10 ting, der skiller vandene

Jeg er mege’ ordinær. Jeg er sgu lidt som de fleste andre i mange henseender – men heldigvis, så findes der jo nogle ting, der nu engang bare virkelig skiller vandene og adskiller os helt almindelige banditter fra hinanden. Så jeg har sgu lige skrevet, hvilket hold jeg er på i disse 10 tilfælde.

Koriander

Enten elsker man det – ellers pissehader man det. Jeg elsker det! Arne hader det. Men det er mig, der laver mad – såååå …

Temperaturen på badevandet

Jeg kan forstå, at mange ikke ønsker for varme bade, fordi de ikke vil svede lige efter badet og desuden ikke synes, at det er behageligt. Jeg kan godt lide, at temperaturen på mit badevand er så varmt, at jeg er i tvivl om, hvorvidt det gør decideret ondt på min hud. Så er jeg også bedre forberedt, hvis jeg skulle lande i helvede.

Farver på tøjet

Der er nogle, som man ville blive meget overrasket over at se i farvestrålende tøj, og så er der nogle, der kan få et enkelt outfit til at indeholde alle regnbuens freaking farver. Inden jeg blev mor gik jeg mestendels i sort, hvidt og lysegråt. Nu ligner jeg som oftest et omvandrende cirkus – og det er pisseskægt. Desuden tager det fokus væk fra de sorte rande under mine hævede, søvnløse mor-øjne. Kæft en skakmester, hva’?

Temperaturen i soveværelset

Folk, der vil sove med åbent vindue, fordi soveværelset ikke er koldt nok skal skride. Mit soveværelse skal være varmt – for jeg gider for det første ikke have sværere end højest nødvendigt ved at komme op om morgenen og så kan jeg virkelig heller ikke se nogen grund til, at jeg skal liggende ånde under dynen for at få varmen inden jeg skal sove.

Hop også ind og læs om politik, sæd og overscoringer! 

Kjoler eller bukser

Bukser strammer, er svære at få på efter man har været i bad og så er det satme ikke let at skjule en fla’ ammerøv og solide ridebukserlår i dem. Kjoler er life.

For sent eller for tidligt

Jeg kommer ikke for sent. Eller jo det gør jeg, men det er først begyndt efter at jeg har fundet Arne og han gang på gang fucker mit ellers pragtfuldt planlagte skema op! Hvor om alting er, så hader jeg at komme for sent, jeg får det helt skidt. Til gengæld er jeg ikke sådan én, der ikke kan klare, når andre kommer for sent til vores aftaler. Så tager jeg bare lidt kvalitetstid med min telefon eller æ’er den varme mad selv.

Tørkager eller fedtede kager

Jeg kan ikke finde på noget grimt at sige om kanelsnegle eller croissanter. Men hvis de står i montren sammen med cheesecake eller jordbærtærte – så har de ikke en fucking chance i verden for at komme med mig hjem.

Enkeltdyne eller dobbeltdyne

Vi har enkeltdyner, men det er satme ikke med min gode vilje! Jeg vil da hellere ligge og putte under en freaking enorm dyne. Men bevares, jeg ved da godt, at en dobbeltdyne teknisk set bare ville betyde, at jeg havde en virkelig stor dyne og Arne ikke havde nogen dyne – jeg er supergod til dyne-Risk skal jeg fortælle jer.

Altid kold eller altid varm

Jeg er et meget varmt menneske. Jeg fryser eksempelvis aldrig om benene! Jeg kan godt fryse om armene, men mine ben og fødder er altid varme. Af samme grund smider jeg nylonstrømperne ret tidligt og finder bare ben og sandaler frem. Det er tilsyneladende meget hårdt for andre mennesker, der ikke kan lade være med at sige “Uha, jeg fryser bare af at se på dig” eller “Årh, pas nu på, at du ikke får blærebetændelse” – øhm, måske bland dig udenom, hvorvidt mit underlig svier. Eller endnu bedre; kvinder på gaden, der sender mine bare ben det velkendte “Nå, du besluttede, at du hellere lige ville ligne en lille lujer end at have en tilpas temperatur!” Nej, jeg har det bare fucking varmt.

Forret, hovedret eller dessert

Jeg indtager enorme mængder sukker. Du ville være i chok! Men men men, hvis jeg kan få kammuslinger eller tatar, så skal jeg altså ikke bruge en chokoladekage til noget. Forretter er life. Eller, aller helst vil jeg naturligvis have et par stykker fra hver kategori, men så ofte kommer jeg altså desværre ikke så fornemme steder.

Fik du læst mit seneste indlæg? 

4 kommentarer til “10 ting, der skiller vandene”

 1. Hvordan kan du lave denne liste og alligevel undgå det store spørgsmål Ananas På Pizza Eller Ej??? 😉

  Svar
 2. Vi har 2 enkeltdyner OG en stor dobbeltdyne i sengen. Det er mere reglen end undtagelsen at jeg har alle 3 når vi vågner 🙂

  Svar
 3. 1. Få jer en dobbeltdyne hver. Det kører vi med herhjemme og det er fucking awesome. Og selvom vi har hver vores knalder vi altså stadig 🤷‍♀️
  2. Næste gang folk kommenterer dine bare ben med risikoen for at få blærebetændelse, fortæller du dem bare, at der altså skal bakterier og ikke kulde til en blærebetændelse. Det er misforstået at lidt træk giver betændelse i blære og underliv. Bakterier giver betændelse i blære og underliv. Kærlig hilsen en sygeplejerske

  Svar

Skriv en kommentar