5 ting, homie hellere vil end at tage en lur i dag

 

Nå, men jævnfør at homie nu er en enormt stor pige på snart tre måneder, så har hun åbenbart besluttet, at hun er færdig med at tage lure i løbet af dagen – den slags er nemlig for fucking babyer! Fra nu af skal vi åbenbart bruge hele dagen på at læse kultursektionen i dagens avis og snakke om fast forrentede lån, ligesom alle de andre voksne. Hun bliver tolv uger i morgen – og jeg kan læse mig frem til, at der ligger et af de berømte tigerspring, så mon ikke at det er et sådant vi har gang i. Hvor om alting er, så har vi i hvert fald haft fornøjelsen af at bruge hele dagen på at vade rundt med hende i barnevognen, uden at det af den grund har resulteret i en lur.

Så her kommer listen med ting, som Inge lige nu synes er skæggere end at tage en dejlig lur i den lune barnevogn.

Kradse sig selv i ansigtet
Selvom vi skal bo på Amager, så får Inge aldrig brug for akryl-negle, for hendes fingernegle vokser enormt stærkt. Og af frygt for at klippe hende i fingrene, så begiver jeg mig kun i kast med neglesaksen, når hun sover. Nu er vi så i den pragtfulde situation, at hun konstant kradser sig selv i ansigtet med sine lange negle i dag – men qua at hun ikke har sovet hele dagen, har det ikke været muligt for mig at klippe hendes negle. Så vores baby har nu kradsemærker i ansigtet.

Stirre op i loftet
Når jeg lægger mig ned for at nyde livet, så går der cirka to minutter før mine øjne er faldet i, og yderligere to minutter før jeg har ramt dyb søvn. Homie derimod kan snildt ligge i en hel time og glo på de pisse-fede knaster i loftet, uden at falde i søvn af den grund. Super.

Kan du hjælpe med, Hvordan fa’n får jeg Homie til at tage flaske?


Sutte på sin egen hånd

Vi har brugt timer svarende til hele arbejdsuger på at forsøge at lære Inge at tage sut. Og det er æk’ lykkedes endnu. Til gengæld har hun fundet sin egen hånd, og den kan edderbrandsparkeme få sig en ordentligt tur ind i munden. Det gør så, at når Inge er lige ved at falde i søvn, så får hun øje på den lækre hånd, og så glemmer hun straks, at hun var i gang med at få sig en slappelademad.

Lukke øjnene for skæg skyld
De mange ikke succesfulde barnevognsture i dag har budt på et utal af situationer, hvor vi har kigget ned til hende og konstateret, at hun havde helt lukkede øjne. Så begyndte vi i vores stille sind hurtigt at planlægge, hvad vi dog skulle bruge al den nyerhvervede alene-tid til – men inden vi fik tænkt tanken færdig, så havde hun naturligvis afsløret sin practical joke og åbnet øjnene fra sin ræve-søvn. Hurra.

Fik du læst om de mor-egenskaber, som jeg endnu ikke har fået tillært mig?

 

Bede om babsen og derefter råbe af den
Jeg har været vant til, at babsen var homies bedste ven. Men sådan er det desværre ikke helt længere, hun kan ikke længere altid spises af med en tur i mælkebaren, når hun er ved at gå bananas. Og i disse dage fyldt med springende kattedyr, så vælger hun endda at råbe højt og tydeligt efter sødmælkskanonerne hver halve time – og derefter råbe højt og tydeligt at de skal skri’e igen, lige når jeg får fundet dem frem til hende.

 

Ja ja, alle børn er forskellige og alt dét dér – men hvor lang tid er det meningen, at dette tigerspring varer, hvor vi åbenbart skal have fornøjelsen af verdens mest vågne baby?

Har du plads til flere af mine skriverier, så kast dig over de 6 ting, som mit liv er for kort til?

 

12 kommentarer til “5 ting, homie hellere vil end at tage en lur i dag”

 1. Jeg vil varmt anbefale appen “vidunderlige uger” den beskriver så fint de der trælse tigerspring (herhjemme er vi igang med 2.spring)

  Svar
 2. Da min søn var i den alder, og verden virkelig var gået op for ham og han ikke længere bare faldt i søvn når han var træt, havde vi en lang periode hvor det eneste der kunne få ham til at sove var at gå/vugge ham i vores arme med en stofble over hovedet – så det gjorde vi for at få ham til at sove i løbet af dagen. Og pludselig en dag virkede barnevognen igen.

  Husk det er kun en fase, det er pisse irriterede at få at vide, men det er rigtig nok og det går i sig selv igen på et tidspunkt. Også sker der bare en ny irriterende ting 😉

  Svar
 3. Selvom min datter bruger sut, er det stadig maks fedt at proppe begge hænder i munden, også gerne når man skal spise. Alle tigerspring her i hytten varer omkring 5 dage i helved og er alle “dage ud af kalenderen” som jeg kalder dem. For jøsses hvor springer man dog på halen for barnet konstance🙉 Jeg er den onde mor og noterer alle tigerspring i barnets bog og der blir skrevet hvor strid hun er mod sine forældre 😜 Vi lader dog op til 4. spring som kan vare fucking 5 uger. Kan man bestille en container fuld kaffe på forhånd?

  Svar
 4. Åh, da vi ramte 10-11 uger herhjemme troede jeg også den manglende lyst til at sove lurer om dagen skyldtes det 3. Tigerspring! 😓 MEN der tog jeg fejl. Vi kæmper stadig med det og har lige ramt 19 uger. Verden er åbenbart for spændende til at chefen gider lukke øjnene i og sove.

  Svar
 5. Jeg elsker at læse med om dit nye liv som mor. Alt du skriver om din datter, hendes væremåde og udvikling minder virkelig meget om min! Hun er dog ca. fire uger yngre, og jeg får derfor altid en idé om hvad vi kan vente os. Det er som at få et lille kig ind i fremtiden 🐯

  Svar
 6. Med hensyn til tigerspringet, så bruger jeg en app som hedder “vidunderlige uger” – ironisk nok ;). Den forklare lidt om, hvad man kan forvente af springet, men der står også måder man kan hjælpe barnet på og det har jeg brugt meget. Men selvfølglig alle børn er forskellige, måske kan den hjælpe, måske ikke 🙂

  Svar
 7. Der findes en skøn app, der med al sin ironi hedder “vidunderlige uger”. Her kan du læse al om tigerspring og også se hvor længe der er besøg af tigeren ad gangen… For Ja, de kommer igen og igen og igen. 😂🐯🐯🐯🐯

  Svar
 8. Ja, det går i sundhed op og ned med de skønne babyer!😅
  Mht. de lange negle, så har Ole endnu ikke kradset sig selv, men han kradser min kvalergang!!!! Men jeg bidder dem af – det synes jeg virker rigtig godt👍🏼 – og det kan gøres i vågen tilstand, altså babyen.

  Svar
 9. Min Boss Baby er 12 uger i dag og er præcist som din Inge, jeg krydser for det er endnu en fase og at tigeren hurtigt hopper videre.

  Svar
 10. Jeg præsterede at klippe min søn på 4 måneder i tommelfingeren med negleklipperen (Av mor-hjerte!!), så nu bruger vi kun negelfil. Det er gdnialt og med minimal fare, så det kan også gøres når guldklumpen er vågen 🙂

  Svar
 11. Jeg præsterede at klippe min søn på 4 måneder i tommelfingeren med negleklipperen (Av mor-hjerte!!), så nu bruger vi kun negelfil. Det er genialt og med minimal fare, så det kan også gøres når guldklumpen er vågen 🙂

  Svar
 12. Bare rolig! Det bliver godt igen 🙂
  Men det er voldsomt opslidende at skulle igennem. Har en gut der er et par uger ældre end din homie – og han er blevet en normal baby igen.
  Babserne er ok igen, men bare ikke det “The shit” længere. Men hans verden har udvidet sig så meget at der bare er andet der er mere spændende end at sutte på bryster. Det varede ca. 10 dage før vi var igennem det 🙈
  Min erfaring har været at min baby i denne periode gerne ville underholdes fremfor fodring. Så har holdt lidt mere øje med hvornår han sidst spiste. Hvis det var under to timer, legede vi i stedet. Så undgik babserne at få skældud så tit 😂
  Tak for en grinagtig – fik næsten vækket min baby fordi jeg grinte så meget! 😄

  Svar

Skriv en kommentar