Arne: “VI burde virkelig tabe os lidt … ”

Reklame for Nemlig.com

Arne siger freaking mange dumme ting – det er nærmest hans ting. Han er uofficiel Københavnsk mester ud i at sige ting, der gør mig vred eller ked af det. Det ville faktisk klæde ham at arbejde lidt på. Njå, men for nogle måneder siden sagde han endnu engang noget rigtig dumt, for midt i sin egen klagesang over, at han havde taget på, sagde han “Vi burde virkelig tabe os lidt”. Vi – ikke jeg – VI. Og jævnfør at jeg ikke ligefrem vejer 200 kilogram, så var det jo ikke en sundhedsmæssig anbefaling, det var jo tydeligvis fordi han tænker, at det ville klæde mig. Der mener jeg jo så til gengæld, at det ville klæde ham at klappe kaje. Men sådan er vi jo så forskellige.

Men selvom jeg generelt ikke bryder mig om, når Arne har ret, så havde han jo desværre lidt ret. For jeg har længe ikke følt mig hjemme i min krop, fordi jeg havde svært ved at genkende den – ikke fordi den fejler en fis, men fordi jeg ikke følte mig hverken stærk eller sund – og det blev måske også mindre og mindre hyggeligt for ham at høre på mine vredesudbrud, når et par bukser ikke passede. Så for min egen skyld skulle der ske et eller andet. Også selvom Arne efter cirka 10 sekunder var ved at trække alt tilbage.

Så det tog jeg naturligvis rigtig pænt. I omvendt-land. Men jeg nåede trods alt frem til slutningen, at jeg gerne ville ændre det seneste års dårlige vaner. Jeg gider ikke arbejde for meget, halse efter deadlines, have for lidt fritid til min familie og spise ting, der er ringe for mig. Jeg har været et freaking jern i mange år, og det er jeg bare ikke længere og det irriterer mig. Og Arne har det jo på præcis samme måde. Da jeg mødte ham, havde han væsentligt større babser end mig og han kunne dødløfte det dobbelte af min daværende vægt … det kan han æk’ længere.

Så vi tog sgu en rigtig par-agtig beslutning om, at der skulle ske noget. Så siden 1 januar har vi taget os sammen. Vi træner endelig igen og det føles latterligt godt, at jeg stadig kan imponere ham på den front, på trods af at jeg har holdt verdens længste træningspause. Vi er stoppet med at spise sukker og så har vi ændret vores kost. Vi kører med måltidskasser og dagligvarer fra Nemlig.com af mange forskellige grunde. Først og fremmest fordi jeg så kan handle ind hjemmefra, så jeg ikke tyrer fløde og sukker ned i vognen – derudover så er deres måltidskasser bare ganske pragtfulde. Vi kører med Slank Økologisk for tiden, fordi planen for tiden er at smide lidt af det, der har samlet sig sammen på Arnes mavse og min bagdel. Hver uge kan vi gå ind og se, hvad de forskellige måltidskasser byder på og så kan vi enten vælge en af kasserne eller blande vores favoritter blandt de 24 forskellige retter, som måltidskasserne samlet set indeholder.

Det er både hurtigt og simpelt at lave, og det gør, at Arne rent faktisk kan hjælpe til i køkkenet. Jeg kan godt høre, at jeg lyder lidt som en kvinde fra 1950’erne, men hvis det ikke er lige til og simpelt – så kommer Arne simpelthen ikke til at røre en finger. Så mit skema sætter virkelig pris på, at han kan hjælpe mig med madlavningen de dage, hvor ingenting hænger sammen.

Hvis du også gerne vil prøve måltidskasserne eller dagligvarerne fra Nemlig.com, så kan du bruge koden “JULIEE75” og så får du 75 kroners rabat på din første bestilling! Koden gælder indtil d. 24/1-20.

Der er naturligvis ingen binding på måltidskasserne, og vi får bare leveret dem sammen med vores dagligvarer, og så skal jeg ikke bekymre mig om indkøb og kan bruge mere af min tid med verdens bedste Homie. Og de uger eller dage, hvor det står helt skidt til med tiden, kan vi bare vælge fra “Færdig Øko”, hvor maden vitterligt kun skal varmes! Det fungerer perfekt.

Og det at det er så nemt, gør det nemt for os at træffe nogle valg, der klæder os. Vi køber frugt og nødder i stedet for slik – Nemlig.com har blandt andet Danmarks største udvalg af økologisk frugt og grønt – og vi holder os nemt til vores måltidskasser, fordi det er piss’-lækkert samtidig med at det er sundt.

Det gør det nemmere at holde sig fra vingummibamser, når der er alt det her i skufferne

Så Sund-januar går skidegodt her. Jeg er glad, Arne er glad og henholdsvis vores mave og bagdel skrumper, uden at det bliver hverken surt eller alt for helligt.

Så hvis du kunne tænke dig at spare tid og træffe nogle lidt sundere valg, så er det i hvert fald en sikker vinder med Nemlig.com her på matriklen. Du kan hoppe ind og se nærmere på deres måltidskasser lige her.

Jeg er i hvert fald latterligt glad for vores beslutning, omend Arne godt kunne have serveret hentydningen pænere.

Fik du læst mine tanker om forbrug og overforbrug af skærme herhjemme? 

En kommentar til “Arne: “VI burde virkelig tabe os lidt … ””

Skriv en kommentar