Dé dér lolleren børne-faser

Forrige uge delte jeg dette indlæg, om en knap så grineren fase, som Homie gik igennem. Det er heldigvis ovre nu – for denne gang og det går ærligt talt piss’-godt lige for tiden. Jeg ved, at når jeg skriver dét hér så sidder alle mødrene derude og ryster på hovedet og i bukserne og tænker “Amen, hvordan helvede tør hun skrive, at det går godt? Alle småbørnsforældre ved, at den gode periode går over, så snart man italesætter den!!” Og ja, I har som sædvanligt sikkert ret – og i morgen styrter hele lortet garanteret sammen om ørerne på os. Men så kan vi sgu da lige så godt have det skægt indtil da!

For al min snak om faser udløste en mindre storm af beskeder omkring hvilke lolleren og knap så lolleren faser, som jeres børn er gået igennem. Så nu har jeg sgu lige lavet en lille potpourri, hvor temaet og hovedingrediensen er; Faser, som man ikke håber, at ens barn kommer i.

Nyd det – det gjorde jeg edderbrandsparkeme, da jeg læste det!

 

Fuckign tak for, at I gider sende mig sådan nogle grineren historier – jeg pisse-elsker det!

Fik du nogensinde læst om mine læseres grineren mor-bekendelser? 

Skriv en kommentar