Jeg overvejer at lukke mælkebaren

Mor-bekendelser #3

Reklame for Neutral 

Så er vi sgu nået til tredje omgang af jeres vanvittig fe’e mor-bekendelser, som jeg har samlet i forbindelse med Neutrals kampagne #dårligsamvittighednejtak. Jeg sidder jo her helt subjektivt og udvælger en blanding af de skæggeste og mest relevante af de vanvittigt mange mor-bekendelser, I har sendt til mig. Og hold nu bøtte, hvor har jeg læst mange mor-bekendelser nu. Og jeg er selvfølgelig virkelig glad for at kunne dele en masse af dem med jer, men samtidig ville jeg sgu lidt ønske, at alle havde adgang til hele pisset og al den ærlighed, som jeg har kunnet læse mig til.

For Gud, hvor er det dog uhyre befriende at læse, at så mange mødre derude hopper over hvor gærdet er absolut lavest i ny og næ, og træffer nogle finurlige beslutninger. Det var jeg simpelthen ikke klar over. Derfor vil jeg også gøre en dyd ud af ikke at lege gemmeleg med mine egne mor-bekendelser for fremtiden, de skal sgu italesættes og forhåbentligt få en enkelt mor eller to til at sænke skuldrene og tænke, at de ikke er alene eller ringe mødre.

Mødre er mofo seje, og hvis man vil sine børn det bedste, så er man garanteret en virkelig god mor – og så betyder det nok ikke så ski’e meget, om man får lavet den grøntssags-mos selv, eller har tabt en telefon i hovedet på sin baby. 

Så her kommer endnu en omgang mor-bekendelser. Rul ærmerne op, sæt servietten i skjorte-kanten, find kniv og gaffel frem – og tag for dig af endnu omgang lækre mor-bekendelser. Velbekommen.

 

 

Fik du læst mine egne mor-bekendelser?

Du kan også finde første og anden omgang af de bedste mor-bekendelser.

2 kommentarer

  • Ditte

    Den sidste har jeg også brugt flittigt i en periode af min barsel – og den virker vildt godt😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

    Min kæreste og jeg sidder og tuder af grin af den sidste bekendelse- hvor er det fantastisk👍🏻😄😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg overvejer at lukke mælkebaren