10 fund til under 400,-

Gina Tricot skjorte / Ganni top / Hunkemöller pyjamasbukser / Hvisk øreringe / Neo Noir bluse/ InWear strik / Hvisk halskæde / Mads Nørgaard langærmet t-shirt / Gina Tricot skjorte / Les Reves blonde-bh 

Barsel er så pragtfuldt, fordi man har rigtig meget tid – men absolut ingen tid for sig selv. Det gælder derfor om at finde nogle aktiviter, der kan fuldføres med en baby på armen eller liggende på brystet. Netflix er klart en af de helt åbenlyse, men da vi lige er hoppet hjem i kollektiv ved mine forældre, og endnu ikke har fået sat vores SmartTV op, så må jeg lige nu nøjes med flow-tv – ja ligesom du kender det fra midt-halvfemserne. Jeg må simpelthen nøjes med at se det, som TV2, DR1 og deres kumpaner synes, at jeg skal se. Og i løbet af dagen, der er det mestendels Go’morgen Danmark, Nyhederne og uhyrligt gamle (men stadig fede) afsnit af LuksusFælden.

Men jeg har da heldigvis også min telefon ved hånden – og derved har jeg alle muligheder for at trawle diverse webshops igennem. Derudover så kan jeg endda betale med MobilePay kun ved at swipe til højre højre tommeltot – så det’ gået lidt bananas. Jeg har derfor udfordret mig selv en smule og ledt efter webshop-fund, der kan erhverves for under 400 bobs. 400 er nemlig den magiske øvre grænse, der får mig til at købe tingene med det samme og droppe alle overvejelser. Hvis noget koster 450,-, så skal jeg lige vurdere, om det er noget, som jeg skal bruge penge på – men 399,- så ryger det direkte i kurven.

Nu kommer den næste udfordring så, når jeg skal vurdere, hvilke 2-3 stykker af de 10 ting, som jeg rent faktisk skal købe hjem – og naturligvis om noget af det vil kunne tilskrives fælleskortet.

Fik du læst de 6 sætninger, som jeg synes, at folk skal stoppe med at sige til nybagte mødre? 

1. Jeg har stadig dejligt fyldige graviditets-arme, så jeg er gået bananas i langærmede skjorter som denne Gina Tricot skjorte – selvom vejret jo indbyder til tanktoppe en masse

2. Jeg har lige født, og føler mig stadig ikke som den frækkeste kattekilling, når der konstant render sødmælk fra babserne. Måske denne Ganni top kan lave en smule om på det.

3. Hunkemöller pyjamasbukser – fordi det jo i virkeligheden er det eneste, som jeg har på.

4. Hvisk øreringe – det er slut med tynde halskæder, for homie hiver lortet midt over, når jeg ammer hende. Så nu er det øreringe, der skal udgøre mine smykker.

5. Neo Noir bluse – GLIMMER! Som Arne ikke er fornøjet over – men han sidder jo alligevel i saksen nu, jævnfør at vi har et barn sammen.

6. InWear strik – MERE GLIMMER!

7. Hvisk halskæde – den kan hun da for helle vel ikke rive over.

8. Jeg kan passe nogle få af mine før-graviditets-jeans, og de blå af dem spiller så pragtfuldt sammen med hvid/rød-stribede bluser – og klassikeren er denne Mads Nørgaard langærmet t-shirt .

9. Bevares, denne Gina Tricot skjorte sidder måske nok anderledes på mig, end på Mathilde. Men den strammer i hvert fald ikke ind nogle af de steder, som jeg prøver at fjerne opmærksomheden fra lige nu.

10. Den kan ikke stå på amme-bh’er hele tiden, så jeg har fundet denne sag, som jeg kan have på, når jeg vover mig ud af jordhulen, og som let kan hives ned over skulderen, når der skal ammes – Les Reves blonde-bh 

 

Fik du set mine amme-venlige køb? eller mine lørdage før og efter baby-homie? 

Hvis du kan overkomme flere ting, som jeg har skrevet – så findes det sgu! Du kan eksempelvis se, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor.  eller se mig have veer.

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

En kommentar til “10 fund til under 400,-”

  1. Jeg vil klart anbefale dig IKKE at bruge moneter på hænge øreringe. Homie kommer til og synes det er det aller fedeste og du kommer til og synes det gør pænt naller første gang hun får fat i dem.. og tro mig – deres griberefleks er SÅ stærk og de giver ikke sådan lige slip igen 😂😂😂 avs!

    Svar

Skriv en kommentar