3 møg-irriterende ting, som Arne gør


Arne og jeg har kendt hinanden i fem år nu. Og som det altid er til at starte med i et forhold, så er man utrolig dygtig til at ignorere de små irriterende ting, som den anden gør. Så går der nogle år, og så er det bare fucking irriterende. Så her kommer nogle af de punkter, der ikke længere er søde og sjove ved Arne – de er bare piss’-irriterende. 

Jeg er i øvrigt måske lidt mere pirrelig omkring disse ting for tiden, delvist fordi jeg er piss’-gravid og der suser en masse rasende hormoner rundt i min krop – og dernæst fordi jeg nu i 2 uger har haft konstant ondt i tindingerne på grund af den freaking visdomstand. Men men men, forfald nu ikke til at tro, at det derved er mig, der overreagerer – for hooooold nu kææææft, hvor er det nogle irriterende ting.

Han skubber klapvognen afsted, når jeg er ved at lægge noget ned i den 

Vi er i den grad blevet forældre, og det vil sige, at vi stort aldrig går nogle steder uden en freaking klapvogn. Så losser vi al vores habengut ned under den og traver rundt med et helt forråd af mad, tøj og en fire-fem solcremer. Men når vi så har holdt stille med vognen og brugt en af tingene, og jeg så bukker mig ned for at lægge det tilbage, så begynder Arne at skubbe vognen. Så kan jeg rende et par meter helt foroverbøjet som Quasimodo i håb om at komme af med vådservietterne igen. “DU HAR ALDRIG HAFT TRAVLT I HELE DIT LIV. NU ER ER DÅRLIGT TIDSPUNKT AT STARTE. KU’ DU FUCKING LIGE STÅ STILLE ET HALVT SEKUND MERE!” 

Han nævner noget unødvendigt liiiiige inden jeg skal til at sove 

Arne har været hjemsendt fra sit arbejde, og fordi jeg ligesom er selvstændig, så har det betyder utroligt meget tid sammen. Masser tid til at tale om alt mellem himmel og jord … ooooog alligevel, så skal det absolut være 1 minut i sengetid, når jeg ligger dejlig afslappet i sengen, at han siger ting som eksempelvis “Vi skal også lige have skrevet til rejseselskabet om den der refundering” eller “Måske vi skulle kontakte revisoren omkring det med momsen snarest muligt?” eller lignende små opgaver, som jeg så kan få lov til at få afbrudte mit lille fredfyldte øjeblik med. Du har heeeeele dagen! Vælg et tidspunkt, hvor jeg rent faktisk kan gøre noget ved det. Skal jeg skrive en lang og kompliceret mail til revisoren nu, og tror du selv, at rejseselskabet har åbent for telefontid kl. 23.15? Nej, så er det ikke nu, det skal bringes på banen. 

Han ombestemmer sig

Arne og jeg er meget forskellige på stort set alle punkter. Jeg er sådan en, der bare handler og Arne er sådan en, der godt lige kan lide at tænke lidt over det først. Så hvis jeg nu foreslår, at vi hopper ind på en café, som vi går forbi, så siger han eksempelvis “vi kan også bare gå lige hjem og så lave kaffen derhjemme” og så går vi videre. Så efter 40-50 meter siger han “ej, det kunne måske også være meget hyggeligt at sidde på caféen et øjeblik”. Men det kan jeg ikke! For jeg kan ikke gå tilbage. Det er fysisk umuligt for mig – når først vi er gået forbi, så er muligheden væk. Han gør naturligvis det her med maaaange ting – hvilken vej vi skal gå, hvad tid vi skal tage afsted, hvad vi skal have til aftensmad. Han ombestemmer sig. Og jeg dur ikke til det. Og nå ja, så kunne man muligvis argumentere for, at han nok ligeledes synes det er rimelig irriterende, at jeg aldrig kan ombestemme mig; men det kan virkelig ikke være min opgave at skrive en liste med de ting, der er irriterende ved mig. Hæhæ. 

Fik du læst dette indlæg om, hvilke ting vi skændes om? 

En kommentar til “3 møg-irriterende ting, som Arne gør”

  1. Haha den sidste er så meget mig – og jeg kan have sindssygt svært ved acceptere hvis ikke kan lave tingene om… 🙈

    Jeg er dog også den som altid siger ting vi skal huske når min kæreste sover, og tit skælder ud over han har glemt det 😂 Er begyndt og skrive det ned i stedet for at sige det højt – det hjælper!

    Svar

Skriv en kommentar