Babyen i maven har allerede fået sit navn

Efter at have haft en overflod af baby-navne i min indbakke i noget tid, spurgte jeg i sidste uge, hvad I troede eller syntes, at baby i mavsen skulle hedde. For vi har sådan set været ret sikre på både et drengenavn og et pigenavn allerede inden der var en baby i mavsen. 

Og nu bliver det jo en lille pige, så vi går med pigenavnet. Et ganske konservativt valg. Hæhæ. 

Njå, men det kom maaaaaange bud på, hvad vi mon havde planer om at kalde tøsen. Og virkelig gode bud! Vi vil gerne have, at navnene passer nogenlunde sammen, og det samme havde I tydeligvis tænkt – for der kom stort set kun ældre, danske navne, der passer godt sammen med Inge. 

Inge er et familie-navn, og det kan du læse om her. Og pigen i mavsen får sig også et familie-navn. Hun skal hedde Rigmor, efter min oldemor på min mors side. 

Så jeg er begyndt at øve mig på at råbe “INGE OG RIGMOR!” for det kommer jeg nok til at få meget brug for i fremtiden. 

Der var faktisk to styks, der gættede på Rigmor, så det var sgu lidt svært ikke bare med det samme at skrive “JA SGU DA!” til dem. For vi synes selv, at det er et skidesødt navn, og vi havde lyst til at dele det. Men først skulle vi lige have fortalt vores familier det. 

Og så har jeg lovet Arne at smide en lille disclaimer ind, der er “men det er klart, at hvis hun kommer ud og ligner alt andet end en Rigmor, så laver vi det naturligvis om.” Men altså … det kommer æk’ til at ske. Ingen børn ligner i min optik andet end “skatte-musse-pusse” og “nullergøj” det første lange stykke tid, så navnet handler for mig langt mere om at finde et, som man bryder sig om, og har lyst til at sige 6 millioner gange gennem livet. Og Inge og Rigmor gider jeg sige for evigt! 

Kys 

Fik du læst dette indlæg om hvorvidt jeg gerne vil have flere børn?

3 kommentarer til “Babyen i maven har allerede fået sit navn”

Skriv en kommentar