De sidste 6 kolde facts om Julie-Elsebeth

Fik du læst de første 6 kolde facts om mig? Her kommer resten i hvert fald.

 

Jeg er på barsel lige nu – og vel i virkeligheden cirka 9 måneder frem, men jeg er ansat som journalist og digital redaktør på I FORM, der er et træningsmagasin for kvinder. Rent teknisk betyder det, at jeg naturligvis skriver en masse artikler selv, men derudover koordinerer jeg også, hvilke temaer og nye online-artikler, som de resterende journalister kaster sig over, og derefter redigerer jeg dem og skruer på lidt mediefaglige knapper.

 

Jeg går altid i kjole eller nederdel. Mit skab indeholder uendelige mængder cowboybukser, som jeg har de bedste intentioner om at få brugt – men det bliver aldrig til en skid. Og nu er dunken desuden blevet så stor og lårene så massive, at jeg alligevel ikke kan passe et eneste par af mine bukser.

 

Jeg både går og snakker meget i søvne. Jeg har haft en hel del episoder, hvor jeg i søvne i løbet af natten har fået gemt diverse ting væk, placeret min hovedpude under vandmelonen i frugtskålen og omrokeret vores reol til kun at have ting på øverste hylde. Derudover siger jeg en masse pis i løbet af natten – men ikke nødvendigvis mere end i mine vågne timer.

 

Jeg er født uden tøj og blufærdighed. Jeg er ekstremt meget nøgen og sover altid nøgen. Mine veninder kan ikke komme på et uanmeldt besøg og regne med, at jeg gider tage tøj på. Det har nået et sådant niveau, at hvis jeg eksempelvis skal sove sammen med veninder, så ligger jeg mig til at sove med undertøj på – og vågner op uden. Det må de affinde sig med, for jeg kan simpelthen ikke gøre noget ved det.

 

Min søster fik for snart 7 måneder siden en lille pige, hvilket betyder at homie har en kusine på stort set sin egen alder allerede fra den dag, hun kommer ud. De bliver tvunget til at være bedste-homies – den slags med venindehalskæder og ens tyggegummi-tatoveringer. Det giver os desuden omtrent et halvt år, hvor vi er på barsel samtidig – det bliver mofo-fedt!

 

Jeg er et kæmpe madhoved, og vores madbudget er enormt. Jeg elsker at stå i køkkenet hele dagen, og lave mad til så mange mennesker, som overhovedet muligt. Mine hofretter tæller blandt andet moules frites, tatar, hotdogs, hummerbisque, japansk ramen-suppe og et dusin forskellige retter, der indeholder kammuslinger. Det bliver spændende, om jeg synes, at det er ligeså sjovt at lave æblemos og broccoli-puré til homie.

 

Hvis du vil læse flere af mine graviditetsbetragtninger eller andre skriblerier, så er der rigeligt at gå ombord i. Du kan for eksempelvis se Homies kommende navn, læse mine komplet ligegyldige graviditets-generfinde ud af de mest vanvittige ting, som jeg har købt på vores fælleskort – eller se min fødselsplan. 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie. 

Skriv en kommentar