5 ting, som jeg har fundet i mine trusser

Vingummien er ikke – og jeg gentager; ikke fundet i mine trusser

“Nå men Julie-elsebeth, var det dét hér, du ville med din blog – er du stolt nu?” Njaaa, ikke videre. Men inden jeg rigtig fik tænkt over det, så var jeg kommet til at skrive dét hér indlæg, og så skal det jo ikke hedde sig, at jeg er for fin til at stå ved de ting, jeg skriver. I får mig aldrig til at indrømme, at nogle af mine idéer til indlæg nok skulle have haft lov til at forblive netop idéer – men dét hér er et indlæg om ting, som jeg gennem tiden har fundet i min trusser … Jeg ved, at min svigermor læser med på bloggen – lad os håbe, at hun her bare har set rubrikken og tænkt “Nja, den behøver jeg ikke læse.” Hvis ikke så har hun opfostret to drenge, så hun er sgu heldigvis æk’ fintfølende. 

Nå, men under min graviditet tog jeg en hulens masse kilogram på – den del har vi været igennem tusinde gange før. Det betød, at jeg måtte ud og erhverve mig nye trusser, hvor min store mås kunne være i. Da jeg så havde født, så begyndte jeg heldigvis at tabe nogle af de kilogram igen, men jeg fik aldrig rigtig hoppet tilbage i de gamle og små trusser, fordi de her er laaaangt mere behagelige – og jeg er nogens mor nu, så jeg behøver ikke have pæne trusser på. Øv bøv, Arne. 

Nå, men manglen på de mange kilogram har i hvert fald efterladt plads til, at der decideret kan falde ting ned i mine trusser. Så selvom jeg altid har fundet finurlige ting i mine trusser, så har det fået et opsving på det seneste. Men hvad fa’n er det så for nogle ting? Ja vi kan dårligt vandre rundt om den varme grød længere – så her kommer fem ting, som jeg gennem tiden har fundet i mine trusser. 

 

En knap

Mine babser er stadig fyldt med mælk og kunstigt oppustede. Det medførte for nyligt, at jeg sprang en knap i min kjole. Jeg blev nødt til at fortælle denne del af historien, fordi det aldrig før og aldrig igen kommer til at ske for mig, at mine babser er for store til noget tøj. Nå, men jeg havde egentligt godt set, at knappen var på vej af, men jeg fik sgu ikke gjort noget ved det, før den pludselig var væk. Ak og ve. Men tænk sig engang, ved aftentid da jeg skulle hoppe under dynen, hvad lå da og hyggede sig i mine trusser? En lille fin knap. Nu sidder den igen fint på min kjole, så I for evigt kan overveje, om der er tale om tissekone-knappen, når jeg har en kjole med knapper på. 


Et langt mørkt hår 

Jeg har ikke langt, mørkt hår. Alligevel er det lykkedes mig at finde et umanerligt langt mørkt hoved-hår i mine trusser. Bevares, jeg omgås mennesker med den slags hår – men på en måde synes jeg ikke rigtigt, at det retfærdiggør, at der pludselig ligger sådan et hår i mine underbenklæder. 


Toiletpapir 

Jeg har tisset i ret mange år efterhånden. Og i langt størstedelen af tiden har jeg endda selv tørret mig bagefter. Jeg anser mig selv for forholdsvis erfaren ud i den disciplin. Men hvor om alting er, så er det stadig lykkedes mig at finde rester af toiletpapir i min trusser. 

 

Fik du læst mit seneste indlæg?


En sikkerhedsnål 

Ja, det lyder næsten som en trylle-nummer, som man virkelig ikke gider se. Men når mit tøj ikke passer helt, så sætter jeg sgu lige en sikkerhedsnål hist og pist, og DIIIING – så sidder den lige i skabet. Ofte springer de af som aftenen skrider frem, men en enkelt gang fandt jeg den faldne sikkerhedsnål i mine trusser, da jeg kom hjem fra festen. Og fordi sikkerhedsnåle ikke har for vane at lukke sig selv, så lå der en freaking spids nål i mine trusser. Ja, jeg gyser også selv ved tanken om en ufrivillig piercing under noget hardcore grinding til “Mambo number 5”. 


Penge 

Tidligere fandt jeg uforholdsmæssigt ofte penge i mine trusser. Det kom gerne af, at jeg var i byen og satte tilfældig person til at passe på min taske, mens jeg dansede. Så tog jeg gerne lige en tohundrede-lap (ja det var dengang, hvor der stadig fandtes menneske-penge) i bh’en, for så var der sgu da lige til en omgang G&T, hvis jeg skulle gå hen og blive lækkertørstig. Men når jeg så fik penge tilbage, så var der ikke længere tale om en lille lap papir, men i stedet en halvtreller, to tiere og en én-krone. Og fordi jeg ikke kunne huske eller lokalisere, den der holdt min taske, så røg skidtet sgu da i bh’en igen. Og i og med at alkohol gør mine bryster følelsesløse, så kom jeg som oftest først i tanke om pengene, når jeg kom hjem eller hoppede på disko-dasko-toilettet og fandt vildfarne mønter i mine underbukser. 

Jeg tror i øvrigt, at man kan un-følge mig samme sted, som man i sin tid begyndte at følge mig. Undskyld. 

Man kan også være en gutter-kvinde og i stedet klikke sig videre, til nogle af mine tidligere indlæg. Du kan eksempelvis se mig have veer. 

2 kommentarer til “5 ting, som jeg har fundet i mine trusser”

  1. I sommer fandt jeg en FLÅT i mine trusser! Jeg havde ikke engang tisset i naturen! Den havde bare selv fundet vej derned……. heldigvis uden at mæske mit blod i sig – men stadig!

    Svar

Skriv en kommentar