Tjener jeg mest på at arbejde eller blogge?

Om at skulle tie stille

Reklame for Smilebright

Hvis man skulle have haft den sparsomme fornøjelse af at have været i selskab med mig i levende live, så ved man, at jeg taler meget. Og jeg taler højt.

Jeg er ikke helt blind overfor, at det ikke altid er er toppen af poppen for mennesker omkring mig, så jeg forsøger ofte at minimere snakkeriet og sænke lydniveauet, men der går som regel ikke mere end er dusin minutter, før jeg igen er igang med brægeriet.

Jeg er også den type menneske, der ikke håndterer akavede situationer med den stilhed, som de ofte fortjener – tværtimod så træder jeg gerne et skridt frem og begynder at agere show-pony og sludrer løs om hvad som helst, som jeg kan komme i tanke om. Jeg bliver aldrig en mystisk, tavs type – for det ville jo kræve et øjebliks stilhed.

Men jeg sætter altså heller ikke pris på stilhed fra andre. På kontoret arbejder jeg bedst, hvis der står nogle i midtergangen og sludrer og nogle taster løs på tastaturet. Stilhed fucker min koncentration helt op og får bare mig til at være den, der larmer. I folkeskolen var jeg galopperende angst for skole/hjem-samtalerne, fordi jeg altid var stensikker på, at samtlige lærere ville anmode om, at jeg lukkede røven – naturligvis sagt på lærer-sprog.

Men det er altså ikke en indskydelse, som jeg bare har fået, at jeg skal snakke hele tiden. Hele min fars familie er sådan. Det faktum sammenholdt med, hvor uhyrligt stor en familie vi er, gør at vi i spænding venter på, hvornår Arbejdstilsynet kommer og lukker festen på grund af for høje decibel.

Nå, men nogle gange er det jo godt at øve sig på det, som man er ringe til – selvom det da uden tvivl er sjovere at øve sig på det, som man er god til. I hvert fald har jeg den seneste uge øvet mig i at være musse-stille i hele ti minutter. Jeg har nemlig lavet et samarbejde med Smile Bright, der laver tandblegning udelukkende bestående af naturlige stoffer – som IKKE skader emaljen. Men når man skal blege tænderne, så foregår det med en skinne og en lys-duttelidut i munden, der samlet set gør det umuligt at tale.

Smilebright er et dansk mærke startet af nogle gode, danske gutter – og det er sgu ærligt altid noget, der giver mig en større tiltro til et brand. Jeg havde dog stadig 300 spørgsmål omkring både produktet, processen og det forventelige resultat, for jeg har ikke prøvet nogle former for tandblegning tidligere, fordi jeg har været bange for at skade emaljen. Jeg ville være helt sikker på, at jeg ikke risikerede noget for at få hvidere tænder! Alle spørgsmålene besvarede de til punkt og prikke og jeg føler mig fuldstændig tryg i det!

Jeg har brugt Smilebrights Kit bestående af den skinne, man har i munden, den lille lampe med blåt lys og så blege-gele nok til 6 hjemme-behandlinger. Så altså 6 * 10 minutters komplet stilhed til Arne – han har elsket processen!

Få Smilebright-kittet til kun 280 kroner netop nu – med koden “Julie-Elsebeth”

Jeg har lavet en lille video, hvor jeg bruger Smilebright – og viser hvad man kan nå på 10 minutter, når man ikke har travlt med at sludre hele tiden.

Behandlingerne foretog jeg 6 dage i streg, da de anbefaler, at der maks skal gå én dag mellem hver behandling for det bedst mulige resultat. På deres produkter står der “op til 8 nuancer hvidere tænder” og jeg opnåede altså ikke 8 nuancer. Jeg opnåede 2 måske 2,5 nuancer hvidere tænder. Og jeg er lykkelig over det! Jeg behøver på ingen måde helt kridhvide tænder, jeg ville bare gerne have nogle bisser, der så sunde og pæne ud – og det har jeg fået.

Du kan se det kit, som jeg brugte lige her. Husk at brug koden “Julie-Elsebeth” for 20% ekstra rabat!

Men fordi resultatet jo kunne have været tydeligere, så spurgte jeg Smilebright, om de mest havde lyst til at lade samarbejdet gå tilbage, så de kunne køre med en influent, hvor resultatet måske var mere slående. Det er i øvrigt altid min tilgang til samarbejder, i dette tilfælde var jeg rigtig tilfreds med resultatet – men måske var kunden det ikke. Og i tidligere tilfælde har jeg ikke været tilfreds med produkter – og så lader man ganske simpelt bare samarbejdet gå tilbage. For jeg vil naturligvis ikke sige noget pænt om noget, som jeg ikke har noget pænt at sige om – og samtidig synes jeg heller ikke, at det giver mening at lave indlæg om hvor dårligt et produkt er.

Nå, men i dette tilfælde var jeg virkelig godt tilfreds med mine 2-2,5 nuancer hvidere tænder – men jeg syntes, at Smilebright skulle have mulighed for at køre med en anden, hvis de gerne vil have nogle vilde før/efter-billeder og sådan. Men de havde på ingen måde lyst til at lade samarbejdet gå tilbage. Tværtimod synes de, at mit resultat netop understøtter det faktum, at alle opnår forskellige resultater. Ligeså vel som at vi har forskellige hudfarver, så er grundfarven på vores bisser også forskellige. Det som Smilebright gør, er at fjerne misfarvninger – så hvis man har en ordentligt portion misfarvninger, så vil man opnå er meget meget tydeligt resultatet, men hvis man derimod bare har en lidt mørkere grundfarve på tænderne, så vil resultatet ikke være ligeså tydeligt. Man vil dog som minimum vil opnå 2 nuancer hvidere tænder på de 6 behandlinger. Og så tilbyder de altså 100% tilfredshed eller pengene tilbage, så hvis man ikke er tilfreds – så får man sgu bare sine penge igen!

Sikker, effektiv og hurtig tandblegning derhjemme! Brug koden “Julie-Elsebeth” for 20% rabat oveni de i forvejen 50% rabat de kører netop nu.

Jeg synes, at det viser stor integritet, når et firma ikke kun er interesseret i at fremlægge den største succeshistorie, men i stedet ønsker at vise hele sandheden og de forskellige grader af gode resultater. At Smilebright ønskede at gøre brug af mig, selvom de kunne have nappet en med et langt tydeligere resultat, synes jeg sgu bare er en pissegod og ønskværdig måde at drive forretning på. Og det gør mig endnu gladere for samarbejdet, end jeg allerede var!

Med koden “Julie-Elsebeth” får du altså 20% rabat – oveni de i forvejen 50% rabat de kører hos Smilebright! På den måde kommer et tandblegningskit til at koste dig  omkring 280 bobs – det er dæleme ikke meget! Derudover kan du tilkøbe ekstra gels til 6 ekstra behandlinger for cirka 126 kroner – hvis du gerne vil have det mest tydelige resultat muligt.

Jeg kan virkelig anbefale Smilebright, hvis man gerne vil have hvidere tænder, der ser sunde og pæne ud – men man ikke er villig til at gå på kompromis med sine tænders sundhed. Jeg har i hvert fald tænkt mig at bruge min egen kode til at indkøbe kits til både Arne og flere veninder, der har spurgt ind til mine pludseligt fine bisser.

Tjener jeg egentligt mest på at blogge eller arbejde? Læs det her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Jeg er ny i gamet, så efterlad endelig kritik - så gør jeg det bedre næste gang.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjener jeg mest på at arbejde eller blogge?