3 ting, jeg ikke er enig (med dig) i


… ja, altså jeg ved jo ikke, om det specifikt er dig, jeg ikke er enig med. Men jeg er i hvert fald ikke enig i de følgende 3 ting, som jeg hører overraskende ofte. Jeg tænker, at det er okay at være uenig med mange, for jeg er helt klart indbildsk nok til stadig at mene, at det må være mig, der har fat i den lange ende. Der er i øvrigt ikke nogen videre grund til, at der er et billede af Inge som billede til indlægget – det var simpelthen det eneste jeg havde. Nå, men vi skal til det – 3 ting, som jeg ikke er enig i! 

Om man må klappe, når man lander

Årh, alle elsker at gøre grin med dem, der klapper, når man lander efter en flyvetur. Nu klapper jeg ikke selv, men jeg synes dog det er lidt svært at finde på noget grimt at sige om nogen, der er så tilfredse med den service de har fået, at de har lyst til at klappe. Det lyder som nogle gode og glade mennesker, og det synes jeg bare, at de skal have lov til. Så hører jeg altid argumentet “Jamen de passer jo bare deres arbejde! Der er da ingen, der klapper af mig, når jeg gør det, som jeg skal.” Næ, det er der ikke, men det burde der måske være. Ville det ikke være en fe’ere verden? Personligt er jeg også fuldt ud villig til at klappe af både brandmænd og pædagoger, hvis de gør noget så simpelt som at passe deres job. Og når ens job eksempelvis er at sørge for, at folk kan besøge familie på den anden side i jorden og at transportere dem i en allerhelvedes tung blik-dåse oppe i fucking luften – så under jeg dem sgu en klapsalve i ny og næ.

At der skal være køligt i soveværelset

Jeg har selv skrevet min fair andel af sundhedsartikler omkring fordelene ved at sove i et køligt soveværelse – jeg gider bare nul procent selv have det! Der skal ikke være køligt der hvor jeg sover, der skal være dejlig lunt og jeg skal kunne stikke fusserne uden for dynen, uden at tænke over det. Endnu værre; folk, der vil sove med et vindue åbent i soveværelset hele året rundt. Jeg kan simpelthen ikke forstå det. Misforstå mig ikke, jeg elsker frisk luft – jeg synes bare, at det skal blive udenfor og ikke belejre mit soveværelse.

At nyfødte børn kan være lidt grimme

Kæft jeg hører tit forskellige afarter af, at nogle babyer ikke er pæne, når de bliver født. Det er ligesom blevet sådan en lidt grineren ting, man kan sige, fordi det er sådan lidt på kanten. Men jeg er slet ikke enig. Ja, nu er jeg muligvis også et uhørt sentimentalt menneske, men det har jeg simpelthen aldrig oplevet! Alle babyer er sgu da fucking søde helt fra start! Ja, jeg gad da ikke selv se sådan ud – men som baby er det da helt perfekt at have en lille trykket tud og være helt rynket og lækker. Og så er der et aflangt hoved i ny og næ – men det ser man jo dårligt, når de ligger der og blinker med deres nyopslåede øjne. Og de små bitte hænder og ører! Amen de er sgu da bare latterligt søde allesammen.

Fik du læst om gårsdagens vanvittige beslutning? 

Skriv en kommentar