De første 6 kolde facts om Julie-Elsebeth

Dunken og jeg hygger lige med lidt stræk.

Jeg er 28 år. Anders er 33, og derfor vææææsentligt ældre end mig. Og det skriver jeg naturligvis ikke kun fordi han læser med og bliver skidesur, når jeg kalder ham gammel.

 

Jeg har en kandidat i medievidenskab fra Syddansk Universitet i Odense. Jeg læste desuden tilvalg i antropologi ved Københavns Universitet. Jeg var i praktik som journalist ved BO BEDRE og Bolig Magasinet. Derefter blev jeg fastansat indenfor koncernen, inden jeg havde fået skrevet mit speciale – så det tog lidt tid og et par blanke afleveringer at få lavet det skidt færdigt.

 

Jeg har været i et lesbisk forhold på omtrent to år. Der var flere, der blev lidt forvirrede, da jeg i en sidebemærkning fik nævnt herinde, at mit seneste forhold var til en pige. Det er nu en ganske ordinær historie; vi blev kærester, selvom jeg umiddelbart troede, at jeg var heteroseksuel. Selv hvis jeg ville, så kunne jeg ikke finde på en eneste dårlig ting at sige om hende, men vi skulle ikke være kærester længere. Så da vi var færdige med at være kærester, forestillede jeg mig, at jeg ville finde endnu en pige – det gjorde jeg ikke, jeg fandt Anders. Så nu er jeg Arne-seksuel.

 

Jeg har en storesøster, der er min ultimative modsætning både i udseende og væremåde. Hun er det bedste menneske, som jeg kender. Hun er overbærende, kan nedtrappe enhver konflikt og så tænker hun på alle andre før sig selv. Med lidt hurtig hovedregning kan I vende den ligning på hovedet – og så har I mit iltre væsen. Uden at gå for meget i detaljer om noget, som jeg virkelig ikke har forstand på, så er hun uddannet farmaceut og ansat på Rigshospitalet, hvor hun sørger for, at kræftpatienter får den rigtige mængde og type cytostatika-medicin – ja, det er ret meget sejere end at skrive skægge ting på internettet.

 

Jeg har brugt det meste af min ungdom på at danse ballet og spille fodbold. Hvilket har resulteret i, at jeg både kan servere en ganske nydelig grand jete og en modbydelig glidende tackling.

 

Fra en af vores ture til Færøerne.
Fra en af vores ture til Færøerne.

Anders og jeg har brugt hele vores forhold på at få en djævels masse rejser mast ind i kalenderen. Det er på de to et halvt år blevet til Milano, Berlin, Skiferie i Norge, Færøerne – det absolut bedste sted i denne verden, hvor jeg desuden har en masse familie, Budapest, Vietnam, Cambodja, Norge på skiferie igen, Miami, Puerto Rico, Den dominikanske republik, Island, Færøerne igen og senest Athen. Det næste stykke tid får homie lov til lige at ankomme stille og roligt til verden – men så skal vi også afsted igen, blandt andet en lang barselsferie til et endnu ubestemt land.

Fik du forresten set vores nye og meget voksne voksen-bil? 

De sidste 6 kolde facts om mig, kan du finde her. 

Hvis du vil læse flere af mine graviditetsbetragtninger eller andre skriblerier, så er der rigeligt at gå ombord i. Du kan for eksempelvis se Homies kommende navn, læse mine komplet ligegyldige graviditets-gener, finde ud af de mest vanvittige ting, som jeg har købt på vores fælleskort – eller se min fødselsplan. 

 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie. 

En kommentar til “De første 6 kolde facts om Julie-Elsebeth”

Skriv en kommentar