
  er uddannet SOSU hjælper , skal læse til jordmoder, er mor til 6
  tlf 42309503
  mail camillastephaniehansen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Holmbo

  Bor i Jyllinge nord for Roskilde.. Er mor til en dreng på 1.5 år og arbejder som sygeplejerske på en børneafdeling 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miaamalie Sandgreen Jensen

  Jeg er Bioanalytiker og arbejder på Holbæk Sygehus.
  Jeg meler mig gerne!
  Miaamalie Sandgreen Jensen, kikhøjparken 56, 4300 Holbæk. Tlf: 25173624

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Lindholm Christiansen

  Hov – fik også sendt dig en mail 🙂 Jeg er hverken læge el jordmoder, men lærer og mor til 3 og har et hjerte for at hjælpe!
  Så:
  Ulla L. Christiansen
  Høedvej 37
  4450 Jyderup
  kan du bare tilføje, hvis det kan hjælpe.
  God dag
  Ulla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Johnsen

  Uddannet social-og sundhedsassistent. Lige nu ved at tage ergoterapeut uddannelsen. Er selv mor til 3 voksne børn. Bor ved vildbjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Johnsen

  Uddannet social-og sundhedsassistent. Lige nu ved at tage ergoterapeut uddannelsen. Er selv mor til 3 voksne børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Parish

  Hej Julie

  Du mig meget gerne tilføje mig på listen. Jeg er mor til 4 børn og står gerne med varme arme, hvis der er behov for det.

  Jeg bor i Esbjerg, men afhenter også gerne, hvis der er brug for det.

  Bentzens Allé 24, 6705 Esbjerg Ø
  Tlf. 28967984
  E-mail: sabinaparish@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Tychsen Hansen

  Pernille – mor, sosu assistent og sygeplejerske studerende.
  Storegade 10, 6240 Løgumkloster (Sønderjylland)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nexmann Larsen

  Jeg er medicinstuderende på kandidaten, hvis det er en hjælp.
  Tagensvej 33, 1. Th – Nørrebro ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Granslev Rafn

  Jeg er uddannet pædagogisk assistent, har 7 søskende i alderen 25-2 år, samt har jeg en bonus søn på 4 år.
  Jeg arbejder til dagligt i en vuggestue.
  Har mulighed for at hente i omkredsen Randers til Vejle.
  Elmevænget 20, 8444 Balle
  Christinagrafn@hotmail.com
  Tlf 23603599

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Kære Julie

  Jeg har ingen sundhedsfarlig uddannelse, men har selv to børn, hvoraf den ældste havde en hård start på livet, og jeg ved derfor hvad små børn, der f.eks ikke selv kan holde varmen, trænger til. Skriv endelig hvis du vil vide mere omkring det osv.
  Derudover har jeg mulighed for at hente bsrnet/børnene i en større omkreds af min hjemby, som ligger på det sydligste Sjælland inden falster, da vi stadig ligger inde med autostol mm.

  Mange hilsner

  Michelle Jensen
  Parkvej 26
  4773 Stensved
  Tlf: 28125687
  Mail: michelle@kajmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Lamdahl Justesen

  Tilmelder mig med glæde som børneluge! Jeg kan som børnesygeplejerske slet ikke holde ud, at tænke på, at små børn efterlades forsvarsløse i kulde og mørke. Jeg bor på Faaborgvej 54, 5250 Odense SV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nybo Langer

  Camilla Nybo Langer
  Løkkegade 16A, st. 1 9000 (direkte indgang via baggård) Aalborg
  Sygeplejerske på Neonatal afdelingen på Aalborg Universitetshospital

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Dahlbo

  Hej, Julie. Fantastisk initiativ.
  Jeg er sygeplejerske og mor og tager meget gerne i mod en evt trængende baby.
  Skibhusvej 9, 1. Th 5000 Odense c

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Dahlbo

  Hej, Julie. Fantastisk initiativ.
  Jeg er sygeplejerske og mor og tager meget gerne i mod en evt trængende baby.
  Skibhusvej 9, 1. Tv 5000 Odense c

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bosic Diemar

  Nina Bosic Diemar, Vonsildvej 21, 2770 Kastrup, 53261336, Nina.bosic@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Nyboe

  Drejergårdsvej 52B, 8600 Silkeborg. Anna Nyboe, tlf. 26188064, anna@nyboe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil til hver en tid også gerne hjælpe et lille barn , og uden at dømme nogen. Jeg er børnesygeplejerske og vil gerne hjælpe.
  Jeg har telf nr 60133058. Bor i Odense NV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Julie,
  Du må endelig også gerne notere mig med på din skønne liste af frivillige hænder, der vil hjælpe til, at de små får en bedre start på livet.
  Jeg arbejder selv som jordemoder på Rigshospitalet, og har i forbindelse med uddannelsen været på neonatalafdelingen. Her har jeg oplevet små skrøbelige sjæle, og set hvor meget arbejde der skal lægges i, for at varme et spædbarn op, der er fundet i kulden.
  Jeg vil ikke dømme nogen, men bare stå klar med armene åbne. Ingen er alene.

  Min adresse er Nordre Fasanvej 192, 1. tv, 2000 Frederiksberg

  Sikke godt initiativ – jeg har længe gået med håbet om at baby-luger en dag blev en realitet i Danmark ø! Lad os håbe at al det fokus du får sat på problemet kan skabe vej til handling højere oppe!

  Kram Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Asbjerg

  Mor til 4 står også tilrådighed i Solrød
  Strandhaven 4
  2680 Solrød Strand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Skriv mig gerne på, jeg elsker hvor smuk din tanke er, ingen børn skal efterlades alene.
  Jeg er selv mor til en lille pige på 4 mdr.
  Vi bor lige nu i Valby på Vigerslevvej. Men fra d 1/6 flytter vi til Skolevej 1, 4622 Havdrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ovesen

  Det gør mig så glad, at se opslag som dette. Alle og enhver er mere end velkomne til at kontakte mig. Jeg vil altid hjælpe, og dømmer ingen! Mit tlf nr: 53571797 adresse: Jagtvej 55 5000 Odense C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Julie.
  Jeg vil meget gerne på listen. Er uddannet Pædagogisk assistent har arbejdet i vuggestue de sidste 11 år.
  Derudover er jeg selv mor til 1
  Jeg vil naturligvis tage imod et barn uden at dømme.
  Navn: Mette
  Adresse: Carl Jacobsens Vej 33k 4th, 2500 Valby
  Tlf: 22245159
  Mail: sofieogmor@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Sille Nielsen

  Jeg vil meget gerne tage imod babyer i Næstved og område hvis der var nogle der måtte have brug for dette.

  Jeg er til Dagl Sygeplejerske og mor til 2. HIT ME

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg vil gerne stå til rådighed med åben dør i stedet for at baby skal efterlades.

  Ardresse er j.a petersenspark 32 Sjølund (v Kolding)
  Tlf 20714449
  Fantastisk ide 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Jørgensen

  Sygeplejerske Lærke Jørgensen 61339077 laerkerosendahl@gmail.com mor til to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Grønbæk Pedersen

  Hej Julie, jeg vil meget gerne på listen over steder man anonymt kan aflevere sin baby, jeg er uddannet frisør og jeg har selv to børn. Ydermere syntes jeg det er et fantastisk tiltag og jeg håber at dette kan være en god løsning indtil der bliver fundet på andre gode tiltag. Hvis dette bare kan redde en baby fra at blive efterladt, så syntes jeg bestemt at det var det hele værd. Lad os alle stå sammen og vise de mødre der skulle ende i så uheldig en situation at der er hjælp at hente og at de forbliver anonyme. Mvh Vicki

  Vicki Grønbæk Pedersen
  Søballevej 6 c
  5270 Odense N
  Mail: Pedersen.vicki@yahoo.dk
  Tlf: 41142955

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Kristiansen

  Hej. Du må endelig godt skrive mig på.
  Adresse: Årby Høje 2, 4400 Kalundborg
  Telefon: 71787273
  Email: Helenemathornekristiansen@gmail.com

  Jeg er i forvejen mor til Lukas på 4 år, og så er jeg mor til Laura i himlen. Jeg skal starte på uddannelsen som pædagog til sommer, og jeg har massere af erfaring med babyer. Så jeg vil være et trygt sted at aflevere sin baby, hvis man har brug for det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil også gerne med på listen. Er pt sygeplejerskestuderende og arbejder bl.a. på neonatal.

  Tine Klinge-Christensen
  Sdr. Boulevard 268
  5000 Odense C

  Tlf.: 51 36 78 68
  Tineklinge@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Østergade 13, 6823 Ansager
  51933367

  Er selv mor til 3. Og bor dog i en lille by, men tænker jo flere hjælpende hænder jo bedre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine Holm Pedersen

  Vil meget gerne på listen, har selv en søn på 9 mdr.
  Navn: Sabrine Holm Pedersen
  Mail: holmpedersen@hotmail.com
  Adresse: Marius holsts gade 11, 3TH
  8700 Horsens
  Nummer: 21974196

  Super godt initiativ!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil gerne skrives på listen😊
  Emilie Junker, bor i Knøsgård/Aabybro (Jammerbugt Kommune) og mor til en lille pige. Tlf.: 61703976

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Granslev Rafn

  Du må gerne skrive mig på listen.
  Christina Granslev Rafn
  Elmevænget 20, 8444 Balle
  christinagrafn@hotmail.com
  Tlf. 23603599

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Stahr

  Hej Julie-Elsebeth
  Fantastisk initiativ!!
  Du må gerne skrive mig på også. Jeg undlader dog, som du skriver, vi må, at notere min fulde adresse til og starte med:
  Stine Stahr
  Strandboulevarden, KBH Ø
  Tlf: 31653832
  Mail: stine.stahr@gmail.com
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Dubberstein

  Kære Julie

  Skriv mig gerne med på listen. Jeg er mor til Max på 2.5 år og vi er mere end villig til at stå til rådighed hvis da er behov.

  Vi bor på Ringvej 4a, 2970 Hørsholm og mit telefonnummer er 81737724

  ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Rosendal

  Hej Julie
  Tilføj endelig mig! Jeg har ikke nogen fancy stilling med børn, men jeg er mor på 33 år til 3 piger, og får ligesom dig den største knude og ubehag i maven når vi som samfund ikke gør noget ved dette STORE problem, og ja det er i mine øjne et stort problem når der i gennemsnit bliver fundet en baby om året… mit hjem er åbent
  Fedt du råber højt og gør noget for at hjælpe❤️

  Katrine Rosendal
  Mandelhaven 149
  7080 Børkop
  42423839
  Kattesoes@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej – jeg har sendt en mail med oplysninger.
  Er sygeplejerske og har tilmeldt mig listen 🙂 fantastisk initiativ !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Jørgensen

  Vil også gerne på listen 🙂
  Uddannet pædagog, mor til 4 (15-24)
  Hanne Jørgensen
  Hønefossvej 12
  6200 Aabenraa
  61696468

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Frederiksen

  Hvor er det et fantastisk initiativ! Jeg vil gerne melde mig på listen 🙌🏽

  Jeg er 28 år, uddannet pædagog og mor til en lille pige på 8 måneder.
  Mit navn er Camilla Frederiksen
  Jeg bor på Nybøllevej 16A, 2765 Smørum.
  Tlf: 60220489 – mail: herguth1@hotmail.com

  Hvis der sidder en desperat mor derude som af en eller anden årsag føler sig nødsaget til at aflevere sit nyfødte barn/sin baby, så står min dør åben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell luna Tokarski

  Det helt sikkert den bedste ide og interitiv der kl her blevet taget jeg er med på bølgen!

  Fulde navn michelle luna tokarski
  Skovgårdshave 58 3200 Helsinge
  Tlf : 40810005
  Jeg står klar til hver en tid dag og nat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er simpelthen et fantastisk initiativ 🙌🏻 Jeg vil selvfølgelig også gerne skrives på listen; jeg er pædagogstuderende (færdiguddannet om et halvt år).
  Mie Hansen
  Vangedevej 2, 1 tv
  2829 Gentofte
  Tlf: 31394482
  Mail: Mie.h.hansen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Rasmussen

  Hej, jeg er 31, mor til 2 og er sygeplejerske og tidligere dagplejer.
  Navn: Lea Hellegård S. Rasmussen
  Adresse: Sophienborgvænget 5, 3400 Hillerød
  Tlf: 41611080
  Mail: leahellegaard@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Helmer

  Jeg vil gerne med på listen – jeg er socialrådgiver
  Bor linkøpingvej 9, Trekroner, 4000 Roskilde, tlf 28181544 kontakt mig endeligt hvis der er mere vi kan eller skal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Bogetoft

  Hej…
  Jeg tager helt sikkert også imod et barn uden at dømme.
  Thea bogetoft
  Høje bøge vej 56
  5700 Svendborg
  26803553
  Theabogetoft@icloud.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er mor til to uddannet pædagogisk assistent, har baby tøj bleer sutteflasker med mere liggende..
  Mig må du godt skrive på, jeg bor i Kolding mit telefon nummer er 27516131
  Hentet også gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Julie.
  Hvor er det en smadder god ide og et super stærkt intiativ du har taget.
  Jeg vil meget gerne melde mig som frivillig baby-luge.
  Jeg er socialrådgiver og arbejder inden for børne-området. Jeg møder derfor udsatte børn og unge i min hverdag og har forståelse for de udsatte mødre, som af den ene eller anden grund må ty til den løsning.
  Min mand er desuden politimand.
  Vi har derfor kendskab til de parter, som skal tage imod babyen bagefter. ❤️
  Derudover har vi en søn sammen.

  Navn: Cathrine
  Adresse: Jørgen Poulsens Have 7, 3400 Hillerød
  Mail-adresse: cathrinebro@gmail.com
  Mobil: 28831425

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fantastisk initiativ Julie ♥️
  Sara Kjærsgård Kristensen
  Søndergade 12, 2
  8370 Hadsten
  Telefon: 60 24 60 77
  Mail: sarakkristensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Sofia Aagaard

  Du må også meget gerne skrive mig på listen. Kort om mig selv : Jeg er 34 år, sosu-assistent, gift og sammen med min mand har vi 2 piger på 9 og 5 år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sara Hansen
  4700, Næstved, Østervej 14c st.th.
  24850537
  sarahansen03@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kristensen

  Hvor er det bare et godt initiativ.
  Jeg kan ikke prale af nogen uddannelse indenfor børneområdet – er ganske almindelig kontoransat. Men jeg er mor til tre drenge på 1, 6 og 9 år. Jeg bor i Østbirk (8752) midt i Jylland. Mit mobilnummer er 24204291.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg vil gerne på listen
  Isabella. Roust ved Esbjerg.. 53554458

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hviid

  Hej Julie Elsebeth,
  Jeg vil gerne melde mig.
  Bor Krekærlunds Alle 41, 8340 Malling
  Er børnesygeplejerske og arbejder på Skejby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Birch

  Jeg vil gerne på listen. Er uddannet socialrådgiver og mor til 3 børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Maldonado

  Kære Julie
  Jeg vil meget gerne på listen. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på barselsgang. Derudover er jeg selv nybagt mor og på barsel pt.
  Jeg bor Christianshavn. Strandgade 78, 2th. 1401. Kbh k. Tlf. 50659993

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Schüsler

  Hej Julie
  Et super initiativ, som jeg gerne vil bakke op, så du må gerne sætte mig på listen, jeg er uddannet pædagog og har tidligere arbejdet på et spædbørnshjem i 6 år.

  Navn: Hanne Schüsler
  Adresse: Kaffevej 25, 1.th, 2610 Rødovre
  Tlf. 28742134
  E-mail: hanne.schusler@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Celine Jensen
  C.R. Brixvej 6
  9640 Farsø
  Mobil: 61736550

  Pædagogstuderende og mor til Milo på 5 måneder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  8250 Egå
  Stephanie Vik
  Stephaniemolbeck@gmail.com
  Tlf 53869222

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Martine Kobstrup

  Jeg vil meget gerne på listen. Virkelig godt initiativ. ❤️ Nadja Martine Kobstrup. Hjalleseparken 65, 5260 Odense S. Tlf. 27507778. Mail: nadjak1990@gmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Andersen

  Sygeplejerske og mor til et barn
  6950 Ringkøbing
  Heboltoft 91, tlf 28939732

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella hartvig

  Med tåre i øjnene får du hermed mine oplysninger!

  Isabella Hartvig – Montagehalsvej 24, 2500 Valby
  Tlf. 60530030 mail: isabella_hartvig@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Mangaard

  Jeg tager gerne imod ❤️
  Ørskovbæk parken 21
  8732 Hovedgård
  Mobil: 30333338 Mail: trishmangaard@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sommer

  Har tidligere sendt en kommentar om at jeg gerne vil skrives på listen. Vil blot tilføje, at jeg er uddannet sygeplejerske, samt mor til en dreng på 1 år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Bjerre

  Fredericiagade 13P, 9000 Aalborg. Signe Bjerre Vestergaard Pedersen. Tlf. 53571836 og mail signepedersen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hej.
  Tak for dit store og vigtige initiativ. Jeg er fortsat frisk på at stå på din liste (jeg sendte en mail i aftes, men måske den er druknet i alle de andre. Hvis du skønner at Varde i Vestjylland er relevant til din liste, er jeg fortsat fresh. Jeg er uddannet sygeplejerske, og mor til en 3-årig.
  Vh Sandie
  Tlf 22900654

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Eliasen

  Cathrine Eliasen
  Søren Møllers gade 9C 4. Sal
  8900 Randers C
  Cathrinebirk@hotmail.com
  60202223
  Min dør er altid åben 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Øverland

  Virkelig fint og flot initiativ!🙏🏼 Skriv du også mig op listen:
  Tanja Øverland
  Symfonialle 34e
  8700 Horsens
  60388838
  tanjaoverland@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sommer

  Skriv mig gerne på listen:
  Brenderupvej 10, 5464 Brenderup (Fyn)
  Tlf. Nr. 31524494

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Lysgaard

  Du har skrevet mig på listen. Vil bare lige tilføje at jeg er pædagog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Julie.
  Har skrevet tidligere, men fik vist ikke skrevet noget om mine baggrund.
  Som tidligere skrevet vil jeg meget gerne på listen. Er derudover uddannet Social-og sundhedsassistent, har en del af pædagoguddannelsen og har arbejdet i det pædagogiske speciel-område i flere år. Derudover er jeg selv mor til 2.
  Jeg vil naturligvis også tage imod et barn uden at dømme.
  Navn: Michelle
  Adresse: Tjurgården 19, 2670 Greve
  Tlf:28743233
  Mail: m_reedtz@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Jeg tilmelder mig også frivilligt – fantastisk initiativ
  Oplysninger:
  Michelle Jensen
  Bor 8382 Hinnerup
  Shelle_j@msn.com
  28401628

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Rasmusen

  Jeg støtter op❤️
  Louise Ruth rasmussen
  Åbenrå 6, 3 sal,
  1124 Kbh k
  Louiseruthrasmussen@gmail.com
  Tel: 27122201

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Olsen

  Dét vil jeg sørme gerne være med til.
  Olivia Olsen
  Vestergaardsvej 53
  9293 Kongerslev (nær Aalborg)
  olivia.rohde@hotmail.dk
  28450183

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt frandsen

  Jeg støtter op ❤️
  Britt Frandsen
  Gillesager 162 1 th
  2605 Brøndby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Nielsen

  Tina Nielsen
  Birkelyvej 27
  5792 Årslev
  22 31 67 22

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amela Hatic

  Jeg støtter op og vil gerne på listen❤️
  Du er velkommen til at aflevere hos mig: Kofod Anchers vej 105 st-tv
  Espergærde
  Mobil 28922299

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rønn

  Christina Rønn, Sydbanevej 20 D, 7500 Holstebro
  Tlf: 61747586 Mail: christina123_3@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil også meget gerne støtte op om dette! Kan afleveres på aalborgvej 251. 9440 Aabybro. Mobil – 30861423

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine holm

  Søndergade 35 a lejlighed 6, 7600 Struer.
  26789311💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christensen

  Jeg støtter også op❤️🍀
  Brombærtoften 16G, 7430 Ikast, 53383335

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole wessmann

  Jeg vil gerne være på listen, da ingen børn fortjener at blive efterladt i en park eller andre steder ❤️
  Dalvangsvej 61 1.mf
  2600 Glostrup
  28192837

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah penby

  Jeg vil self gerne på listen:

  Sarah Victoria Garfield Penby
  Frugtlunden 29, 3450 Allerød
  radekop@hormail.dk
  Mobil: 30693257

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Rytter

  Jeg støtter op💕. Kan afleveres hos mig Nyborggade 4,1 sal
  2100 Kbh Ø
  mobil 20278202

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Fyrst

  Er også altid velkommen til at aflever hos mig❤
  Er selv mor til en dreng og venter nr to 👼
  Tværvej 24, 2th
  2640 Hedehusnene
  Telefon: 4217 7536

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-lise Sønderby

  Hej Julie Elsebeth.
  Jeg vil meget gerne være med på listen..
  Kærligst Inge-Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Seidelin

  Jeg er psykoterapeut og tager også imod uden at dømme. Moderen er også velkommen til en snak for at finde ud af, om det virkelig er det hun ønsker. Stadig uden at jeg dømmer.
  Ulla Seidelin
  Mosebuen 12, Vangede
  2820 Gentofte
  Tlf 27207072

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Dalum

  Hej Julie-Elsebeth
  Sikke dog er fint initiativ og hvor er jeg bare enig med dig. Kan se du ikke ikke har nogle på din liste fra Ishøj og derfor vil jeg gerne melde mig.
  Mit tlf nr er 42709964
  Mvh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine Loft

  Jeg vil gerne melde mig også. Mor til to drenge.
  Vejgårdspark 122,3520 Farum. 26719706

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina maria wolsted

  Jeg vil gerne med på Listen .. Selv mor til 3 børn.. Christina maria wolsted Kærvej 3 3300 Frederiksværk tlf. 20782076

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie Fischer

  Hej.
  Jeg vil gerne på din liste.
  Jeg er 52 år og mor til 3 voksne børn og mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla lyngholm

  Skriv mig meget gerne på listen….
  Camilla Lyngholm
  Luftmarinegade 158
  1432 København k
  Tlf 60838701

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Mikkelsen

  Hej Julie Elisabeth, du må meget gerne skrive mig på listen også. Jeg bor i Kolding (Rosengade 20, 6000 Kolding. Tlf: 24616374)
  Uddannet zoneterapeut
  Vh. Ninna Mikkelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phoebe Mayes

  Kan altid afleveres hos mig💜
  Phoebe Mayes
  Værebrovej 2860 Bagsværd
  Phoebemayes@hotmail.com
  42556658

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Selvfølgelig vil jeg være babyluge! Jeg er fysioterapeut og mor til en lille pige på snart 2år ♥️
  Lindelundsvej 13, 2650 Hvidovre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Julie-Elsebeth.
  Jeg vil gerne på listen. Kristine Vestergaard, Kristine.spl@hotmail.com, 28691603, Aarhus C. Jeg er sygeplejerske og selv mor til en lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kan afleveres hos mig også!
  Simone Dall, sygeplejerske.
  4370 Store Merløse
  60647967
  Min adresse må også gerne komme med, men vi flytter om en måned. Fra den 1. maj er adressen Drejervej 6, 4370 Store Merløse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Geiger

  Amalie Cruz Geiger, Paludan-Müllersvej 119, 2. tv. 8210 Aarhus V, tlf 50707501.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har skrevet en besked, men hvis du gerne vil have det hele samlet får du den også her:

  Asminderødgade 16, 4th. 2200 København N
  Pernille Robrahn
  21151458
  Pernille.robrahn@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kære Julie Elsebeth.
  Har du overvejet at oprette et borgerforslag om at etablere baby-luger i Danmark? Jeg ved ikke, om det tidligere har været et borgerforslag, men med dine 26.000 følgere på Instagram, er du allerede halvvejs til de 50.000 underskrifter, som det kræver, at få forslaget videre til folketinget.
  Det er et skide vigtigt emne og ingen børn skal efterlades alene.
  Vh. Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kære Julie Elsebeth.
  Har du overvejet at oprette et borgerforslag om at etablere baby-luger i Danmark? Jeg ved ikke, om det tidligere har været et borgerforslag, men med dine 26.000 følgere på Instagram har du et stort talerør, og hvis nu alle dine følgere gav deres støtte til forslaget, er vi allerede halvvejs i underskriftindsamlingen til, at borgerforslaget skal diskuteres i folketinget 👍
  Det er en skide vigtig sag!
  Vh. Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi er os med her hjemme hos os.
  Østergade 26, 6230 Rødekro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Elisa Ravn

  Tlf.: 31697027
  Mindegade 6, 1tv, 8000 Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Røge

  Michelle Røge
  22233350
  Strøget 26d, 7430 Ikast

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan afleveres hos mig også ❤️
  Christina, sygeplejerske. Tlf; 29808668.
  Nordtoften 28. 4040 Jyllinge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil gerne være en del af det !!
  Greve – tæt på ishøj.
  Tlf: 21838964
  Mail: pernillegraakjaer@gmail.com

  Jeg er sygeplejerske studerende og mor til en dreng og en pige ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil gerne være en del af det !!
  Greve – tæt på ishøj.
  Tlf: 21838964
  Mail: pernillegraakjaer@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil også gerne på listen:)
  Camilla Mäckler,
  Daugaardsvej 4, st tv. 2800 Kgs Lyngby.
  Tlf: 2988 5252

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg melder mig klart til at være med . Er sundheds udd og har bla arbejdet på en fødegang .
  Dorthe Bolther
  Holmboes Alle 8 ,2 tv
  8700 Horsens
  Tlf 60776994

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Justine

  Justine Djernæs
  Sdr. Boulevard 200 1 tv
  5000 Odense C
  Tlf:60659744
  Mail: justinedjernaes@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Bruun

  Emilie Bruun
  Olof Palmes Gade 3, 4. tv.
  2100 København Ø
  Tlf: 30937216

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Asmussen

  Skriv mig gerne på listen!
  Mette Asmussen
  Lavgade 34,1
  6200 Aabenraa
  Mail: mette_asmussen933@hotmail.com
  Tlf.: 27512167

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Julie! Du er så god ❤️ Jeg vil gerne skrives på listen. Jeg hedder Camilla Svingfors (uddannet sygeplejerske og
  mor til pige på 1,5 år) Maglehøjparken 56, 3600 Frederikssund. 26291604 camillasvingfors@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Julie! Du er så god ❤️ Jeg vil gerne skrives på listen. Jeg hedder Camilla Svingfors (uddannet sygeplejerske) Maglehøjparken 56, 3600 Frederikssund. 26291604 camillasvingfors@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie broe-marland

  Jeg vil med!

  Damagervej 22d st th
  8260 Viby J (i Århus)
  Tlf 61338193
  Mail: sofie.marland@gmail.com

  Jeg er sygeplejerske og min mand pædagog. Vi har ikke børn, men vi har fagligheden fint på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie johansen

  Jeg vil meget gerne på listen. Er selv sygeplejerske og mor til en søn på 8 måneder.
  Navn: Fie Johansen
  Adresse: Bindeledet 16. 3.th
  Postnummer: 2880 Bagsværd
  Nummer: 21260821
  Mail: Fiejohansen@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  Hej Julie.

  Fantastisk initiativ! Sæt endelig mig på listen!

  Camilla Madsen
  Vester Halne Vej 45, 9430 Vadum.
  Tlf: 26798165
  Mail: camilla_nygaar@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Julie.
  Jeg vil meget gerne på listen.
  Mit navn er Michelle. Adresse: Tjurgården 19, 2670 Greve
  Tlf: 28743233
  Mail: m_reedtz@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Falck-Schmidt

  Jeg vil meget gerne på listen!

  Josephine Falck-Schmidt
  Ib Schønbergs alle 6 st th
  2500 Valby
  Tlf 24866803

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Line Hansen
  Vimmelskaftet 19
  3700 Rønne
  28401468
  lineslivsstil@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er med – smukt intiativ ❤️ Anne Nielsen, Stendyssen 134, 9230 Svenstrup. Tlf 60122662, anne-sn@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Krogager

  Jeg vil gerne på listen.
  Jeg er sygeplejerske på Rigshospitalets børnekræftafdeling.
  Katrine Krogager
  Valkyriegade 20, 2. Tv
  2200 København N
  40791791

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kaas

  Randers C. Tlf. 60536337
  Jeg synes det er et så godt tiltag og jeg vil meget gerne være på listen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Julie

  Jeg har skrevet mig på listen.
  Jeg er socialrådgiver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil også gerne med på listen, er pædagog
  og mor til to.

  Nina Agnete Orlander
  Voldumvej 92
  2610 Rødovre
  Tlf: 28993745

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er med 🙋‍♀️
  9600 Aars, Camilla Munk, 42190754

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille slot

  Jeg tuder for vildt over det her indlæg. Du er go!!!!!!! ❤️ Hermed min tilmelding!
  Pernille slot Johnsen.
  Hørdumsgade 2A 1 th, 5000 Odense C.
  27837224, Pernille.sj@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne med på listen!

  Julie Koch (neonatal sygeplejerske og mor til en pige fra februar’18)
  Ægirsgade 73, 3. th.
  2200 København N

  61394643
  Julieskovbaekkoch@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bundgaard

  Cecilie Bundgaard – Hallssti 37, 4. TH – 40434167 – cillenus @hotmail.com – jeg er jordemoder.
  Jeg kan også fanges i kolonihaven, i Århus nord, hvis der ønskes mere rolige rammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Janne K. Jensen
  Sct. Ibs gade 23, 2th. 8800 Viborg
  krogsdaljanne@gmail.com
  23303019

  Udd. Social og sundheds hjælper og snart færdig udd. Socialrådgiver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mette, Olof Palmes Allé, 8200 Århus N.
  Tlf. 26471615

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Sofie

  Emma Sofie Bergholdt
  Svanevej 30
  6100 Haderslev
  Tlf 61280081
  ( har en halv pædagoguddannelse og en 13 mrd søn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Jeg er med 😃
  Michelle Jensen, Moltkesvej 4, 4690 Haslev. 5354-3841

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia visnek

  Nordre Fasanvej 33c, 1. Th
  2000 Frederiksberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Buch Kaspersen

  Jeg vil mægtig gerne på listen. Jeg er uddannet pædagog og mor til en lille fyr på 4 mrd. 😊

  Garnisonen 36, 1 mf. 4100 Ringsted
  Anne_buch@hotmail.com
  23962382

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine boje johansen

  Jeg vil gerne tilmelde mig
  Jeg er sygeplejerskestuderende og bosat i Brøndbyvester nær Glostrup (min præcise adresse, er jeg dog mindre vild med at offentlig gøre, men den kan gives til vedkommende via SMS.

  Mit nummer er: 20626857
  E-mail: christine_b_j@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Simone sussemiehl, Mosedraget 6 4660 store heddinge, 23109291, simone_sussemiehl@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Kira Cato
  Kjeldsensgade 17A
  8700 horsens

  60806761

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nagham Adel issa

  Gammel Skørpingvej 2c
  9520 Skørping
  Nagham Adel issa
  Annnaghamissa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Jespersen

  Mie Jespersen, Skellet 11, st. tv., 4200 Slagelse.
  Miekyed@hotmail.com tlf:28601445

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Line Pedersen

  Nadja Line Pedersen – Skolegade 57 4653 Karise – 22789302 – nadjaline_p@hotmail.com
  Håber bare at vi kan hjælpe et barn, så har alt besværet været det værd 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bendixen

  Rendsburggade 20, 1. 7 9000 Aalborg, Camilla Bendixen, tlf 29894915, mail camilla_bk@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Bendixen

   Rigtig godt initiativ ❤️
   Camilla Bendixen, Rendsburggade 20, 1. 7 9000 Aalborg, tlf 29894915 mail camilla_bk@live.dk
   Jeg er Jordemoderstuderende 👩🏽‍⚕️👶🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bakkestrøm

  Maria Bakkestrøm
  Lyngbygårdsvej 81, 2 th
  2800 Kongens Lyngby
  mariabakkestroem@gmail.com
  28144496

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Emma Morgils
  Wilkensvej 20, 1TH. 2000 Frederiksberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Andersen

  Sanne Andersen
  Johannes Ewalds Vej 80, 8230 Åbyhøj
  60103334

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ringstrøm

  Roskilde, 42838125

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ormslevvej 229k, 8260 Viby J.
  Marie Sebastin, 93521722 – mariemors@yahoo.dk
  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone kjæhr

  Jeg kan mærke at jeg bliver nødt til at hjælpe her ! Det er det mest hjertevarme jeg længe har hørt, så selvfølgelige bakker jeg op omkring noget så fantastisk.
  Simone kjæhr
  7500 holstebro
  Mejrup/hornshøj
  51884676

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Gl. Torv 1b, 2.4, 4200 Slagelse, Victoria Hardis, tlf: 29892225, victoriahardis@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Rugårdsvej 799, 5462 Morud (Fyn), Michelle Hasselstrøm Granat.
  Michelle-pedersen@hotmail.com
  Tel. 28254454

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Duch Lillesø

  Jeg vil i hvert fald også støtte op.
  Kathrine Duch Lillesø
  Eyvinds alle 6
  Odense SV
  Tlf. 24209506

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Duch Lillesø

  Jeg vil i hvert fald også støtte op.
  Kathrine Duch Lillesø
  Eyvinds alle 6
  Odense SV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise pedersen

  Jeg hjælper også gerne. ♥️
  Vestergade 64, 7850 Stoholm
  42244139

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nanna Damsted Larsen
  Cæciliavej 11 st.
  2500 Valby
  22534149

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes det er sindssygt fedt, at du tager den her debat op. Tak!

  Du må gerne tilføje mig til listen:
  Malene Sys Hornhaver
  Skotteparken 41, 2750 Ballerup
  27508807
  Malenehornhaver@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reng Andersen

  Jeg er med! Fandme et fantastisk initiativ
  Julie Reng Andersen
  Fjældevænget 84, 4. lej. 5.
  8210 Aarhus V
  28710894

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nanna G. V. V. Hansen
  Byvej 5, 8654 Bryrup
  Tlf: 25175174
  E-mail: Nanna.gehlert@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Pedersen

  Jeg er med;
  Mathilde Pedersen,
  Hyrdevangen 26, 1.th. Brønshøj
  24816546, matpatped@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Haagen

  Fantastisk initiativ ❤
  Lise Haagen
  Eghøjvej 8B, 8250 Egå
  24247352

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Raahauge

  Hov, skrev forkert mail – her korrekt:
  Mia.raahauge@hotmail.com
  26296137
  Ellebjergvej 17, 1. Th
  2450 Kbh sv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Raahauge

  Skriv mig op 🙂
  26296137
  Ellebjergvej 17, 1. Th
  2450 Kbh sv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Finlandsvej 23, 4293 Dianalund – 23954340

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Gerner Juhl

  Jeg står klar med åbne arme i Ringsted: Mågevej 9, 4100 Ringsted ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Østergaard

  Virkelig godt initiativ 🙂 Alt andet ville være frygteligt 🙁
  Freja Schiellerup Østergaard, Vesterbrogade 105A, 2. Lejl.2, 1620 København V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jen tænker, at der skal byttes om på punkt 1 og 2, så man først ringer 112. Alternativt får andre til det, mens man selv tager sig af barnetz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kjær

  Mia Kjær
  Faaborgvej 34, anden sal
  Odense SV
  Telefon: 71201059
  Mail: mia.is.a.penguin@gmail.com
  Jeg har ingen dørklokke, så ring mig op i stedet 🖤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Poulsen

  Navn: Tine Poulsen
  Email: tinepetersenxd@hotmail.com
  Adresse: Parkvej 19, 9460 Brovst
  Mobil: 93992964

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle hedam

  28914131 tlf
  Babyer er mere end velkommen ved mig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Fabian

  Hvor er det dog et fantastisk intiativ! Man kan ikke andet end at bakke op omkring det!

  Ida Fabian
  Rudolph Wulffs Gade 22, 2. Tv 8000 Aarhus C
  Telefon: 26113005
  Mail: idafabian@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nisbeth

  Pernille Nisbeth
  Smedebakken 13 8653 Them
  Nille_nisbeth@hotmail.com
  42803225

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Persson

  Jeg vil meget gerne støtte op om dette vigtige initiativ!
  Mia Persson, Sankt Jakobs Gade 7, 2100
  København Ø,
  Tlf: 53829884

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Læssøesgade 51 sttv, 8000 Århus c.
  Elisa Margrethe B Espensen.
  Tlf: 60510055
  Mail: Elisaespensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Jacobsen

  Kamilla Jacobsen.
  Nyvej 79, Tommerup
  Tlf. 2849 9436

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gausby

  Du må SELVFØLGELIG sætte mig på listen – bedste initiativ længe!
  Camilla Gausby
  Nellikevej 3
  4700 Næstved
  20923972

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sarah Pernille Nielsen
  Bjerggade 17, 6000 Kolding
  28257944
  sarahpernille@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Buxbom

  Marlene Buxbom
  Tlf: 53591612
  E-mail: Marlene.vb@outlook.dk
  Tranbjerg J, Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hyltebjerg Allé 72b, St. Th, 2720 Vanløse
  Camilla Lagstrøm camillalag@hotmail.com 40898552

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Buxbom

  Marlene Buxbom
  Tlf.: 53591612
  e-mail: Marlene.vb@outlook.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Sascha Bjørnholdt
  Hulvej 16
  8700 Horsens
  Tlf. 26362131
  Mail: saschabjoernholdt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ally Elizabeth Clausen

  Ally Elizabeth Clausen
  Haflingervej 14, 8960 Randers SØ
  26 25 87 79

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Jeg støtter selvfølgelig op om dette ❤️
  Mit navn : Heidi Hansen
  Adresse : Hyrdebakken 16, 3400 Hillerød
  Tlf : 22533647
  Email : heidi_tonny@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Perto

  Sara Perto
  Tlf 42397999
  saraperto@outlook.com
  Havrevænget 8, Bøstrup
  8870 Langå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Bak

  Der er altid plads til en baby hos mig
  Ditte Bak
  Ormslevvej 114, 8260 Viby J
  Ditteoestergaard@gmail.com
  40964785

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lund

  Du må gerne skrive mig på listen. Super smult intiativ, når nu vores regering ikke kommer videre.
  5683 Haarby, Brydegaardsvej 5, 5683 Haarby, julielund@outlook.dk, 29849070

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Dam

  Katrine Dam, Skolegade 6,2, 6000 Kolding. Tlf: 53806734.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil gerne støtte den gode sag! Send altid SMS/mail da jeg ikk altid har mulighed for at tage min telefon
  Camilla
  Nørrebjerg runddel 43H
  5220 Odense sø
  Tlf 21967816

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Stine Holst,
  Tilst Skolevej 9, 8381 Tilst.
  Tlf: 50443972
  Mail: stine@holst-eliasen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hass

  Count me in ♥️
  Cecilie Hass
  Labæk 30C, st. tv.
  4300 Holbæk
  28 97 11 44
  ceciliekhass@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elian Eid

  Jeg ønsker at bakke op om så godt et initiativ.

  Elian Eid,
  Janus la cours gade 7,1tv, 8000 Aarhus C.
  28 90 29 71

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Helt sikkert!

  Sikke en god ide!!

  Natasha
  Møllegade 1, 7080 Børkop
  27822786

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Meget gerne!! Min kommende adresse bliver
  Bianca Borup
  Børkop Huse 17
  7080 Børkop
  41832412

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Line, lineboyedanielsen@gmail.com, 42314213. Sms frem for at ringe ellers læg en tlf-besked. Aalborg C (havneområdet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Stærkt initiativ! Jeg støtter også op!
  Sarah Popp, Horsensgade 17, 2.tv, 8000 Aarhus C, Tlf. 30 29 68 13

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lava

  Egedalsvænge 42, 3tv, 2980 Kokkedal
  28911434

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fraugde-kærby-vej 96, 5220 Odense sø
  26360811

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bavneåsen 57, 2640 Hedehusene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy krog

  Rudersdalsvej 116 st.tv 2840 Holte – 26113173

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Woller Jensen

  Odinsvej 11
  8464 Galten
  60483443

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hertz Pedersen

  Det her er det vigtigste emne!
  Sofie Hertz Pedersen
  København
  Mobil (åben døgnet rundt): 53 54 11 06
  Mail: Sofie_hertz@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sign me up
  Camilla Zdrenka
  Nyhøjen 309
  5330 munkebo
  42920223 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline falk

  Tager gerne en baby mere!?
  Caroline
  Vidarsvej 4, 4600 Køge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Julie.
  Jeg vil gerne på listen – super go ide! Mit moderhjerte bløder når jeg hør om efterladte babyer, er selv mor til to piger; en på 4 uger og en på 2 år.
  Maria, Vardevej 139, 6933 Kibæk, 23440053, m-moesgaard@hotmail.com
  😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Gravergaard

  Fredensgade 5, 6823 Ansager (Skovlund)
  29665704

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Laura Engkebølle,
  Esbern Snaresvej 31, 4180 Sorø
  Laura051288@Hotmail.com
  31722334

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  🙋🏼‍♀️

  Sofia Poulsen
  Amagerbrogade 255, 2300 Kbh S. Tlf: 51896680
  Sofiapoulsen92@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janet Tekaia

  Bedste tiltag!
  Janet Tekaia
  Hjallesevej 86, st th
  5230 Odense M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tina Olufsen.
  Grønlund 36, 7160 Tørring.
  30429567
  Tinaolufsen1989@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Rosendal

  Nicoline Rosendal
  Lindevej 2, 9460 Brovst (Nordjylland)
  Tlf 22 34 92 92
  Mail: Nicolinerosendal@outlook.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Rosendal

  Nicoline Rosendal
  Lindevej 2, 9460 Brovst
  Tlf 22 34 92 92
  Mail: Nicolinerosendal@outlook.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Pilely 4, 2610 Rødovre
  Christel Shymko
  TLF: 22852270

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Helsinghoff

  Jeg er på! Vanvittigt godt initiativ!
  Maiken Helsinghoff
  HC Ørstedsvej 61, 3 – 1879 Frederiksberg – 22759542

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille kirkmand

  Pernille kirkmand
  Hvenekildeløkken 209, 5240 Odense nø
  27124825

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line braagaard heine

  Tangevej 112, 6760 Ribe. Tlf. 60210295.
  Linebheine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Rølmer

  Skriv mig gerne på:
  Signe Rølmer Vejgaard
  Marielystvej 2, 3th 2000 Frederiksberg
  53732310 s_roelmer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den støtter jeg!!
  Nørretorv 11 8700 Horsens

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja pedersen

  41815016 – kajamariapedersen@gmail,com
  Rørvigvej 4500 Nykøbing Sj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Horsmark

  Camilla, Aalborg/Nørresundby, 28923846

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Line Samsøe
  Kirkelundvej 44
  5250 Odense SV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Skriv mig på!
  Tania
  3000 Helsingør
  Tlf 60711223
  T.laoubi.bak@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Krogsgård

  Christine Krogsgård
  Østre Stationsvej 37M 6sal lejlighed 5
  5000 Odense C
  Mail: christine_3krogsgaard@hotmail.com
  Mobil: 26117219
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Kamilla Korsborg, Bildsøvej 99, 4200 Slagelse.
  Tlf: 53838393
  Mail: kamillaltecza@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia Lykke

  Du har så evigt ret, de skal have en måde at blive hjulpet på. Jeg vil gerne dele ud af min kærlighed. Claudia Lykke, Mørkøv, tlf: 53569801. Mail claudia.madsen@hotmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vestergade 95, 1.tv, Hou, 8300 Odder
  Stine Clausen
  28295238
  Stineclausen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Gregorius

  Skriv mig meget gerne på! Kan se der ikke er ret mange i Odense. Christina Gregorius, Utzons Alle 76, 5240 Odense NØ. Mail: christinagregorius@outlook.dk. Tlf. 31473794

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzan Svendsen

  Hyldebjerg 9 4330 Hvalsø 27124410

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Count me in!
  Nellikevænget 4, 4160 Herlufmagle, Celine Friis, tlf: 26110912, celine_149@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ja for pokker! Sikke en fantastisk idé!

  Kristina Renée Nielsen
  Absalonsgade 6, 1. sal
  8000 Århus C
  Tlf nr.: 51231285
  e-mail: crissyrenee@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Even-Noel Ruben

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pi

  Pi Muurholm, Skolegade 39A 2MF, 8600 Silkeborg, pimuurholm@hotmail.com, 25322528 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle K

  Nibe
  52581580

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Cecilie Meier Hansen, Rahbeks Allé 2a 1. tv, 1801 Frederiksberg C, ceciliemeierhansen@gmail.com, tlf 28939472

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise bruun

  Lise Havbæk Bruun, Helgenæsgade 8, 2.tv, 8000 Aarhus C- tlf 26391801 – mail: liseh.bruun@gmail.com
  Godt initiativ!👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rikke Foged, Østervang 19a, 4300 Holbæk
  51885731, rikkefoged@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naia

  Helt sikkert! SIGN ME UP!
  Naia Minet
  Bøgehegnet 21, 2th, 2670 Greve
  28683047

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Anne Lynge, tlf 25676663, mail annelynge15@gmail.com. Adresse Østergade 29C, 4700 Næstved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Er lidt i tvivl om jeg fik det sendt.. så her kommer mine oplysninger lige igen

  Cille Hangaard Jørgensen
  Adelvej 67, 6940 Lem St.
  Ringkøbing
  Tlf. 29728886
  Mail: cillebalzer@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kristensen

  Camilla Kristensen, Limfjordsgade 7, 9440 Aabybro, Gjøl. Tlf. 28877588, mail: camillak1991@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Brinken 41, 5270 Odense N, Signe Arved Eriksen, 28305035, signearved@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Østergaard

  Elisabeth Østergaard Petersen, eoe90@hotmail.com
  42427822

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Tiibergh Nielsen

  Diana Tiibergh Nielsen
  9000 Aalborg
  5334 0835
  diananielsen88@hotmail.com ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ellegaard

  Jeg melder mig også!

  Camilla Ellegaard, Frederiksgade 5A, 3 tv. Odense C. C-ellegaard@hotmail.com 30248673

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  ❤️❤️❤️
  Navn: Pernille Nielsen
  Adresse: Samsø
  Tlf. 40428462

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Valby, Silje, 24227052

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Louise Rokkjær

  Cecilie Louise Rokkjær
  7500 Holstebro
  Mysundevej 39
  25339916

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Heyn Fallesen

  Skriv mig endelig på listen ❤️
  Signe Heyn Fallesen
  Rishøjgårdsvej 7, 4000 Roskilde
  26707823
  heynfallesen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  9560 Hadsund. Ulla Bøgh, 22267782

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Skriv gerne mig på listen. Hvor er det en god ide, tak ❤️
  Caroline Ankerlund Matthiesen
  Blans Østermark 2B, 6400 Sønderborg
  Tlf: 22211767

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bagge

  Jeg vil gerne være med! Sikke et fantastisk initativ 🙌🏼 Malene Bagge – 7800 Skive. Tlf: 42347022 Mail: Malenebagge@icloud.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Sørensen

  Toften 7, 5450 Otterup, Sandie Sørensen, tlf. 50402595, zanner_@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Michala Sloth
  Elbagade 67. St. th.
  2300 KBH S
  Tlf: 30 22 48 53
  Mail: michalasloth@hotmail.com ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hansen

  Maja og Asger Hansen
  Kabbelejevej 18C, 2. Th.
  2700 Brønshøj, København.
  Tlf. 5366 8029

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Cille Hangaard Jørgensen
  Adelvej 67, 6940 Lem St
  Tlf: 29728886

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Borgmester Jørgensens Vej 5, at 73. 9000 Aalborg. Olivia Mira Benkjer Ott. 28700409. oliviamira@gmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille mersebak

  Dragør, 2791
  Mille Siw scherling mersebak
  Tlf: 61698253
  E-mail: Mille.scherling@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Særkjær Mathiesen

  Akacievej 10
  4200 Slagelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Parkvej 26
  4773 Stensved
  Tlf. 28125687
  Mail michelle@kajmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Damgaard Nielsen

  Damhusvej 101, st.th., 5000 Odense C, Josefine Damgaard Nielsen, josefinedamgaardn@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eybye

  Sikke et dejligt initiativ.

  Jeg vil rigtig gerne støtte op om det og håber at det kunne blive brugt i de triste situationer, hvor en mor ikke føler sig tilstrækkelig <3

  Louise Eybye.
  Ejnar Mikkelsens vej 6, 7400 Herning
  60180751
  Louise-damgaard1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Emma Caroline Bjerg Londono Gonzalez
  Nødkær Alle 74
  8270 Højbjerg

  28741852

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Zahle

  Ida Kraunsøe Zahle
  Nygade 6 2th
  7500 Holstebro
  53500860

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Rådmandsgade 44 1 tv 2200 Kbh N
  Bolette Petersen
  Tlf 28103956

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Fogh

  Line Fogh, linefogh@yahoo.dk,
  2300 Kbh S.
  27114417.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Isabella, hestekær 3, 7700 Thisted
  Tlf. 51899801, Isabella-fly@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Larsen

  3670 Veksø
  Johanne
  Tlf. 30709109
  Mail: johannebjoerg@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du må gerne skrive mig på ❤️
  Simone Thorstein Madsen
  Nygårdsparken 14, 9260 Gistrup
  22257779
  Simonetmadsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Mai

  Mie Mai
  Svalevej 3
  3300 Frederiksværk
  Mie@mai-design.dk
  40834088.
  Super god ide. Jeg er på. 😜👶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Dietz

  Nadia Dietz
  Peter Bonnnés Vej 45, Ikast
  21 45 61 04
  Nadiadietz@gmail.com
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Familien schmidt & elsborg

  2650 Hvidovre Hvidovrevej 277 61740002

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Klara
  København 2200
  26129641

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rasmussen

  Tlf: 51235248. Adresse: Hejlskovparken 48, 6040 Egtved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hvor er du sej og med et hjerte af guld 💛 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Bogut

  Laura Bogut
  Mølle Allé 14,
  2500 Valby
  21364260
  Laurabogut@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Sanne
  9270 Klarup (Aalborg)
  Tlf 22 412 112
  Sanneprechtjensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Haulrich laursen

  Fælldevej378700 horsens

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Nana
  Amagerfælledvej 172, Kbh S
  Telefon: 51317220

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Camilla Simone Nielsen
  Korsør
  2512 7459
  Camilla_n1994@hotmail..com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  3200 Helsinge, Cecilie Bangsbo, 42779659, Bangsbo_92@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mia Haller Schultz
  Sovkrogsvej 16
  9990 Skagen
  Mhschultz93@gmail.com
  29258730

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Høgh

  Tårupvej 30, 8963 Auning (Djursland)
  51281478

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Malene Riber Eggert
  Dalgas Avenue 5, 1 tv.
  8000 Århus C
  Tlf. : 53870701

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Malene Riber Eggert
  Dalgas Avenue 5, 1 tv.
  8000 Århus C

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte karlson

  Gitte karlson
  Jyllandsgade 1,2.
  8700 Horsens
  Tlf.40888002
  gitte-k-@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Josefine K Durup
  31797273 – jose_durup@hotmail.com
  2500 Vaby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Randers NØ
  Rikke Hededam jensen
  60180459
  Rikkehededam@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Marie Høg Pedersen
  Kronhjortløkken 96
  5210 Odense NV
  mariehoeg@gmail.com
  51899260

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Berg

  Michelle Berg
  Berners Vænge 2, 2 th
  2650 Hvidovre

  michelleberg94@msn.com
  53381994

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Olsen

  31393480
  Slagelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Mejsner Jørgensen

  Jagtvej 139 3. Tv
  2200 København N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rikke Pedersen
  Gartnervænget 23, 9760 Vrå
  31515406
  Rikkped@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Bruun Jørgensen

  Es Bruun
  Uldhøjs Ager 9, 8300 Odder
  31363478
  Eabruun91@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Farsø Sørensen

  Jeg vil gerne være babyluge💕🤞🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rafaela

  Rafaela Velasquez Hansen
  Ishøj
  20465751
  Rafaela2635@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tune ved Roskilde
  40949446

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Boholdt

  Jeg vil også ydmygt tilføje mig listen. Det er ikke til at bære, at små børn starter livet sådan.
  Katrine Boholdt, 4571 Grevinge, katrineboholdt@gmail.com, tlf 28114728

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mia Jensen
  Galateavej 8
  8960 Randers SØ
  mbn2207@gmail.com
  31375631

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Angcenia pedersen

  Maria Angcenia pedersen
  Adelgade 27, 5400 bogense
  Angcenia@hotmail.com
  53254196

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Joy
  2300 København S
  52582345
  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk tiltag! Jeg står også altid klar!
  Stormøllevej 22 st tv., 4600 Køge, 42392855 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Sofia Arendt
  Rødegårdsvej 50, 1. sal
  5000 Odense C

  Tlf.: 40 18 82 09
  e-mail: sofiajarendt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Viborg, 61740298

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Joy
  København S
  52582345
  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Stage Jensen

  Mia Stage Jensen
  Grønvangsvej 12 6700 Esbjerg
  50527263
  Miastagejensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sådan – flot skrevet, om et rigtig vigtigt emne! 👊👏 Du må også gerne skrive mig på.
  Louise Gadegaard
  Vadumvej 30, 9430 Vadum
  Tlf. 25797374
  Mail. Louise_gadegaard2@Hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fynsgade 16, 7400 Herning
  28264496
  Fra 1 juni hedder adressen i stedet for:
  Hvedemarken 16, Snejbjerg, 7400 Herning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Katja M. Rasmussen
  Ringtoften 79, 2th
  2740 Skovlunde
  27648031 ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Welling

  Celine Welling
  Griffenfeldsgade 39C, 5th, 2200 nørrebro.
  52112970
  ❤️🙌🏽❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Hermansen

  Lykke Hermansen
  Kagsåvej 89, 2860 Søborg
  lykke_traeholt@live.dk
  40299773

  Døren, arme og private henvendelser er velkomn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilian Søbert

  Samsøgade 17B, 9800 Hjørring
  Tlf.: 29867220

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Friis Bregendahl

  Louise Friis Bregendahl
  Thujalunden 2
  8960 Randers SØ
  Tlf 27609339

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Sanne Schrøder
  Elmevej 3
  9620 Aalestrup
  Sanneschroeder@hotmail.com

  Selvom at jeg syntes det er hårdt at være mor til to, så kan jeg altid finde overskud til at hjælpe et lille hjælpeløst barn og moren, som netop måske ikke har muligheden for selv at kunne tage vare på barnet. Som socialrådgiverstuderne har jeg også muligheden for at forstå hvordan lovgivningen omkring sådan en situation og processen.
  Du er et fantastisk menneske Julie med hjertet det helt rigtige sted. Vi må hjælpe de stakkels mødre! For at give afkald på sit eget barn må være den hårdeste beslutning nogensinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Larsen

  Nordtoften 4, silkeborg
  60 16 82 41

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida francker jørgensen

  Ida francker jørgensen
  Hyacintvej 18, 1 sal , 2300 Kbh. S
  0045 26795227
  Idafrancker@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Egedia Hansen
  Helsingevej 156
  3300 Frederiksværk
  Tlf. 40438440
  E-mail: egedia1@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Isaksen

  Christine Isaksen
  Krekærvangen 30, Malling, Aarhus
  4111372
  Isaksenchristine90@gmail.com
  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Bjergbyvej 71. 6000 Kolding. Tlf 50781036

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine andreasen

  Cathrine Andreasen, Tjærbyvej 46, 8930 Randers NØ, andreasencath@gmail.com, 27134428 ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Der mangler vist et sted at aflevere i Odense. Og det kan vi ikke have!
  Så jeg (og min kæreste) tager gerne imod, selvom vi ikke selv har børn – vi vil dog gerne hjælpe, så godt vi nu kan! (:

  Nana Lindholm
  Middelfartvej 88, 1.th..
  5200 Odense V
  Mobil: 71 20 45 77
  nanalindholm@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jorck Nielsen

  41594362
  Emma_jorck@hotmail.com
  5700 Svendborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Sidse, Ternevænget 46, 8700 Horsens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hybenhaven 226, 5240 Odense NØ
  Natasjacordes2506@gmail.com, 52307454

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Hansen

  Tager gerne i mod en lille engel! ❤️

  Michelle Hansen
  Emilievej 52
  9900 Frederikshavn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hoeg

  Mie Hoeg
  Haderslev 6100
  28691397
  miejuhlertjensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Camilla Bak
  Gebauersgade 2,3.15 8000 Aarhus C
  Bak.camilla1@gmail.com
  31131792

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina jones

  Jeg vil gerne med på listen
  Carina jones
  Engvej 76 3650 Ølstykke
  25360408
  Carinajones_987@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mia Soo Gylling. Ørebjergvej 44, 4000 Roskilde. Tlf: 31383623, msgylling@gmail.com
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Persson

  7500 Holstebro
  Tlf: 24604510

  Tak for dig som menneske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Søndergaard

  Man kan også aflevere sit barn hos mig

  Lotte Søndergaard
  Violhaven 23
  2765 Smørum

  Tlf 26251862
  Mail lottekjosephsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karenlise Neergaard Thomsen

  Karenlise Neergaard Thomsen
  Sjællandsgade 3b, 2 tv
  9800 Hjørring
  Tlf: 42 60 20 63

  Så godt et tiltag, som jeg selvfølgelig vil bakke op om. Sådan et lille menneske der ikke kan tale for sig selv, skal hjælpes trygt ind i denne verden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Lysgaard

  ❤❤❤
  Sabina Lysgaard
  Glentevej 9 , 7430 Ikast
  23219294
  Sabinalarsen7@hotmail.com
  ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Bedste indlæg ❤️ Min datter er et år og 3 måneder og jeg vil selvfølgelig også gerne på listen!
  Sofie Meilstrup
  Pladehals Alle 20, 2450 Sydhavn
  Sofie@meilstrup.dk
  30238845

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Så fin ide – håber det når ud til den/de rette. Kan se at der ikke er nogle på i Aarhus N, så skriv gerne mig på listen:
  Agnes Bak Madsen
  Niels Juels Gade 66, 2. th, 8200 Aarhus N
  agnesbakmadsen@hotmail.com
  60213126

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Thorn Pedersen

  Ingen babyer eller børn skal efterlades. Jeg er selv mor, og det gør mig så ked, at dette kan ske i vores land. Disse mødre skal have bedre hjælp, så deres babyer kan blive overdraget til myndighederne på en forsvarlig måde. Skriv mig på listen, tak ♥️

  Dalvænget 18, 8382 Hinnerup, Annika Thorn Pedersen. Tlf; 28254995. Mail: Annika.thorn@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Julie Flemming
  Enghavevej 8, 8740 Brædstrup
  31206512
  julie_flemming@yahoo.dk

  Skriv gerne mig på også, Julieelsebeth. Dit indlæg rørte mig meget. Tak for dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Sofie Andersen

  Annie Sofie, 9560 Hadsund, 22583666 og xanniesofie@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  SELVFØLGELIG vil jeg bakke op om sådan et godt initiativ! Det er, som du selv skriver, jo overhovedet ikke en holdbar løsning på problemet. Men tænk nu, hvis vi kan hjælpe bare ét barn … Jeg bor i 2500 Valby. louise_schiott@hotmail.com, 21779700.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Dawall

  Den er jeg også med på! 🙋🏻‍♀️
  Mie Dawall, Holbækvej 54, ST, 4450 Jyderup.
  Jeg har bil og kan køre (hvis min mand er der til at tage vores baby), tlf.: 42658842.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ meget med på den liste!

  Mari-Louise Calundann
  Ørstedsgade 46, 2. Th
  7100 Vejle
  mail: maloupeter@gmail.com
  Tlf.: 40525321

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg græd, sådan rigtig grimt hulke gråd, da jeg læste dit fine opslag.
  Selvfølgelig skal vi ha babyluger – det kan kun gå for langsomt!
  Jeg vil også ydmygt melde mig til listen og håbe at endnu en baby ikke bliver efterladt.
  Tine, 8940 randers sv, Valtersdorph@hotmail.com, 51763076

  Hvor er det godt med sådan et opråb ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Gravide kvinder, der er i landet illegalt, kan få behandling og vejledning på Røde Kors-klinikken på Vesterbro. Du kan kontakte Røde Kors og høre nærmere for at få opklaret hvad de har af muligheder. Kvinderne kan jo ikke kontakte myndighederne, tænker jeg, men jeg ved ikke om Røde Kors kan på vegne af kvinderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah McLeman-Hasselgaard

  Det er en brandgod idé, og jeg vil gerne være med!
  Jeg hedder Sarah McLeman-Hasselgaard, og fra om 3 uger er min adresse Skanderborgvej 19, 2. tv 8000 Århus c.
  Mit telefonnumer er 61787790, og du må hjertens gerne ringe til mig, men ikke lige nu, for baby sover 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Gislason

  Freya Gislason
  Nordre Fasanvej 160, st tv. 2000 Frederiksberg
  27262196

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Egelund Overgaard

  Jeg vil gerne på listen 🙋🏼‍♀️
  Anna E. Overgaard
  Ravnholtvej 9, 5853 Ørbæk
  Tlf. 24208141
  Mail: Anna_egelund@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Julie Elsebeth,
  Jeg synes det er en rigtig god idé du har fået dig! Jeg vil gerne være med!
  Jeg hedder Sarah McLeman-Hasselgaard, og jeg er mor til en 4-måneder gammel pige, så jeg har alt hvad man skal bruge til de helt små!
  Jeg skal lige flytte i næste måned, men fra den 15. april hedder min adresse Skanderborgvej 19, 2. tv 8000 Århus c. Mit telefonnummer er 61787790, og du må meget gerne ringe til mig – bare ikke lige nu, for baby sover 😀
  Tak forresten for en virkelig god blog! Du er virkelig sjov, og det tænker jeg at du tit får at vide, men jeg synes også du skal vide at det faktisk virkelig har hjulpet mig, at du er ærlig om at selvom det mest er fedt, så er det nogle gange bare er ben-hårdt at være mor! Det er så vigtigt at vide at man ikke er den eneste!
  Nå, ups, det blev lidt en roman..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hatten af for dig. Du er fandme go’ – flot initiativ…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Julie-Elsebeth,
  Virkelig godt indlæg og en fed tanke efter en så forfærdelig hændelse.
  Jeg vil gerne hjælpe dig med SEO optimering af siden, hvis du har behov for det 🙂 Det er vigtigt, at der er en udvej for en mor, der vil efterlade sit barn.

  Hvis du har brug for et par tips, kan du smide mig en mail 🙂

  Mange knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forår i accessories