Alt det LOL, vores børn ønsker sig

Njå, men har I heller ikke fået købt alle julegaverne? Et eller andet sted mellem højgraviditet, arbejde og Corona droppede jeg forventningerne til julegaverne – altså ikke dem jeg selv modtager, der har aldrig været forventninger, men til dem som vi giver herhjemme. Nogle er bestilt for sent og kommer først efter jul, andre nåede vi aldrig at finde, fordi det rette aldrig dukkede op og jeg har været mere eller mindre isoleret derhjemme i jordhulen. 

Mit hoved har simpelthen været fyldt med alt andet end gaver, og Arne er til omtrent ingen hjælp, når det gælder gaveindkøb og derved er det med tiden blevet mig, der står for alle gaver – også dem til hans familie. Så i år bliver de måske skuffede, men jeg tænker, at skuffelsen tilfalder Arne og ikke den højgravide, der kører fuldt blus på arbejde helt op til fødslen og desuden har været alene med en næsten tre-årig hele december. 

Gaverne mellem Arne og jeg har vi mere eller mindre droppet. Vi her i hvert fald aftalt, at hvis man ikke lige snubler over en skidegod idé, så lader man bare være med at købe noget og så er der ingen sure miner. 

Men hvad er så en skidegod idé til en gave, ja der kunne det måske klæde mange af os at glo en lille smule mod de mindste i husstanden og de gaver som de har ønsket sig gennem tiden. I år ønsker Inge sig kun “mad og is – altså rigtig mad og is” og hver gang jeg har foreslået andre ønsker, så siger hun “nej nej, for så får jeg jo ikke mad og is!” Så udover et par småting til en samlet værdi af måske 100 kroner, så får Inge en tomatsuppe og en pindeis. Og så får hun jo altså gaver fra både min og Arnes familie og det så er riiiiigeligt! 

Da Inge første gang ytrede sit ønske om at få mad og is, så spurgte jeg jer, hvilke LOL ting, som jeres børn havde ønsket sig. Og svarene skuffede bestemt ikke! Så her kommer nogle af de ønsker, som børn har udtrykt. Glædelig jul, homies! 

Min søn ønskede sig “fred og ro”. Det fik han ikke, han fik en lillesøster. 

En agurk.

En grøn perle. Det manglede der på perlepladen. 

Gulerødder og batterier.

Min niece ønskede sig flotte sten og rustne søm. 

En voksdug.

Klistermærket fra postkassen med “nej tak til reklamer”. 

Fuglefrø.

En stor gren fra vores træ i haven. 

Min datter ønsker sig et toilet på værelset, så hun ikke behøver gå hele vejen ud på badeværelset. 

En heksemutter og en hund.

Remoulade, en appelsin og et loft.

En sort sprittusch står øverst på min 10årige dattters ønskeliste i år.

En tegning af en skovsnegl. 

Da min dreng fyldt 3 ønskede han sig en rødbøg og en tur til Holbæk. Vi kender ingen i Holbæk. 

En grøn paletkniv. 

Min nevø ønsker sig en full size gylletank. 

En elevator i vores rækkehus. 

Blomsterfrø. 

Min bror på 3 år ønsker sig en vandkande med spreder. 

Et træben. 

En kikkert og en bolle. 

Bare en rød. Så må vi selv bestemme resten. 

En reje til akvariet. 

Min niece har ønsket sig sprødt kyllingeskind. 

Et uhyggeligt øje. 

Olie. 

Så skulle det stå ligeså galt til med julegaveindkøbene hos jer, så er der i hvert fald en masse gode ting at tage udgangspunkt i her. Børn er LOL. 

Du kan også læse om de seks ting, som jeg hellere må begynde at forberede mig på til efter fødslen.

3 kommentarer til “Alt det LOL, vores børn ønsker sig”

 1. Det eneste min datter ønskede sig kun “pingvin med briller og hus”. Det tog et par uger at finde ud hvem pingvinen overhovedet var og det viste sig så han var sydkoreansk og kunne kun købes hjem fra Korea. I fjerde forsøg kom den endelig frem! De tre andre steder annullerede handlen grundet corona, for dyrt at sende til dk og oversvømmet lager.
  Men den kom til sidst, inden jul og selvfølgelig alt for dyr 😅

  Svar
 2. I år får junior færdigpoppede popcorn og taffelchips. Adventsgaven fra julemanden i dag var 2x frysepizza med pepperoni fra dr. Oetker. Hans ønskeseddel lyder således
  – pizza
  – popcorn
  – chips
  – en robot som kan rydde op på mit værelse

  Robotten fik han sidste år. Rydde op gør den dog ikke…

  Svar
 3. Min kærestes niece ønskede sig jord sidste år. Ingen forstod hvad hun mente, men hun fik en lille pose med jord i, og hun blev så glad. 😂

  Svar

Skriv en kommentar