6 ting, der stjæler min tid

Uha, jeg har sgu altid travlt med at fortælle om, at jeg har travlt. Og så er det sgu let at have travlt. Og jeg har da også rigeligt at se til med menneskearbejde, blog, barn og hjem – men jeg arbejder jo altså ikke 16 timer i døgnet. Der er faktisk overskydende tid i mit skema, som jeg kunne bruge på at foretage mig nogle gode og brugbare ting – men det gør jeg ikke. Og ja, man skal også tage sig tid til bare at slappe af i ny og næ, men jeg tror ikke nødvendigvis at de ting, som jeg vælger at gøre har en decideret positiv effekt på mit liv og min mentale tilstand. Nå, men hvor om alting er, så kommer her en liste med de ting, som jeg bruger tid på nogenlunde hver dag – tid som kunne være brugt bedre.

Videoer af dyr, der bliver reddet

Jeg er ikke det store dyremenneske. Ja, undskyld. Det er ikke, fordi jeg slår dyr ihjel fra morgenstunden, men jeg er heller ikke sådan en, der falder helt på halen over alle dyr. Til gengæld så skal jeg satme love jer for, at jeg har set alle de videoer af dyr, der bliver reddet, som findes på internettet. Killinger, der har fået hovedet i klemme i en træstub, skildpadder, der sidder fast mellem to sten og hammerhajer med en fiskekrog i gabet – kæft, hvor jeg æ’er det skidt råt. Altså ikke dyrene – videoerne.

Instagram

Jeg har tit læst om andre bloggere og instagrammere, der ikke selv glor på det – de poster bare. Hold kæft, det gør jeg ikke. Jeg glor og glor og glor. Hvis du har en Instagram-profil, så har jeg set den – for jeg har været hele lortet igennem 5 gange. Du behøver ikke præsentere dig, hvis du møder mig – jeg kender sgu nok dit Instagram-navn. Kunne den tid være brugt bedre? Nja, så ville jeg jo ikke vide, hvad du fik til aftensmad i går – og kæft det så lækkert ud.

Jeg glor på mine negle

Jeg er ikke sådan én, der altid har været hos negle-damen i forgårs – så nogle gange har jeg virkelig pæne negle, og andre gange har jeg virkelig grimme negle. Fælles for de to tilstande er, at det får mig til at glo uhæmmet på mine negle. Enten glor jeg, fordi de er så grimme – ellers glor jeg, fordi de er så pæne. Og jeg gør ikke en skid ved det – jeg glor bare.

Arnes spørgsmål

Arne stiller freaking mange spørgsmål til mig. Alt bliver et projekt, hvis jeg beder ham om at hjælpe med en lille opgave. “Gider du skære tomaterne til salaten ud” vil eksempelvis medføre disse spørgsmål: “hvor mange tomater?”, “hvordan skal de skæres”, “er det her den bedste kniv til det?” og “skal skiverne være tyndere end det her?”. Og så sidder der stensikkert nogen og tænker “ja ja, men hans spørger jo, fordi du sikkert skælder ham ud, hvis han gør det forkert.” Nej, jeg er fucking ligeglad med, hvordan de tomater er skåret ud – bare de bliver skåret ud uden at jeg behøver blive blandet ind over processen.

“Hvad fanden skulle jeg hente?”

Jeg føler, at jeg bruger uanede mængder tid på at afbryde det, som jeg har gang i, for at hente noget – og så på vejen har jeg glemt, hvad jeg skulle hente. Så bliver jeg nødt til at gå tilbage og fortsætte, indtil jeg igen mangler den ting, som jeg gik efter i første omgang.

“Åh, hvor har jeg travlt”

Nogle gange når jeg har allermest travlt, og allermest ondt af mig selv – så når jeg lige nøjagtigt ikke en skid. Jeg har så travlt med at have travlt, at jeg reelt set ikke får lavet noget. Jeg gør mig umage for ikke at ramme den tilstand så ofte, men det sker sgu stadig, at jeg bruger en hel dag på at tænke på alle de ting, som jeg skal – uden at få lavet en skid af det.

Hop lige ind og læs dén hér liste også …  den handler om Arne

Skriv en kommentar