6 erfaringer fra en nytårsaften som gravid

Se, jeg fandt en kjole, der skjulte dunken under et ordentligt strutskørt.

Yo, homies. I går holdt vi nytårsaften – det passede rigtig godt, fordi det rent faktisk var nytårsaften. Men den her nytårsaften var sgu lidt anderledes end de seneste. Jeg gjorde mig nogle super-individuelle erfaringer, og jeg er ingenlunde for fin til at lades som om, at de nu udgør reelle sandheder.

1. “Nytårsaften er jo bare en fest som enhver anden” – Gu’ det da ej. Jeg har været til mange fester som gravid, men nytårsaften er noget andet. Ingen skal spille kamp dagen efter, ingen har en 60års fødselsdag d. 1 januar fra morgenstunden og ingen har besluttet at holde sig på vandvognen for at køre hjem – så du bliver den eneste ædru til en fest, hvor alle andre kæmper enormthårdt for at hakke sig helt ned.

2. Folk vil uafbrudt tilbyde dig alkohol. Mine venner er vist ikke mere samvittighedsforladte end de fleste andre mennesker, og de vil helst heller ikke ødelægge baby, inden hun kommer ud. Men fulde mennesker husker edderbrandsparkeme dårligt, og de vil med jævne mellemrum glemme, at du gror på et mini-menneske. Dine tomme hænder vil derfor virke som et magnetisk felt, og alle vil forsøge at fylde dem med drinks og shots. En enkelt gang i går fik jeg fyldt kæften med, hvad der smagte som hvidvin spiket med gin, fordi en gæst havde bøffet mit glas med alkoholfri vin, og ikke lagt mærke til hendes drink pludselig smagte af den tyndeste kop saftevand i kommunen.

3. Fulde mennesker kan ikke så godt samtale uden at spytte dig i ansigtet på alle p- og s-lyde. Forsøg at undgå samtaleemner, der indbyder til netop de lyde.

4. Alle er meget imponerede over alt, hvad du gør – fordi du er gravid. Hvis man som jeg er villig til at gøre, hvad som helst for en smule ros, så er nytårsaften virkelig en festdag, selvom man er gravid. Du vil modtage uendelige klapsalver for at tømme opvaskemaskinen og for at smutte i 7/11 fra morgenstunden og købe 4 chokoladecroissanter til de overnattende gæster. Desuden så vil alle også rose dig for din figur – selvom du er den absolut fe’este til festen.

5. Den første januar er slet ikke en pis-dag. Jeg vågnede op efter 5 timers søvn, og åbnede forsigtigt øjnene. Min krop havde som ethvert andet år indstillet sig på, at den skulle have det elendigt. Men for første gang siden nittenhundrede-hundelort, så føltes det ikke som om, at et passagertog havde kørt hen over panden på mig. Til gengæld så har man på trods af manglende tømmerdrenge stadig lov til at fylde sig med pizza med bearnaisesauce og cheeseburger med ekstra ost og masser ost.

6. Butikkerne åbner pisse-sent – eller slet ikke. Jeg vågnede til en lejlighed fyldt med besvimede mennesker, og da jeg i nat havde gjort hele skidtet rent mens resten af festen kastede op, så var der ingenting at tage sig til. Så jeg hoppede ned på Østerbrogade for at finde morgenmad til regimentet. Men alle bagere og supermarkeder (med undtagelse af 7/11) i nærheden havde lukket – PÅ EN FREAKING MANDAG. Jeg kan naturligvis godt regne ud, at alle skal have lov til at holde nytår uden at skulle på arbejde morgenen efter – men hvis de havde spurgt mig, så kunne jeg da sagtens have taget deres vagt hos bageren i bytte for en abnormt høj timeløn – I ville dog skulle love ikke at bede om noget på de nederste hylder, for der er altså super-langt ned.

Godt nytår, Homies! 2018 bliver altså skægt.

Hvis du vil læse mere fra min hånd, så er der efterhånden lidt at gå i krig med – eksempelvis historien om, hvordan vi lavede en baby eller episode 8 & 9, der afslører, at jeg er pissegravid i hjernen. 

Husk at efterlade en helvedes masse kritik eller forslag til, hvad I gerne vil have mig til at skrive om – så finder vi jo ud af det.

Skriv en kommentar