Mine 6 tilbagvendende tanker om fødslen

Sådan bor Arne og Else (og homie) + 25% rabatkode til Desenio

SPONSORERET AF DESENIO

 

Koden “JULIEJ” giver 25% rabat hos Desenio mellem 30 januar og 1 februar. *Koden gælder ikke handpicked/collaboration plakater eller rammer. 

 

Yo homies,

Vil I se, hvordan Arne, Else og om øjeblik homie bor? Det her er dog kun en midlertidig lejlighed for os, da vi går og venter spændt på, at vores eget projektbyggeri på Amager bliver færdigt. Lige nu ser det ud til, at vi stadig skal vente i 10 uudholdelige måneder – og forventningens glæde er fucking ikke den største, skulle jeg hilse og sige. Nå, men lige nu bor vi lige midt på Østerbro, øverst oppe på femte sal og med udsigt over det meste af København – og det er jo en meget god substitut, når vi nu ikke kan flytte ind i vores helt eget endnu.

Jeg forsøgte mig først med noget video-rundtur i lejligheden, men jeg blev ved med at blive distraheret af Arnes sokker på gulvet og mit eget Hans & Grethe-agtige spor af karamelpapir, der ligger fint fordelt over hele hytten. Og desuden så bliver jeg så skide hidsig af at høre min egen stemme på video. Så nu får I en helvedes masse billeder i stedet.

 

Udgang fra stuen til altanen og udsigten fra lejligheden

Udgang fra stuen til altanen og udsigten fra lejligheden. Vi har kun boet her henover vinteren, så vi har endnu ikke fået så frygteligt meget gavn af den ellers dejlige altan – bortset fra en helvedes masse billeder af mig derude naturligvis.

billede-30-01-2018-16-05-11

Alle journalister elsker Tintin - og herhjemme er vi to af den slags.

Alle journalister elsker Tintin – og herhjemme er vi to af den slags.

billede-29-01-2018-15-28-41

Kunstplakat fra Desenio i mørkeblå – jeg har nemlig fået forbud af Arne mod kun at købe lyserøde ting.

I får kun en flig af køkkenet, for jeg har haft lidt for meget gang i kødgryderne, og lidt for lidt gang i opvaskemaskinen her til morgen.

I får kun en flig af køkkenet, for jeg har haft lidt for meget gang i kødgryderne, og lidt for lidt gang i opvaskemaskinen her til morgen.

J + A - romantisk, æk'.

J + A – romantisk, æk’.

Min favorit-plakat fra Desenio.

Min favorit-plakat fra Desenio og jeg foran de franske døre. Du kan selv finde fede plakater eller inspiration til dit hjem ved at besøge Desenio. 

Udsigten fra soveværelset og sol bag New York LEGO-skyline.

Udsigten fra soveværelset og sol bag New York LEGO-skyline.

En lille flig af homies kommende pusle-rum.

En lille flig af homies kommende pusle-rum.

Det eneste tøj, som jeg stadig er komfortabel i. Plakaten er fra Desenio.

Det eneste tøj, som jeg stadig er komfortabel i. Plakat og ramme er fra Desenio.

 

HUSK at Koden “JULIEJ” giver 25% rabat hos Desenio mellem 30 januar og 1 februar. *Koden gælder ikke handpicked/collaboration plakater eller rammer. 

 

SPONSORERET AF DESENIO

6 kommentarer

 • Sofia

  Hvor er jeg vild med dig og din blog!! 😍
  … jeg tjekker flere gange om dagen, hvornår der er et nyt indlæg fra dig! 😅
  Og nu er jeg simpelthen nødt til at høre dig efter, hvor dit lækre stribede sæt er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sikke et fint hjem I har jer!! Super fede ting! Specielt er jeg interesseret i at vide hvad det er for en stol i har i hjørnet på billede nr. 2;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie-Elsebeth

   Tusinde tak 😃 det er en Wegner Bytterfly-stol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det ser meget fint og hyggeligt ud. Jeg håber, at der er elevator op til 5.sal??
  Det kunne være spændende at høre om jeres “projektbyggeri” på Amager. Er det hus eller lejlighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie-Elsebeth

   Ingen elevator :p men det går overraskende godt med at komme op til femte – men jeg kunne jo ligeså godt have haft bækkenløsning og ikke kunne gøre en skid! Ja god idé, det vil jeg da helt sikkert lige få skrevet lidt om 😀 tusinde tak for, at du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   :0) – jeg boede på 4.sal (i forrige århundrede), da jeg var gravid og havde heller ingen problemer med trapperne. Man blev lidt ekstra forpustet. Jeg syntes dog, at det blev lidt en forhindring, da jeg havde en baby. Med vaskekælder, og shopping osv. Men i dette århundrede findes jo årstiderne.com og nemlig.com osv. Jeg havde også et kolikbarn og en mand, der ikke havde barsel, aldrig var hjemme og ikke hjalp til. Ham havde jeg så ikke så lang tid derefter.. men det er jo en korttidsløsning med denne lejlighed for jer og du er jo så “fit”, at du nemt klarer femte sal med baby og lift❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 6 tilbagvendende tanker om fødslen