4 ting, jeg ikke gør

Der er en god håndfuld ting om mig, som folk generelt bliver overraskede over, når jeg fortæller dem. Ja, altså ikke at jeg bare render rundt og fortæller det ganske uopfordret – det ville være mærkeligt at plapre løs om sig selv på den måde. Nårh ja, ups – det’ jo mit arbejde. Njå, men i hvert fald, så er det tilsyneladende sådan, at nogle af mine præferencer er så obskure eller ulig min umiddelbare personlighed, at folk finder det svært at tro på. Så nu har jeg sgu lige samlet dem her. Der er formodentligt væsentligt flere af slagsen – men jævnfør punkt nummer 4, så gider jeg ikke bruge tid på at søge dem frem fra mit lille hoved. Så nu går jeg sgu bare i gang!

Jeg bruger ikke parfume

“Kan jeg låne en parfume af dig?” Nej, det kan du ikke. For jeg har simpelthen ikke ejet en siden 2017. Jeg tror efterhånden det er rimelig normalt at skære alle former for parfume ud af sit liv, men jeg ligner måske nok ikke en naturlig og gæv pige nok til, at folk tror det om mig. Så jeg er sgu bange for, at jeg bare dufter af mig – liljekonval og white musk må man finde andre steder.

Jeg bryder mig ikke om tyggegummi

Bevares, jeg har da også sagt ja til tyggegummi, når den er blevet budt rundt – men det var dengang mit fokus var på pebermynte-effekten. For jeg bryder mig simpelthen ikke om at tygge på noget, som jeg ikke skal sluge. Når folk får en rigtig sej kylling eller en omgang blæksprutte-ringe og proklamerer, at det føles som gummi, så tænker jeg altid “altsååååå, jeg så dig stå og gnave i reel gummi for et øjeblik siden, så du skal nok klare den.”

Jeg drikker ikke shots

Jeg elsker alkohol. Og jeg elsker at være fuld. Ja, det er da nok ikke en populær ting at fortælle, men det gør jeg altså. Jeg synes simpelthen, at det er skægt. Derfor bliver folk også mege’ overraskede, når jeg afslår shots gang på gang. Jeg drikker simpelthen aldrig shots. Jeg synes ikke, at det smager godt og jeg bliver latterligt fuld og dum af skidtet. Så dem rører jeg simpelthen ikke. Det virker for mig vanvittigt at sidde og nakke lakrids-pis ned og vrænge med ansigtet efterfølgende, når man kunne sidde med et glas koldt hvidvin i stedet.

Jeg gør mig ikke umage

Jeg er god til mange ting. Vi er ovre dét dér med, at man ikke må sige, når man synes, at man er god til ting, ikke? Jeg tænker, at det tilhører en anden generation. Njå, men jeg synes i hvert fald, at jeg er god til mange ting, og det findes der også andre, der synes. Derfor bliver folk tit overraskende, når jeg fortæller, at jeg ikke er sådan en, der gør mig umage. Det passer heller ikke helt, for jeg gør mig rigtig umage i min sociale relationer, men ikke med mere håndterbare ting. Jeg retter aldrig mine indlæg igennem, jeg sløser med opskrifter, jeg starter altid på en opgave klokken kvart i deadline, jeg smider makeup i hovedet på et øjeblik og jeg gør rent endnu hurtigere. Mange tror fejlagtigt, at jeg er en perfektionistisk type, og det kunne ikke være længere fra sandheden. Min superkraft er ikke at lave ting perfekte, min superkraft er at lave absurd mange ting virkelig hurtigt og stadig opnå et acceptabelt resultat.

Fik du læst 28 karaktertræk, som jeg har? De fleste er vist ret dårlige. 

Skriv en kommentar