3 underlivs-ting, jeg har tænkt over i dag

Glædelig mandag. Jeg har brugt dagen på at have et par underlivs-tanker. Og nu er jeg klar over, at I nok godt kunne undvære at høre om dem – men nogle gange har man ikke rigtigt et valg. Og jeg er bange for, at dette er et af de tidspunkter.

Er tampax ikke blevet svært siden jeg blev gravid? Jeg er ikke noget bragende kløgtigt hoved, men jeg har da ikke tidligere haft problemer med at håndtere en simpel Tampax. Jeg fik købt en lidt fancy form den anden dag, og i første forsøg mislykkedes jeg simpelthen. Er Tampax blevet sværere – eller er jeg blevet dummere? 

Kom I andre nogensinde tilbage i jeres gamle underbukser efter graviditeten? Kæft jeg gider dem ikke længere. Jeg går ikke ud fra, at min tissekone er blevet sådan mærkbart større – men jeg synes, pludselig at de strammer og er piss’-irriterende at have på. Så jeg hygger mig stadig i mine graviditets-underdrenge.  Stakkels Arne. 

Fie Laursen lavede for nogle dage siden en video, hvor hun fortalte om sin såkaldte “vand-detox”, hvor hun kun drak vand i 3 dage. Hun tabte sig fire kilo af den livsfarlige og umanerligt latterlige manøvre. Hun påstod, at hun blev helt mæt af, at drikke halvanden deciliter vand – ligesom hvis hun havde spist en stor burger … det er naturligvis løgn og super dumt. Men det fik mig så alligevel til at tænke på; hvis Fie ser en rigtig lækker burger og hendes mund løber i vand – er hun så allerede blevet mæt? 

Så tænker du måske, at Fie vel dårligt kan gå under kategorien “underlivs-ting”, men når man har 268.000 smukke, unge følgere og så laver sådan en omgang spiseforstyrrelses-fremmende arbejde – så er man sgu i min bog lidt af et røvhul. 

Jeg håber og tror, at jeg er færdig med at rase over den fadæse nu. Ingen garantier er dog givet.

Fik du nogensinde læst om de 10 ikke særlig seje ting, som jeg gør?

15 kommentarer til “3 underlivs-ting, jeg har tænkt over i dag”

 1. Amen! Specielt til dit skriv om det spiseforstyrrelsesfremmende arbejde – decideret usmageligt.

  Mine underbukser er også (underligt nok) blevet mærkbart større efter graviditet og fødsel!😄

  Svar
 2. Elsker det blogindlæg! Især det sidste om Fie’s handling! Endelig en med mange følgere der tør sige noget omkring hvilket elendigt såkaldt “forbillede” hun er for alle de unge og smukke følgere, som måske ikke ved bedre.. Øv for det, og tak for dig og dit blogindlæg!

  Svar
 3. Tamponer er UMULIGE at bruge efter en fødsel!! Jeg brugte KUN tampax pre-baby, men nu bruger jeg kun bind 🙈🙈 Jeg forsøgte et par gange, men gav op!! Hvis du finder løsningen, så del den gerne 😝

  Svar
 4. Tissekonens retning indad ændre sig altså bare efter at have været en fødselskanal 🙈 tror bare man skal finde den nye vej den går 🙄

  Svar
 5. Jeg har virkelig tit tænkt den tanke, mht Tampax..😂 De er jo umulige, at arbejde med… Især efter barn nr.2..😫 og mine børn er ikke engang kommet ud den vej..😂 Jeg har givet op..🙈

  Svar
 6. Efter mit første barn syntes jeg altså også der gik længe inden jeg kunne bruge tampon igen. Og kun dem med ‘let’ sug. Tror måske jeg var lidt for tør 😅🙈🤦🏼‍♀️ Så de var super ubehagelige 😕

  Svar
 7. Jeg fik også købt nogle fansy nogen med sådan en tynd pind der skulle trykke tamponen op. Hvad jeg så ikk li fattede var at den pind skulle hives så langt ud så den gav et klik, så den blev ude.
  Så jeg sad ellers der i først forsøg med begge hænder nede mellem lårene i forsøget på at skubbe den fandens tampon ud af røret 🙄😂

  Svar
 8. Hvornår fik I andre menstruation efter fødsel? Men i øvrigt, så køb da en menstruationskop – de har altså gjort mit kvindeliv meget, meget lettere 👍

  Svar

Skriv en kommentar