Dagens kluns: Cirkus-nederdelen til 249,-

 

Yo homies,

Der var flere, der efterspurgte links til det outfit, som jeg havde på til weekendens fest. Det er overraskende set i forhold til, at Arne synes, at jeg lignede et stort cirkustelt. Fordelen ved at han har lavet en baby på mig er, at han nu sidder så tilpas meget i saksen, at jeg kan tage al det cirkus-tøj på, som jeg har lyst til.

 

Cirkus-nederdelen, der kun koster 249,-

 

Det var forresten en 60 og 70 års samlet fødselsdag, som vi deltog i i søndags. Det var homies første fest, og hun havde derfor også sin første kjole på. Natten til søndag forkælede hun os med at sove 6 timer og freaking 45 minutter i streg! Jeg vågnede op og var komplet forvirret og med et sæt babser, der var på nippet til at briste.

Selve festen startede klokken 12.30, hvor vi rendte rundt og viste dyret frem. Klokken 13 skulle vi sætte os til bords, og så lagde vi homie til at sove med udsigt til en masse hjorte. Og så sov hun ellers indtil jeg havde fortæret forret, hovedret og både min egen og Arnes dessert over tre timer senere. Så vores første fest som forældre gik altså over al forventning. Bevares festen sluttede med at hun fyldte sin ble og lidt til – så næste gang bliver det måske ikke de hvide strømpebukser, vi lokker hende i.

Men herunder finder du i hvert fald både mit tøj og homies kjole. Flere af tingene fås ikke længere i de samme farver, som jeg har på – men I må tilgive mig, at min garderobe ikke er blevet opdateret så skidemeget grundet en stor baby-dunk og dernæst en ordentlig amme-bagdel, der liiige skal svinde lidt ind, før den får nyt kluns.

 

71f15bab-2254-47f6-b859-09e448165dc0

 

Cirkus-nederdelen, der kun koster 249,-

Hvid klassisk t-shirt

Mulberry-tasken i sæsonens farver  

Røde stiletter fra Zara (ikke de samme som mine gamle futter)

Stina A-vedhæng i guld (stor) eller sølv (medium)

Han Kjøbenhavn solbriller (nyere model end mine)

Homies kjole i lyserød  og i hvid

429a97ec-f4ca-42d9-aa87-125d503ce405

Har du læst mine andre indlæg? Du kan eksempelvis se de mest brugbare baby-råd, som jeg har fået af jer, se 7 ting, som jeg er latterlig-dårlig til, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk, eller se 6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor. 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie. 

3 kommentarer til “Dagens kluns: Cirkus-nederdelen til 249,-”

  1. Tak for verdens sejeste blog! Hvordan lykkes det dig at amme i en t-shift uden at vise hele kroppen frem til alle og enhver, der ikke har bedt om det?

    Svar
    • Hej Ida 😃 jeg har købt nogle toppe fra Vilsa, der har meget tynde (tyndere end bh) stropper – og så masser elastik, så jeg kan ligesom løfte t-shirten op og hive toppen ned under amme-bh’en. Så der var nul bar hud 😃👌🏽

      Svar

Skriv en kommentar