ARNE PÅ BLOGGEN: Fars fede barselsferie

Så har jeg skisme fået lov til at låne bloggen endnu en gang. Eller jeg har faktisk ikke spurgt JE i skrivende stund, men hun har så fløjtende travlt for tiden, at jeg ikke regner med, at hun bliver rasende over, at jeg laver et lille skriv.
Jeg er den som ser mest til lille Homie for tiden. For en uge siden overtog jeg barselsdepechen; eller hvad man nu siger, og siden da har hun så lært at tale, regne og bage boller. Nemt! Eller nok i virkeligheden SVÆRT! Inge og jeg fik nemlig ikke den bedste start på ‘Fars fede barselsferie’, som jeg ellers havde tænkt mig at kalde den. Det blev nærmere til ‘Fars lede barselstjans’. Vi lagde nemlig hårdt ud med en gang øjenbetændelse. Det skete første dag, altså første dag, som i FØRSTE DAG, hvor jeg var alene med hende. Og allerede anden dag måtte vi så en tur til lægen.
Derefter startede fem dage med pjevseri. Altså ikke så meget fra Inge. Jeg blev nemlig også syg, ondt i halsen, øm i kroppen og en smule af Inges øjenballade, altså en mindre man flu, og I ved jo nok, hvor slemt det er. Så jeg pjevsede en hulans masse og Inge gjorde nok også en lille smule. I slutningen af ugen blev JE også smittet, og så var der sgu dømt pjevs for alle pengene. En sørgelig forsamling, hvor der ikke rigtigt var nogen som havde det store overskud.
Jeg begyndte faktisk at drømme lidt om, at vagtplanen ville ringe og sige, at de havde et par vigtige vagter, som KUN JEG kunne klare. Det gjorde de ikke …
Til sidst må jeg hellere lige understrege, at det hele selvfølgelig er mest synd for Inge. Hun aner jo ikke hvad der foregår.
Nå, men selvom starten ikke er gået heeeelt efter planen, så glæder jeg mig mega meget til at bruge de næste 12 uger sammen med Inge. Det er jo helt fantastisk, at man kan få lov til at være sammen med sit barn så intenst.
Planen er nu, at vi skal hygge en masse, og gerne lave nogle nice ting sammen. Og her må jeg jo høre alle jer kloge mennesker. Hvad hulan kan en far på Amager lave med sin ti en halv måneder gamle datter? Så der rent faktisk bliver tale om “Fars fede barselsferie.
Fik du læst den første gang, hvor Arne indtog bloggen? 

14 kommentarer til “ARNE PÅ BLOGGEN: Fars fede barselsferie”

 1. Babysvømning hos Babyfabrikken!👌🏼 Det er i varmebad ved St Elisabeth kirken på Amager. Svømning = LANG lur og udmattet baby, jeg sir’ det bare! #barselshack #selvtak

  Svar
 2. Babyfabrikken har nogle fine baby rytmik holde Min mand deltog også så det er en blanding af mødre og fædre. Ellers finder jeres lokale kirke. De har også rigtig gode rytmik hold. Super hyggelig 👍🏻

  Svar
 3. Legestue i Børnekulturhuset Ama’r 👍
  Salmesang i kirken eller Afrikanske trommer og sang på Christiania 👍
  Køb årskort til zoo eller blå planet og få rabat det andet sted
  Babytummel i Prismen

  Svar
 4. Den blå planet. Hun forstår nok ikke det er fisk, men det er sjovt at se på farverne og bevægelserne i vand. Min datter elskede det ret tidligt.

  Svar
 5. Min mand går hjemme på barsel med vores 9 måneder gamle søn. En tjans, som har vist sig at være lidt mere krævende end min mand forestillede sig 😉 De hygger sig dog utrolig meget med at tage i svømmehallen.

  Svar
 6. Tag til Østerbro og gå på den store indendørs legeplads Remisen. Kig evt på “den indendørs legeplads Blegdamsremisen” på facebook for info. Der er legestue hver tirsdag og torsdag fra 9-12, her er så hyggeligt og I kan medbringe madpakke som spises i køkkenområder 👍🏻

  Svar
 7. Meld dig til Babybongo (Anjas musikskole) i Kvarterhuset (hvor der også er bibliotek med cafe) – musik, sang og sjove fakter i selskab med andre babyer🙌🏼 Biblioteket er bestemt også et besøg værd. Babysvømning er også fedt, hvis man gerne vil have en træt baby, som sover gode lure.

  Svar
 8. Der er vist noget som hedder fars legestue i Islands brygge kulturhus. Der skal min bedre halvdel da vist afsted med vores datter inden længe 👌

  Svar

Skriv en kommentar