Arne på bloggen: Far for anden gang

Ja, altså det er jo min blog. Men i ny og næ, så stikker Arne sin skaldede isse frem og bryder ind med lidt far-materiale. Denne gang handler det om at blive farmand for anden gang. Så værsågod Arne, bloggen er din.

Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Det har aldrig været sjovere at være sammen med Inge end deter nu. Vi hygger os helt vanvittigt meget sammen, leger med Duplo, med dukker, bamser eller med hendes lægeudstyr. Hun har virkelig rykket sig de seneste måneder, har en helt ny bevisthed omkring hvad der sker, og har ikke mindst fået et flot sprog, hvilket betyder at vi kan kommunikere på et helt nyt niveau!

Forleden var mor Else på spaophold, og vi var i blandt andet legeland sammen. Det var et bare et kæmpe hit. Masser af sjov, og masser af kvalitetstid.

Så samlet set kører det altså pt. perfekt med vores snart treårige.

Og så skal vi dælme til at starte forfra! Lige nu virker det sgu ærlig talt ret uoverskueligt. Vi skal starte forfra med en baby, som ikke kan andet end at spise, sove og prutte – ikke langt fra mit eget liv, I know, men alligevel! 

Vi får en lille som skal bæres rundt hele tiden, og som sikkert ikke vil sove med mindre man rokker hende i speciel rytme i 40 minutter mens man peger hende mod øst, og har ‘hit me baby one more time’ kørende på repeat. 

…Og som så i øvrigt vågner af, at jeg taber/smider en strømpe på gulvet (og det sker jo jævnligt). 

Umiddelbart så orker jeg det ikke rigtigt. Jeg ved jo, at det tager ca 2 1/2 år før vi et ligeså fedt et sted som i dag. Inden da skal vi så undvære nattesøvn, overskud og hinanden.

Det ovenstående er heldigvis kun den slags tanker som dukker op engang imellem. Jeg kan mærke, at jeg inderst inde ved, at det bliver vildt dejligt. For Julie Elsebeth, for mig og især for Inge. Når vi ser det lille ansigt for første gang er bekymringerne glemt, men indtil da lever de altså. 

Er der andre end mig, som har haft den slags tanker inden en toer, treer, firer, eller femmer? Sekser? Ej nu stopper I, ikke flere børn end det! 

Hvis du vil læse mere fra Arnes hånd, så kan du finde det lige her

2 kommentarer til “Arne på bloggen: Far for anden gang”

  1. Da jeg var højgravid med nr. 2, havde jeg det på samme måde, jeg tænkte, at vi totalt havde skudt os selv i foden ved at skulle starte forfra.
    Men da først nr. 2 var der, så tænkte jeg helt modsat, at jeg aldrig nogensinde kunne forestille mig at undvære den baby ❤️

    Svar
  2. Præcis samme tanker her! Men nu er lillebror et halvt år og det går allerede fremad på hyggebarometeret. Og det er så vildt at se dem sammen.

    Svar

Skriv en kommentar