9 grunde til, at jeg pisse-elsker at være nogens mor

Det er hårdt at være mor. Det er sikkert også hårdt at være far – men det har jeg bare ikke forstand på, så det vil jeg holde mig udenom. Men er du vimmer, hvor er der også mange fordele ved at være blevet baby-ejer! Så her kommer de 9 grunde til, at jeg mofo elsker at være blevet nogens mor.

Homie
Lad os bare få det her punkt på listen med det samme, så jeg ikke får mere skæld ud for at være for følelseskold – altså mig, hende der græder femten gange om dagen. Det bedste ved at være nogens mor er, at jeg er Inges mor. Hun er så pisse-sej og når hun ligger i sin lille seng og sover, så skal jeg edderbrandsparkeme styre mig for ikke at tage hende op og kysse hende i hele hendes lille prop-ansigt. Jeg elsker hende og jeg forsøger hver dag at komme på opdigtede situationer i mit fantasifulde hoved, hvor jeg ikke ville gøre hvad som helst for hende – det er ikke lykkedes endnu.

 

Alle roser min figur
Når man har lavet et menneske inde i sin mave, så er alle meget imponerede over ens figur efterfølgende. Jeg tog tyve kilo på under min graviditet, og selvom jeg er milevidt fra at være tyk eller bare buttet, så vejer jeg altså stadig meget mere, end jeg gjorde før. Jeg tror ikke, at folk lyver og bare siger det for at gøre mig glad – jeg tror bare, at deres forventninger til min krop er dalet helt vildt, i det jeg er blevet baby-mor, og det giver mig et pragtfuldt pusterum til at nyde alle livets sukker-goder. Og hold nu bøtte, hvor har jeg i sinde at udnytte det på det groveste. Jeg har aldrig haft slappere arme, lår og maveskind – men så længe hele verden falder på halen over det alligevel, så har jeg sgu æk’ tænkt mig at lave om på det. Jeg har desuden for travlt med at glo på min baby med en rosinbolle i kæften.

 

Fik du læst Hvordan fa’n får jeg Homie til at tage flaske?

 

Folk er meget imponerede over, når jeg når de mindste ting
Når jeg fortæller, at jeg har nået at vaske én maskinfuld tøj – og derefter overladt det til andre at hænge det op, så er folk allerede meget imponerede over min gedigne arbejdsindsats. Det samme gør sig gældende, hvis jeg har nået at bade, træne tyve minutter på stuegulvet eller fyre en super dårlig omgang neglelak på mine tykke, små mor-fingre. Dygtig-dygtig Julie-Elsebeth.
Alle beder mig om at tage en ekstra omgang dessert
Meget apropos folks syn på min krop, så er der nu altid bred enighed om, at jeg skal have det sidste stykke kage – “for du ammer jo, og trænger til det!” Helt ærligt, så er det sidste min krop trænger til nok mere sukker, men jeg er kun et menneske, og jeg tømmer sgu gerne kagefaddet, så det bliver godt vejr i morgen.

 

Jeg går ikke længere selv til vandhanen efter vand
Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst selv hentede vand. Alle ved, at kvinder der ammer skal drikke mega meget væske – så folk kommer jo simpelthen spænende med drikkelse til mig. Jeg håber, at stimen fortsætter, når jeg skifter over til rosé på et tidspunkt.

 

Jeg sætter aldrig mere selv min telefon til opladning
I samme boldgade, så er jeg også stoppet med selv at sætte min telefon til opladning. Når man tager så mange billeder som mig, og besøger så mange Instagram-profiler, så går der sgu noget strøm til. Derfor har jeg alle dage haft en meget træt og afkræftet telefon, der først er blevet sat i laderen, når den er gået helt død. Jeg gider det ikke, og jeg får det simpelthen bare ikke gjort. Men nu sørger jeg bare for at sætte mig og amme, og så siger jeg henslængt til den nærmeste person “Orv, gider du ikke lige sætte min telefon i opladeren” – og det gider alle.

 

Der bliver ikke forventet en skid af mig
Hvis jeg rent faktisk dukker op med min baby til den fødselsdag eller fest, som jeg havde tilmeldt mig – så synes folk åbenbart, at jeg er uhyre dygtig. Det gør naturligvis, at jeg skal stramme mig lidt an for ikke at blive alt for sjusket og hvile på de famøse laurbær, og derved pisse på for meget af mine venner og families tid.

 

Folk tror, at jeg ved ting
Efter jeg er blevet mor, er kommende mødre begyndt at spørge mig om baby-ting. Og selvom jeg rigtig gerne ville være ekspert på området, så er sandheden jo, at jeg er selve indbegrebet af en glad amatør. Men det føles da dejligt, når nogen tror, at jeg er et eksempel til efterlevelse – det er nok bare ikke nødvendigvis helt tilfældet på alle punkter.

 

Jeg er blevet mere piss’-ligeglad
Jeg har altid været god for at blive hidsig over ikke en fis. Og der synes jeg sgu egentligt, at jeg er faldet lidt til ro. Uden at blive alt for pladder-romantisk, så er det sagsusme svært at blive tosset over, at Arne kommer fem timer senere hjem end planlagt, når man kan bruge de fem timer på at kigge og ae sin fløjlsbløde homie.

 

Du kan finde 6 kolde facts om mig her. 

Hvis du vil læse flere af mine graviditetsbetragtninger eller andre skriblerier, så er der rigeligt at gå ombord i. Du kan for eksempel læse mine komplet ligegyldige graviditets-generfinde ud af de mest vanvittige ting, som jeg har købt på vores fælleskort – eller se min fødselsplan. 

Skriv en kommentar