3 ting, som jeg er dårligere til end andre

Jeg er et stort virvar af mindreværd blandet med galoperende storhedsvanvid. Det er rent teknisk lidt af et rod, men det fungerer altså godt for mig. Jeg synes sjældent, at jeg er okay – enten synes jeg, at jeg er elendig, ellers har jeg en klar fornemmelse af, at jeg er verdensmester. Hvilket jeg i øvrigt sjældent er. Njå, men et indlæg om de ting, som jeg synes, at jeg er helt absurd dygtig til, ville nok fremkalde gag-reflekser hos de fleste, så I stedet har jeg lavet et med nogle få af de mange ting, som jeg er ganske elendig til! 

At sætte plastic-låget på to-go-kaffen 

Jeg føler ikke, at jeg er udfordret motorisk på særlig mange punkter. Men jeg kan ikke sætte et plastic-låg på en to-go-kaffe, om det så gjaldt et års forbrug af skumbananer. Kæft, det kan jeg bare ikke finde ud af! Når man endelig får skidtet på i den sidste side, så hopper det af i den anden side – og den lille dans kan jeg så danse 4-5 gange, før jeg giver op og beder min kaffe-partner klare det for mig. Er jeg for bange for at spilde? For blid? For voldsom? Jeg aner det ikke, men det fungerer satme ikke for mig. 

At følge en opskrift 

Jeg har altid de bedste intentioner om at følge en opskrift, når jeg skal til at lave mad. Jeg er god til at lave mad – men altså, kokke og opskriftudviklere er jo bedre, så jeg skal jo for Helle lytte til dem! Men selvom jeg har planer om at følge opskriften, så går der gerne kun 5 minutter, så får jeg en fiks idé til en ekstra ingrediens eller en anden metode. Og truth be told, så ville det jo nok blive bedre, hvis jeg bare kunne holde mig til den freaking opskrift! Sådan noget med at veje mine ingredienser af bruger jeg desuden slet ikke. Jeg bilder altid mig selv ind, at jeg ved lige præcis hvordan 200 gram hvedemel ser ud. Pssst … og det gør jeg ikke nødvendigvis. 

At give mig selv konstruktiv kritik 

Som menneske kan jeg sagtens give mig selv en indre konstruktiv kritik og prøve at omlægge vaner og tanker. Men når det kommer til mit arbejde, så har jeg en eller anden blind tro på, at jeg gør det skiiiiiide godt! Mine idéer er fantastiske, min udførsel er fejlfri og det behøver jeg ikke tænke nærmere over. Men det er bare dumt. Derfor er jeg også afhængig af, at have mennesker i mit liv, der giver mig kritik og fortæller mig, hvor det halter eller sejler – for jeg kommer aldrig selv til at opdage det. Så jeg omgiver mig med ærlige mennesker, der tør give mit arbejde én over snuden i ny og næ – og jeg pisseelsker dem for det! 

Hov, jeg har sgu da skrevet et indlæg med de ting, som jeg er god til. Det var nok en dag, hvor storhedsvanviddet vandt over mindreværdet. 

En kommentar til “3 ting, som jeg er dårligere til end andre”

  1. Hej Julie Elsebeth
    Måske har du set den, og måske har du (ligesom mange andre forældre) en del om ørerne i disse dage – og det er helt okay! Vil bare lige sikre mig, at min mail ikke er landet i spamfilter.
    MVH Anne

    Svar

Skriv en kommentar