15 ting, som homie ønsker sig

1 – Levis Leggins / 2 – Forkids body/ 3 – Forkids leggins / 4 – Dinosaur-bamse / 5 – Soft Gallery kjole / 6 – Marmar leopard-nederdel / 7 – Mini Rodini kjole / 8 – Molo kjole / 9 – Elefant-bamse / 10 – Forkids body / 11 – Forkids leggins / 12 – Lama kjole fra Molo / 13 – MarMar nederdel / 14 – Ananas lampe / 15 – Sengesæt med skyer 

Uha, så blev det dæleme mandag igen, hva’? Men det er det jo heldigvis 7 dage om ugen, når man ejer en baby – så det føles sgu egentligt helt okay. Arne har fri hele ugen, så vi havde store planer om, at mandag skulle bruges til at hente de kasser, som ved en fejl er blevet sendt til opbevaring, i stedet for at ryge med til provinsen. Der er tale om 1) kassen med mine sko – ja der var forholdsvis dårlig stemning, da jeg fandt ud af det, og 2) en af mine kasser med tøj – naturligvis den del, som jeg rent faktisk kan passe. Så jeg har måttet nøjes med enten at have et par meeeeget hvide sneaks eller et par ekstremt glatte støvler på i snevejr og slud. Og mit tøj har mestendels bestået af nattøj og det tøj, der tidligere var uhyre oversize til mig – SUPER.

Nå, men vi skulle jo så hente skidtet i dag, og måske endda gøre en lille tur ud af det. Så skete der bare noget lidt uheldigt – eller teknisk set, så skete det IKKE – homie har ikke gidet at fylde sin ble i snart tre dage. Og nu har jeg prøvet at skifte en lille prut-ble i vores nye bil – og det gik sgu ikke særlig godt. Så jeg har ikke tænkt mig at begive mig ud i at skulle skifte en ble, som hun har sparet sammen til i tre dage i den bil.

Så nu har homie og jeg i stedet fået gået en tur, og jeg har gjort hytten ren – det var æk’ helt den hygge-dag, som jeg havde regnet med. I mellemtiden har Arne fået nørde-nørdet med sin ‘puter og sin gamer kæreste. Hvis I skulle støde ind i Arne eller Gamer-Lars i dag, så træd varsomt – her til morgen fik modstanderne nemlig både en “Dino” og en “Lord of death” – så det kunne åbenbart æk’ være meget værre, kan I nok forstå …

Men mens farmand spillede computer, så nåede jeg da også lige at overveje, hvilke ting, som jeg skal voldtage fælleskortet med næste gang. Og her er de!

 

Du kan også læse de De ting, jeg først har forstået, efter jeg blev nogens mor og mine learnings om babyer. 

Fik du set de 6 sætninger, som folk skal stoppe med at sige til nybagte mødre? Eller Mine køb under 400 bobs?

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

En kommentar til “15 ting, som homie ønsker sig”

  1. Alt sammen fine ting. Elsker marmar 🙂 men undrer mig over hvorfor du allerede vil købe ting som din pige overhovedet ikke kan passe endnu?? Noget af tøjet findes ikke i baby størrelser!

    Svar

Skriv en kommentar