3 tanker, jeg har haft i dag

Jeg har tænkt over nogle ting i dag. Ikke nødvendigvis nogle videre kloge ting, men ikke desto mindre nogle ting. Er det absolut nogle, som jeg burde dele? Måske nok ikke, men det er jo den store glæde ved at have sin egen blog. Så her kommer skidtet sgu.

Metroens udformning

Jeg har plapret en del om den nye metro, dels fordi jeg bruger den ret tit og derfor har en mening om det meste ved den – og desuden fordi de jo stadig ikke har fået fixet det freaking internet dernede, så jeg har jo vitterligt ikke andet at lave end at tænke over, hvad den fejler. “Men JE, kan du ikke undvære internet i 12 minutter?” Jo jo, jeg bliver bare pissed over det undervejs – og det går muligvis ud over mit indtryk af skidtet.

Njå, men først og fremmest så er der jo de der halvandenmandssæder, det vist nok skulle være skabt til én person – og den persons taske. Præcis som vi danskere bedst kan lide det – tæt på vores ejendele og pisselangt fra andre mennesker … Ja, jeg synes sgu, at det er dumt, men nu har jeg ikke et hoved der er hverken stort eller klogt nok til, at jeg bliver spurgt, når der skal bygges metroer. Der er vidst også noget med, at halvandenmandssæderne skulle skabe et såkaldt bedre floooooow … men altså, mest er det sgu da nok bare for at vi ikke skal have numsen ved siden af en fremmed.

Så er det de der forbandede læne-pladser, der er så tilpas stejle, at man kæmper med at holde hælene i gulvet for at ikke at glide ned af dem, indtil man opgiver og bare rejser sig op. Men det giver da muligvis lidt core-træning undervejs, så fred være med det.

Og så er der naturligvis materialerne … alt i den nye metro er lavet i materialer, der kan spules over med en vandslange. Vi danskere kender os selv – og vi kommer til at knække os og pisse i den metro, så vi kan sgu ligeså godt gøre oprydningen så lidt smertefuld som muligt.

Alt i alt den mest danske metro i verden.

Burde vi ikke arbejde videre med baguettes?

Alle elsker baguettes. Det er hvidt brød, der er blødt indeni og sprødt uden på! Men altså … skal vi virkelig affinde os med, at prisen for at spise en baguettes-sandwich er, at man har revet sin gane fuldstændig op og må bruge resten af dagen på at undgå syreholdige drikke og frugter og desuden så kan gå og lade sin tunge lege med sit flossede gane-kød. Det virker som en høj pris for at spise frokost. Kunne det tænkes, at vi kunne arbejde lidt videre med det sadistiske brød?

Noget skal jo ligne lort

Det er gået op for mig, at noget i mit liv skal sejle lidt hver dag. Enten skal vores lejlighed udgøres af opvask-bjerge og uendelige mængder vasketøj – ellers skal jeg selv ligne det selvsamme. Enten er vores hjem pænt – ellers er jeg pæn. Aldrig samtidig. Eller jo, hvis vi får gæster af den slags, der ikke er vant til at se hverken mig eller mit hjem fra vores lidet flatterende vinkel. Men alle normale dage sejler enten jeg selv eller vores hjem. Så hvis du skulle møde mig på gaden en dag og mid forventning tænke “hun ser da meget pæn ud i dag!” – så kan jeg garantere, at der er ærter og daggammel rugbrød under vores spisebord og at den seneste rengøring af badeværelset blev klaret med en vådserviet.

Glædelig søndag, Homies!

Fik du læst mit seneste indlæg? Det handler om de af mine jokes, som jeg lavet  for tit

En kommentar til “3 tanker, jeg har haft i dag”

Skriv en kommentar