Boligdrømme og fremtidsplaner

Reklame for Bonava

Vi har det sgu ret godt. Inge går i vuggestue og elsker det. Arne arbejder løs og nyder når han har mulighed for at være hjemme ved sine to hidsige damer – indtil han har været hjemme lidt, så drømmer han vidst om ro og Manager-spilleri igen. Og mig, ja jeg arbejder deltid på mit menneske-arbejde og deltid på los bloggos – samlet set giver det væsentligt flere timer end et fuldtidsarbejde, men fordi alle skriverierne herinde kan klares efter Homies sengetid, så føler jeg ikke, at det er vores tid sammen, at alt mit arbejder går ud over. Til gengæld går det voldsomt ud over alt mit serie-kiggeri, men det havde sgu også nået et faretruende højt niveau under min graviditet. Så det’ nok meget godt. Og derudover så virker det også lidt som noget snyderi at tælle blog-arbejde med som arbejds-timer, for det føles sgu mere som at hygge sig, end som at arbejde.

Nå, men derudover så er vi faldet rigtig godt til i vores nye lejlighed, som vi overtog i december måned efter at have ventet halvandet år på, at den blev færdig. Den ligger som bekendt på Amager, og vi er virkelig glade for både området og selve lejligheden. Men når det er sagt, så har vi hele tiden været klar over, at det her ikke var en bo-i-for-evigt-lejlighed, det er mere end bo-i-indtil-vi-finder-ud-af-hvad-fa’n-vi-vil-lejlighed. For både Arne og jeg er vokset op i hus, og efter Inge er kommet ud af maven – eller teknisk set rettere tissekonen, så er det blevet et langt større ønske for os at flytte i hus på et tidspunkt.

Vi er glade for København! Her er alle tænkelige muligheder, vi er bare i den situation, at vi benytter os cirka nul procent af dem, fordi hverdagen bare går slag i slag og ikke efterlader skidemeget plads til spontane restaurantbesøg og drinks med veninderne. Sandheden er bare, at vi bruger vores sparsomme fritid på noget så ordinært som at være hjemme, så det ville nok være et fornuftigt brug af pengene at sørge for, at det var selve hjemmet og ikke kun lokationen, der var i centrum. For det ville da være fedt med et stort hus på Amager, men vi er i den sørgelige situation, at vi ikke lige har 7 millioner, som vi ikke har noget at bruge til – og sådan har de fleste det vidst i øvrigt, selvom boligmarkedet i København påstår noget andet.

Så på et eller andet tidspunkt regner vi altså med at skulle lidt ud af byen, vi aner bare ikke, hvor vi skal hen. Derfor var jeg også meget hurtig til at takke ja, da Bonava tilbød mig et samarbejde, der i al sin enkelthed gik ud på, at vi fik lov til at bo en weekend i deres prøvebolig i Værløse. Bonava udvikler ejerboligområder, hvor der er fokus på at skabe nybyggede nabolag, hvor det er trygt at vokse op, med masser legekammerater på vejen. Bonava har blandt andet boliger i Vedbæk, Værløse, København, Glostrup og Køge, alle steder hvor naturen er tæt ved – og vi hoppede altså til Værløse i weekenden.

Klik her for selv at bo en weekend i prøveboligen

Prøveboligen er 120 kvadratmeter, og altså en god sjat mere end vores nuværende 85. De er fordelt på tre soveværelser, to badeværelser, køkken med spiseplads, stue, depot og gangområder. Og det var pragtfuldt. Jeg tænker normalvis ikke så meget over, at Inge larmer, men da hun i weekenden havde mere plads at gå bananas på, så faldt støjniveauet virkelig. Inge er en ude-pige opløftet i anden, præcis som sin mor. Når hun står op om morgenen, så er noget af det første hun gør at hente sin termodragt og sine sko – for så vil hun freaking bare gerne ud og lege. Hun vil rimelig meget skide på, at normale mennesker normalvis lige spiser morgengrøden før de skrider ud og hopper i vandpytter. Og det var godt nok nemt at stille hendes ude-behov i Værløse, for vi kunne bare åbne døren til terrassen og så var der græs og åbne vidder så langt, som vi kunne se. Terrassen ligger lige ud til den gamle flyvestation Værløse, der engang var hjemsted for store fly – nu er den i stedet hjemsted for aktive mennesker, der løber, cykler eller lufter kæledyr på den store åbne græsmark med de flotte landingsbaner.

 

Derudover var der også en fælles legeplads for alle børnene i området, hvor de kunne lege mens forældrene sludrede eller så til fra vinduerne. Det var sgu lidt fristende at se den mulighed. I det hele taget virker det som et super børnevenligt område. Man er tæt på natur og skov samtidig med at der er masser legekammerater – og så er der ikke særlig langt ind til byen, hvis man arbejder der. Der er også to S-togs-stationer omkring 2 kilometer væk fra Filmhusene, så det er altså ikke fordi man er endt helt på landet, hvis man flytter til Værløse.

Boligerne er helt nye – hvilket vi jo også er vant til i vores nuværende lejlighed og bare pisseelsker. Jeg synes sgu også som så mange andre, at gamle bygninger er charmerende – jeg er bare ikke så skidecharmerende, når jeg render rundt og brokker mig over al vedligeholdelsen, som jeg ikke selv kan finde ud af at klare, så jeg er sgu glad for nye boliger. Derudover så er der bare bedre indeklima i nye boliger og forbrugsomkostningerne er lavere – sidstnævnte punkt er vigtigt for ham nordjyden, som jeg har valgt at lave børn med. Derudover så er Filmhusene, hvor vi boede i Værløse bæredygtigt byggeri, der er Svanemærket – ligesom Bonavas andre byggerier. Prøveboligen er fuldt og virkelig flot møbleret kun med møbler fra FDB-møbler, som jeg pisseelsker – jævnfør vores egen lejlighed – så man kan let og ubesværet bruge en weekend i prøveboligen uden at skulle pakke hele ens nuværende bolig ned – også selvom man er børnefamilie. 

Nå, men hvis I ligesom os er i tvivl om, hvad præcis fremtiden skal bringe, så vil jeg helt klar anbefale jer at benytte jer af den gratis mulighed for at komme og bo i et Bonava-hus over en weekend. Det er den perfekte måde at teste af, hvordan man synes det er, at bo lidt uden for byen og komme tættere på naturen. Bare følg linket og tag kontakt til Bonava-sælgerne, så kan de hjælpe jer med at finde en weekend, der passer jer. De har allerede ledigt fra næste weekend igen!

I særdeleshed hvis man er uenige om, hvorvidt man helst vil bo i lejlighed i byen eller i noget større lidt uden for, så er det her en ret unik mulighed for at teste det af. Vi er i hvert fald nu blevet overbeviste om, at vi skal i hus!

Du kan høre meget mere om konceptet og boligerne ved at kontakte Bonava – bare tryk på linket. Derudover afholdes der åbent hus på søndag mellem 11.00 og 12.00, hvor man naturlivis også kan lave en aftale omkring at komme og bo i prøveboligen en weekend, hvor det passer. 

Og hop så lige ind og læs om Homies liste over de fedeste ting i livet – dengang hun var en lille fidus.

Skriv en kommentar