Arne bliver sur – men jeg bliver ved 

Reklame for Fisketorvet 

Arne og jeg er meget forskellige. Meget forskellige. Arne er generelt for sød – jeg er generelt for skrap. Arne er et rodehoved – jeg får ondt i øjnene af det pis. Arne passer uhyre godt på finanserne – jeg er ødsel.

Eller det plejede jeg i hvert fald at kalde mig selv. Men hvis jeg skal være modbydeligt ærlig, så er jeg nok ikke helt så ødsel længere. Arnes fokus på finanserne gennem de sidste tre år har vist ødelagt mig, og i stedet for at købe alting det øjeblik jeg falder for det, så venter jeg tålmodigt i kulissen og håber på, at det snart kommer på udsalg. 

Men nu er det januar, og der er edderbrandsparkeme gang i udsalget! Derfor var vi i går på Fisketorvet, for at shoppe januarudsalg – eller, det vil sige at teknisk set troede Arne bare, at vi skulle ud og have en kop kaff’ under Homies lur – men snydt din gamle tinsoldat, vi skulle shoppe. Og ja, jeg er da godt klar over, at jeg ikke lyder som et særlig pragtfuldt menneske, når jeg snyder Arne til at en familie-shoppetur – og bevares, inden vi fik Homie var han ikke meget for at bruge sin weekend på den slags, men det er altså noget andet nu.

For når man er derhjemme en hel weekend med sit barn, så er det ærligt talt et ret stort stykke arbejde. Ja, det er hyggeligt og dejligt. Men man spæner rundt i et væk i et spinkelt forsøg på at underholde dem nok til at de ikke går bananas – især når vejret er så lidt indbydende, som det er for tiden. Men når vi hopper på Fisketorvet en tur, så kommer underholdningen helt af sig selv. Homie kan sidde i sin vogn og glo på mennesker i uhyrligt lang tid! Derudover så kan vi slippe hende løs på legepladsen i midten af Fisketorvet, hvor hun i går skiftevis brugte tiden på at iagttage de store, seje børn slå sig løs på klatrestativ og rutsjebane – og på at forsøge at fange fiskene inde bag ruden i akvariet – sidstnævnte lykkedes ikke. Men det kunne jeg godt have fortalt hende, for jeg har selv prøvet. Ja, vi håber, at hun arver mestendels af sin intelligens fra farmanden.

Og mens Inge tog sin lur kunne Arne og jeg gå stille og roligt rundt og gå på jagt efter gode udsalgsfund. Jeg købte blandt andet to sæt undertøj i Change, der begge var på tilbud, så jeg fik 2 sæt for 1 sæts pris – og pænt undertøj købes jo som bekendt på fælleskortet, fordi alle bliver gla’e ved det køb. Inge fik en masse nyt tøj fra ZARA, der var sat virkelig meget ned, og derudover fandt vi en lille, rød dunjakke til hende i Tinderbox – der nu engang bare er min favorit-børnebutik.

Arne fik fyldt to enorme poser med tøj fra Zara – og inden du tænker, at han da lyder som en der er glad for at købe tøj, så sker dét maksimalt én gang om året. Han kan godt lide at gå pænt klædt, men han får aldrig rigtig taget sig sammen til at kigge efter tøj til sig selv. Så i stedet får jeg lov til at agere personlig shopper en sjælden gang i mellem –  en rolle som jeg stortrives i! Det var i øvrigt på rimelig freaking høje tid, at jeg fik lokket ham afsted på den årlige indkøbstur, for det sidste lange stykke tid har jeg fundet huller i stort set alle de trøjer, som han går med – et af hullerne var så stort, at jeg kunne stikke min arm igennem det helt op til skulderen. Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg gjorde det – men det gjorde jeg altså nu engang. Ét af de andre huller sad i hans bukser, således at hele Intercity-toget kunne se, at han havde valgt pink underdrenge i dagens anledning – der heldigvis ikke også havde ekstra huller.

Nå, men vi har i hvert fald været godt og grundigt på udsalg og har fået fyldt op med lækre strikke, bukser og kjoler, så nu er vi alle tre klar til at blive inviteret til ting, hvor man skal have pænt tøj på – så I ringer bare. Og ja, der findes også udsalg på nettet, og det er alle tiders. Men for mig er internetshopping en lidt mere tom følelse end den ægte vare. For når man køber noget på nettet, så får man det sgu bare ikke lige med det samme, og det kan jeg godt lide at få. Derudover er jeg meget glad for lige at kunne prøve ting før jeg køber dem – for når man har hofter, lårbasser og knyster som mig, så er det meget rart at få lov til at forsøge at mase sig ned i i hvert fald, bukser, kjoler og sko inden man afleverer sine penge.

Og selvom Arne uden tvivl stadig synes, at jeg køber for meget tøj og til tider bliver lidt småfrustreret over netop det, er han i det mindste rigtig glad for, at jeg vælger at købe det på u’-salg! 

Hvis man selv kunne tænke sig en tur på Fisketorvet, så må jeg på det kraftigste anbefale, at man lige tilmelder sig som fordelskunde inden da. Så får man nemlig velkomstgave, 4 timers gratis parkering, fødselsdagsgave hvert år, invitationer til events og eksklusive tilbud og konkurrencer kun for fordelskunder. Man kan læse mere og blive fordelskunde ved at følge dette link. 

Og så skulle jeg i øvrigt lige hilse og sige, at hvis man er en glad Pokémon-jæger, eller har børn der er det – så er Fisketorvet tilsyneladende BOMBEN! Der må være en masse poké-stops eller ekstra lækre Pokémons, for der var dæleme mange, der fik tyret nogle kugler afsted efter de små, snedige dyr derinde.

Glædelig søndag – jeg håber, at du får serveret alle de popcorn, som du kan indeholde!

Skriv en kommentar