6 sætninger, I aldrig kommer til at høre mig sige

Kæft, jeg når at sige meget pis i løbet af en dag. Ting, jeg ikke mener, ting, der på ingen måde giver mening, halve sætninger og latterlige konklusioner på alt for tynde grundlag. Men hér kommer satme lige en håndfuld sætninger, som I freaking aldrig kommer til at høre mig sige. Det er i øvrigt en lidt fjollet hånd, der udgør dén håndfuld – for der er seks. Men det kunne da nogle gange være fedt med en ekstra fuck-finger. I ved, hvis man skulle være så heldig at møde Paludan en dag. Nå, videre. Her kommer de seks sætninger!

“I weekenden skal manden min og jeg …”

Det stopper aldrig helt, dét dér med “manden min”, hva’? Jeg kender decideret kun mennesker, der fortæller, at de har det stramt over den fjollede sammensætning af ord, og alligevel kan jeg ikke være på Instagram uden at støde ind i det hver dag. Så den må jo leve videre. Og det gør ondt på mig. Jo jo, det er din mand – men hvad skal den omvendte ordstilling og det bestemte ental til for?

“Ej hvor lækkert med bladselleri”

I andre har sgu da også smagt bladselleri, hvordan fanden kan I finde på at bruge det i mad eller endnu værre – som en lille, rå snack dyppet i hummus. Er vi overhovedet sikre på, at det er en grøntsag? Det smager sgu mere som en utrolig modstandsdygtig omgang ukrudt.

“Nå ja Arne, det har du da ret i. Jeg tog vist fejl.”

Misforstå mig ikke, jeg kan sagtens give Arne ret … der går bare lige en ophedet og diskussion og 45 minutter før det sker. Hvis Arne retter mig i noget eller stiller spørgsmålstegn ved nogle af mine obskure udtalelser, så er mit første instinkt at angribe. Det ville sikkert være et klogt træk, hvis vi levede i junglen og skulle slås for føden – men det er vidst ikke så smart i et parforhold. Så det arbejder jeg lige lidt på.

“Øj, hvor jeg fryser om tæerne”

Jeg fryser ikke om tæerne – som i nogensinde. Jeg kan er generelt meget varm og let svedig (haps), men jeg kan eksempelvis godt fryse lidt om armene i ny og næ – men satme ikke om tæerne. Eller benene. Det gør også, at jeg går over til bare ben og sandaler væsentligt før de fleste andre, og det medfører hvert evigt eneste fucking år et hav af kommentarer og blikke. “Uha, jeg fryser helt af at se på dig.” – hva’? Svier det også i din mund, hvis andre spiser chili? Det er da nogle hyper-sensitive sanser, som du ligger inde med.

“Min bestilling må gerne være uden dressing på”

Det kommer jeg aldrig til at sige. Med mindre jeg bliver dressing-intolerant på et tidspunkt, og ved at mine ører vil svulme op til dobbelt størrelse og forblive sådan for evigt, hvis jeg får den mindste smule af den gude-spise. Men det er måske et lidt små-tænkt eksempel. Jeg bestiller altid alting med ekstra-ekstra dressing. Kebab, salat, hotter-dogger, pommes – ekstra-ekstra dressing, tak.

“Ej, skal vi ikke se *indsæt selv fængsels-serie eller film*?

Jeg kan ikke lide fængsels-serier, – dokumentarer og -film.  Nej, heller ikke Prison Break. Nej, heller ikke Orange is the New Black. Nej, heller ikke Shawshank Redemption. Jeg bryder mig sgu ikke om det. At komme i fængsel er en af mine absolut største frygte, og efter at have set bare en smule af et afsnit så kan jeg være sikker på at have mareridt om tremmer og at måtte tisse i samme lokale, som jeg skal sove i, mens 4 fyldige kvinder glor faretruende på mig. Af samme grund er jeg mege’ lovlydig – ikke fordi jeg er noget videre godt menneske, jeg tør simpelthen bare ikke løbe risikoen!

Du kan sgu da også godt være en gutterkvinde og hoppe ind og læse min første omgang af sætninger, som I ikke kommer til at høre mig sige. 

5 kommentarer til “6 sætninger, I aldrig kommer til at høre mig sige”

 1. Muligvis en promille af dem kommer fra Norge, men ikke SÅ mange som siger og skriver det. Jeg er ved at flå huden af mig selv, når jeg ser og hører det😂

  Svar
 2. Hahaha! Jeg tror, at du er min diametrale modsætning.. Lige ved undtagelse af den med manden min og dressingen. 😆

  Svar
 3. Jeg tænker om ‘manden min’ er afledt af Kim Larsens ‘kvinde min’. Men derfor får jeg stadig tics af at se de… eller høre det 😱

  Svar
 4. Jeg fryser aldrig om noget som helst. De der “om” det bruger man ikke i Jylland hvor jeg kommer fra. Man siger man fryser tæerne, hænderne, armene. Det er sjovt med de der sproglige forskelle i landet 😄

  Svar

Skriv en kommentar