3 ting, jeg godt gad høre nogen sige

Der er mange sætninger som jeg hører hele tiden. De er grundlæggende uinteressante for mig. Her er i stedet tre sætninger, som jeg aldrig eller mege’ sjældent hører – og som virkelig ville få mig til at spærre øjnene op! 

“Nej tak, jeg er ikke så meget til koriander”

Ville det ikke være en overordentlig fin måde at afvise koriander på? Jo, jeg er helt enig – men det er der tilsyneladende ingen, der magter. Koriander skal bare svines ved enhver mulig lejlighed med fraser om, at det smager af sæbe og at man hellere vil drikke sin egen morgenurin. Sådan taler vi da ikke om nogen andre madvarer, men koriander er ligesom frit lejde for at svine maden. Forestil jer, at være den eneste krydderurt i klassen, der altid elskes eller hades for fulde hammer – det må simpelthen være så utrygt et miljø at skulle leve i. Og så tager I jo i øvrigt fejl, når I ikke kan lide koriander – det er lækset! 

“Så for Søren, jeg har da vist ændret mening”

Jeg kender vist kun ét menneske, der bruger den her sætning og jeg bliver lige imponeret hver gang han slynger den afsted. Forestil jer lige at hvile så meget i sig selv, at man kan fortælle andre, at den diskussion man lige har haft med dem, har medført at man nu har ændret mening! Kæft mand, jeg kan ikke engang indrømme, når jeg har taget åbenlyst fejl – tænk sig at lade andre vide, at de har gjort en klogere, når man ikke engang er tvunget til det. Utænkeligt for det her opblæste hoved i hvert fald – men jeg lover at øve mig! Lige nu går min øvelse på, at jeg skriver det til folk efterfølgende, hvis vi har diskuteret noget og det så er gået op for mig undervejs eller efterfølgende, at jeg æk’ havde ligeså meget ret, som jeg forestillede mig. Jeg kan dæleme ikke gøre det til deres åbne ansigt endnu. Så ville mit eget ansigt jo smelte. 

“Jeg siger bare ja til alt!”

Jeg lever en lille del af mit liv på internettet, og der er nogle bestemte fraser, der går igen og igen. Den ene af dem er “I skulle bare vide, hvor mange kampagner jeg siger nej til”. Det bliver naturligvis sagt, for at gøre opmærksom på, hvor kræsen man er, når det kommer til kampagner, men sætningen siger bare ikke så skidemeget og den er i min optik ret meningsløs. For det er jo tydeligt for alle i forvejen, hvilke kampagner man laver – de bliver jo ligesom kastet ud til endeløs eksponering. Og bare fordi man selv synes, at man kun siger ja til den absolutte toppen af poppen, så betyder det bare ikke, at alle andre også synes det. Og de skraldede kampagner, man ikke laver, har man jo nok sagt nej til, så den information forestiller jeg mig er ganske unødvendig for ens følgere. For alle bliver tilbudt de skraldede kampagner konstant – de stakkels firmaer skal jo have fat i måske 100 influenter, før de finder en, der siger ja til deres skrald, så de ryger altså forbi indbakken hos de fleste. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre en influent sige det modsatte! “Kæft mand, jeg siger bare ja til ALT, jeg bliver tilbudt!” Se dét ville være en oplysning, der rent faktisk kunne bruges til noget. 

Arh, det var dog skønt at få det ud! Prøv det! Hvad gad du godt høre nogen sige? 

Du kan også læse om alle mine elendige karaktertræk lige her!

En kommentar til “3 ting, jeg godt gad høre nogen sige”

  1. Forældre til en skole hjem samtale: “ej hvor gør du bare et rigtig godt stykke arbejde. At sidde med 22 elever alle med forskellige behov, det kræver godt nok sin mand. Tak fordi du gør dit bedste for at lære vores søn/datter mest muligt. Opdragelsen den sørger vi selvfølgelig for derhjemme, den skal I ikke også stå for,.”
    Det er nok den vildeste ønsketænkning at det nogensinde vil komme ud af forældres mund – men nej hvor kunne det bare være rart ????

    Svar

Skriv en kommentar