6 ting, mit liv er for kort til

 

Min Julie-Elsebeth-tid er blevet skåret rimelig kraftigt ned, siden homie rykkede ind på adressen. Det er naturligvis noget pis, at jeg ikke længere har tid og overskud til at bruge alskens lækre cremer og skintonics hver eneste morgen og aften – men at min tid lige pludselig virker en anelse mere dyrebar har også sine fordele. Jeg gider nemlig ikke noget pis mere. Derfor er der en række ting, som jeg ganske ubevidst er stoppet med at spilde min tid på. Oooooog de kommer sgu lige i liste-form herunder.
Fik du læst De åndssvageste ting, der har fået mig til at græde for nyligt?


Minimælk

Alt med en fedtprocent under sødmælk tæller som vand, og det skal mofo holde sig væk fra både min kaffe og mine cornflakes.


At gå sur i seng

Det er vist nok efterhånden de fleste, der gør meget ud af at undgå dette – for det er så freaking dumt. Det er så vanvittigt at være villig til at ødelægge sin nattesøvn, fordi man ikke kan sige “undskyld” eller “jeg er sur på dig, fordi …”. Og desuden så er det aldrig blevet lettere at sige nogle af ovenstående ting, når der er gået 7 timer – så bliver det til 7 dage, uger, måneder eller år. Og pludselig sidder man og er helt indebrændt over alting i hver sin lænestol og skriger “Ja det kunne du nok godt tænke dig, så jeg skulle tisse hele natten, din spade”, når man bliver spurgt, om man vil have mere kaffe.


Hvide sko, der ikke er hvide længere

Jeg gider ikke rende rundt i det skidt. Hvis de ikke kan vaskes rene, så køber jeg altså bare nogle nye i samme model.


At have dårlig samvittighed

Altså hvis jeg kommer til at køre et rådyr ned en dag, eller kommer til at smadre en vase, som nogen har fået af en afdød slægtning – så skal jeg selvfølgelig nok makse ud på dårlig samvittighed. Men jeg gider virkelig ikke rende rundt og have dårlig samvittighed over de ting, som jeg ikke har nået, fordi jeg ikke havde tid eller overskud til det netop den dag. Hvis det var meningen, at jeg skulle ringe til dig i dag – så bliver det måske nok først i morgen.


Billigt toiletpapir

Jeg køber sådan noget toiletpapir, der koster 37 bobs for 6 ruller. Jeg orker seriølle ikke at spare 3 kroner om dagen, og så blive mindet om den latterlige besparelse, hver gang jeg skal tisse. Mit underliv har født et barn, og fortjener derved per definition at blive forkælet i alle tænkelige henseender – for evigt.

 

At undskylde på forhånd
Det er så fristende at sige “Jeg ved ikke, om det her er rigtigt …” eller “Ej, det er nok dumt, men måske …” inden man kommer med sin idé eller forslag. Men det gider jeg altså æk’. Jeg har sagsusme nogle fede idéer, og de fortjener ikke at blive pakket ind i undskyldninger og disclaimers.

 

Fik du set de 6 sætninger, som folk skal stoppe med at sige til nybagte mødre? Eller Mine køb under 400 bobs?

Hvis du kan overkomme flere ting, som jeg har skrevet – så findes det sgu! Du kan eksempelvis se, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor.  eller se mig have veer.

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

En kommentar til “6 ting, mit liv er for kort til”

  1. Hej Julie-Elsebeth. Mega morsom blog du har dig!😂 og homie er da bare for cute ❤️ Nu skriver du, at “dit liv er for kort til” at have dårlig samvittighed over ikke at have fået ringet tilbage, og det er ikke fordi jeg som sådan synes, at der er noget galt i dét, men jeg vil bare gerne slå et slag for at huske personen ‘i den anden ende’ (som måske er ikke-mor🙋‍♀️), som måske kan synes at det er lidt surt, når aftaler ikke overholdes eller at man måske ligefrem bliver glemt..😊👍❤️

    Svar

Skriv en kommentar