3 ting, de ikke skulle have lavet om

Jeg er vane-menneske. Og når ting som jeg holder af bliver lavet om, så gør det sgu da ondt. Så jeg ville sætte pris på, hvis de stopper med at pille ved ting, der freaking fungerer! Og så tænker du måske “hvem er det, du forestiller dig, at “de” er?” – ja, det ved jeg faktisk ikke helt. Men jeg forestiller mig, at det er hvide, gamle mænd, der sidder om et stort, rundt teaktræs-bord og bruger deres tid og overskud på at fucke så meget op for os andre, som de overhovedet kan nå. Her kommer i hvert fald listen med ting, som jeg mener, at de allerede har smadret. Og så skulle jeg hilse og sige, at der er god grobund for efterfølgere, for jeg har 200 andre ting i hovedet, som jeg tosset over, at der er blevet pillet ved! Nå, men her kommer de første.

3’er isene

Kan I huske de der skub-op-is, som man fik hver sommer som barn? En hvid med sport-smag (ja, smag af sport tilsyneladende), en rød med jordbær-smag og en brun med cola-smag. Hvor blev de af, hvad var der nogensinde galt med dem, siden de skulle laves om? Nu kan man få dem i noget lignende orange med fersken-smag, rød med noget syntetisk bær-ballade og lyserød, der er en komplet uigenkendelig smag – der dog nok kan findes på pakken. Jeg kommer ikke tæt nok på pisset til at læse nærmere, for de smager simpelthen ikke godt. Men ja ja, fuck da også barndomsminder om en svunden tid, hvem har nogensinde haft glæde af den slags …

Kommareglerne

Hold nu kæft, hvor har det fucket mange af os op, at vi i 1996 begynder at skulle lære enhedskomma, men aviser og des lige kørte bare videre for fulde smadder i det gamle komma – så det nåede jeg aldrig at lære ordentligt. Så i 2001 røg det nye komma i skralderen og jeg skulle “tilbage” til et komma, som jeg aldrig havde modtaget undervisning i. Super. Må jeg foreslå noget? At politikere i videst muligt omfang blander sig udenom om læring og overlader det til fagpersonale og så som en form for gestus den anden vej, så fortsætter lærerne blot med at blande sig udenom politik. De har jo desuden også vigtigere ting at tage sig til.

BH’ernes popularitet

Fun fact: indtil jeg blev nogenlunde 17 år troede jeg, at BH stod for bryst-beholder. Altså en beholder til brysterne – makes perfect fucking sense! Det var hårdt at finde ud af, at det bare betød brystholder. Nå, men det var slet ikke det, som dette punkt skulle handle om. Jeg er blevet gjort bekendt med, at det er håbløst umoderne, at rende rundt med bh på. Det er meget sejere og pænere at lade babserne få ligeså meget luft som mændenes har fået siden tidernes morgen. Og jeg er sådan set enig, men jeg synes godt nok, at trenden falder på et overordentligt ærgerligt tidspunkt, når jeg har fået et sæt udtømte babser, der er grænsende til ikke-eksisterende og strutte-lig-strutheden er helt suget ud af. Og nu er det jo bestemt ikke fordi bryster skal se ud på en bestemt måde for at blive vist frem – men mine var altså pænere for halvandet år siden, og der blev de vist nul procent frem. Så mere end at det her punkt skal handle om, at de ikke skulle have gjort det moderne med BH-løshed – for naturligvis skal tøserne ikke være buret inde, så i stedet synes jeg egentligt bare at de skulle have gjort det noget før, så mine ung-pige-babser også havde fået lov til at te sig lidt. Nå, men babserne må ud. Så kan de unge piger også få lov at se, at som bladene på træerne, så falder brysterne med tiden også mod jorden. Og de er sgu heldigvis ganske pragtfulde alligevel.

Fik du læst gårsdagens indlæg om det smerte-helvede, som vi har været igennem herhjemme? 

3 kommentarer til “3 ting, de ikke skulle have lavet om”

  1. Da jeg var lille kunne man få yoghurt med hasselnød smag, og en is hvor pinden var en chokofant, åh det var tider. Og jeg er opdraget med at man må have bare bryster på stranden. Det må lige pludselig ikke mere. Men så gerne under blusen må de gerne hænge. Men da mine var flotte skulle alle have push op. Suk suk.

    Svar

Skriv en kommentar