De første 10 spørgsmål, som I har stillet mig

Homies, I har stillet mig en hulens  masse spørgsmål, og jeg skal nok komme igennem dem – men lad os lige starte med de første 10, så I ikke bliver alt for trætte af min evindelige og slet skjulte selvoptagethed. Og hvis I har flere spørgsmål, så kommentér endelig herunder. Jeg er ikke ekspert inden for én eneste ting i denne verden, men det skal da ingenlunde afholde mig fra at komme med gode såvel som mindre gode råd.

 

Hvor har du lært at skrive? Jeg har altid været glad for at skrive – og at nogen af jer vil tage imod skriveråd fra mig, gør mig latterligt glad. Jeg havde nogle virkelig gode dansklærere i folkeskolen – den går ud til jer Britta, Kirsten og Anne. Men siden da, er der ingen lærere, der har kigget på mit skriveri. Jeg har gået på universitetet, men ikke alle professorer er skidevilde med min måde at skrive på – og jeg har blandt andet fået kritik for overforbrug af ordet “Fuck” i bachelor- og kandidatafhandling. Jeg kom også en enkelt gang til at sammenligne en unavngiven, stor beat-forfatters sprog med sex, der var ude af takt – det gav heller ikke point på universitetet. Så det meste af mit skriveri har fundet sted i min fritid. Jeg har skrevet flere kvarte og halve bøger, og i en lang periode tog jeg aldrig til fest uden at have skrevet en tale; på den måde fik jeg både mulighed for at øve mig i at skrive noget skægt, OG fik tanket godt op på den livsnødvendige næringskilde – opmærksomhed. Min telefon er fyldt op med noter, der både er fremtidige tekster til Instagram, blogindlæg, idéer og små bogprojekter. Jeg vil meget gerne tage nogle skrivekurser på et tidspunkt, men indtil videre så skriver jeg bare lige præcis, som det passer mig – og glædes afsindigt ved, at I er nogle, der gider læse skidtet.

 

Hvor gammel er du? Ja, jeg er sgu 28. 28 1/2, hvis der skal gå lidt rød-stue i den.

 

Har du altid gerne villet have børn som ung? Det her er absolut et af de bedste spørgsmål, som jeg har fået, fordi en af mulighedsbetingelserne er, at jeg rent faktisk er ung. Jeg har på fornemmelsen, at det er Instagrams filter-funktion, der har skabt et lidt forvrænget billede af mig – for jeg ligner vist meget godt en på de 28 i den virkelige verden. Når det så er sagt, så har jeg altid regnet med, at jeg først ville få børn på den anden side af de 30 år. Men så kom Arne og lavede om på det hele. Den slambert.

 

Hvorfor kalder du Anders for Arne? Det har skabt vild forvirring, hvem der var Anders og hvem der var Arne; men det er altså én og samme person. En enkelt spurgte om Arne var min bankrådgiver – hvilket teknisk set heller ikke er helt forkert. Anders venner kalder ham også for Arne – og hverken Arne eller jeg aner hvorfor. Grundlæggende synes jeg bare, at det er skæggere at kalde ham Arne – han kalder også mig Else i stedet for Julie-Elsebeth, der også bare er et tosset-besværligt navn. Arne og Else derimod får os til at lyde som et midaldrende par, der går i træsko uden hæl og bruger søndag i byggemarkedet – og det synes jeg bare er skægt. Når homie kommer til verden, så er vi Arne, Else og Inge. Det lyder pragtfuldt meget som de tre bedste venner på plejehjemmet, der sætter el-scooteren i femte gear og laver rav i den på gangene.

 

Hvad er dit bedste træningsråd? Mit bedste træningråd er uden tvivl at tænke i kontinuitet. Jeg tror ikke på, at det giver særlig meget at hakke en milliard mavebøjninger af én gang om ugen. Jeg tror på, at det er de ting du gør hver dag, der har en effekt. Inden min graviditet tog jeg HVER DAG 20 armbøjninger, 40 lige mavebøjninger, 20 skrå mavebøjninger til hver side, 20 rygbøjninger, 30 jump-squats og 5-10 chin ups – det tager mig cirka fem minutter. Så vidste jeg, at ligegyldigt hvor lidt jeg fik trænet derudover, så holdt min krop sig stærk og sund også i de travle perioder.

 

En hjemmetræning inden homie kom og lavede hele kroppen om.
En hjemmetræning inden homie kom og lavede hele kroppen om.

 

Hvordan træner du under din graviditet? Under min graviditet har jeg skåret voldsomt ned på min styrketræning – i hvert fald de sidste 4 måneder. Man kan sagtens styrketræne under sin graviditet, men jeg har ærlig talt ikke gidet det særlig meget. Det er som om, at chip ups ikke er skidesjove, når man ikke længere kan holde sit tunge skrog oppe. Jeg har istedet trænet en masse yoga og stræk hjemme på min yogamåtte, stået en masse på hænder og hoved og gået en masse gode ture. Jeg hopper stadig i fitness cirka én gang om ugen, hvor jeg løber lidt og laver lidt styrke – men det er ikke noget særlig imponerende program, som den her tyksak kører længere.

 

Vil I gerne have dyr? Arne er vild med hunde – jeg kan også godt lide hunde, men jeg kan bedre lide at rejse og ikke skulle planlægge pasning af dyr, bare fordi man skal på en simpel weekendtur. Jeg tror derfor ikke, at vi kommer til at få dyr de næste mange år i hvert fald.

 

Hvordan mødte dig og Arne hinanden? Vi mødte hinanden på Instagram, vi er stadig uenige om, hvem der likede, hvis billeder først – mest fordi jeg lyver og siger, at jeg husker det som om, at han likede først. Vi begyndte i hvert fald at skrive sammen og Anders ville gerne mødes – det ville jeg grundlæggende ikke, jeg ville hellere bare underholdes på behørig afstand. Til sidst fik han mig overbevist om at komme og besøge ham en aften, selvom jeg var en my fra at lade bussen køre forbi stoppestedet af ren nervøsitet – og så var det bare pissehyggeligt.

 

Hvorfor flyttede du ind på første date? Da jeg tog på date med Anders boede jeg stadig sammen med min ekskæreste af mangel på andre muligheder, men efter at jeg havde været på date med Anders kunne jeg ikke forsvare for mig selv at blive boende, så jeg pakkede mine ting og ville flytte hjem til mine forældre. Det syntes Anders var en dårlig idé, selvom han ikke tidligere havde boet sammen med en kæreste-agtig pige (og da slet ikke én, der var ligeså hysterisk som mig), så han bad mig om at flytte tingene hjem til ham. Han havde en hel del udenlandsrejser med arbejdet på det tidspunkt, så vi boede sammen, når han var hjemme, og resten af tiden boede jeg der alene. Det gav mig også god tid til at få ryddet ud i alle hans frygtelige hvide, højglans-møbler. Der var decideret ingenting i lejligheden, der ikke lige kunne tørres over med en fugtig klud, og så ville man kunne spejle sig i lortet.

 

Hvornår skriver du en bog? Åh jeg ville så gerne skrive en bog. Men den slags kræver vistnok, at der er nogen, der gider læse det. Det at I er nogle, der læser med herinde giver mig helt sikkert mere tro på, at det måske engang kan lade sig gøre. Og vid, at hvis muligheden nogensinde byder sig, så slår jeg til med det samme.

 

Har du læst mine andre indlæg? Du kan eksempelvis læse om, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk, eller se Homies kommende navn eller læse de 12 kolde facts om mig

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie. 

8 kommentarer til “De første 10 spørgsmål, som I har stillet mig”

 1. Fed blog, jeg er vild med dit skriveri!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt mere om din uddannelse. Hvad har du helt specifikt læst af bachelor og derefter kandidat, og hvordan fik du dit job? 🙂

  Svar
 2. Jeg er nysgerrig på jeres rejseri; hvor har i været, hvordan ‘plejer’ i at rejse (hotel, backpack, bil/bus/fly, hvor længe osv), hvad synes i bedst om og er der nogle sjove/vilde historier?

  Svar
 3. Jeg kunne godt tænke mig at hører mere om det lesbisk forhold, og hvordan du endte med en pige kæreste og så bagefter en fyr??
  Elsker forresten at du ikke pakker tingene pænt ind, men er åben om alt.

  Svar
 4. Tror virkelig du og min gamle dansklærer var gået godt i spænd i forhold til sprogbrug. Hvis man afleverede ufærdigt eller utilfredsstillende arbejde, blev det slet og ret kaldt afbrudt samleje. Og det kunne man fandeme ikke være bekendt hverken for sig selv eller ham!

  Svar
 5. Arne, Else og Inge lyder for lækkert 😃
  Jeg bliver simpelthen nødt til at påpege dit brug af ordet ‘middelaldrende’. Der findes middelalderen, og så findes der ordet ‘midaldrende’, som hentyder til en halvgammel nisse 😉 jeg får bare så ondt i øjnene, når folk bruger ‘middelalrende’, og det går jo ikke, når jeg engang skal læse din kommende bog 😃

  Svar
 6. Tak for en sjov og anderledes blog!
  Det virker til, at du (næsten) altid er glad og i godt humør, hvilket er dejligt 🙂 Men mit spørgsmål er, om du har noget du “kæmper” ved/har svært ved? Eller tidligere dårlige perioder? Håber du forstår mit spørgsmål i bedste mening 🙂

  Svar
 7. Gisp.. Du nævner jo mig i din alt for blærede blog.. Du har altid været særegen, ligefrem og überraffineret.. en blanding af kringlet og sofistikeret. Selvfølgelig har du din egen blog med en hærskare af følgere… Du har ordet (og udseendet) i din magt – for du er i sandhed en ordtsunami…

  Svar

Skriv en kommentar