Den freaking bedste frozen lemonade

Jeg havde nul procent lyst til alkohol, da jeg var gravid. Jeg havde ikke lyst til dén dér lidt skarpe alkohol-smag, der nu engang bare er i vin, drinks og des lige. Men hvis der var noget, som jeg havde endnu mindre lyst til, så var det godt nok at skulle sidde med et freaking glas Topform, mens resten af bordet hakkede vin og andre lækkerier ned. Der er sgu intet som dét, der kan få én til at føle sig som en teenager, der er blevet placeret ved voksen-bordet mod sin vilje. 

Derfor købte jeg dels alkoholfrie udgaver af vin og øl (du kan finde en masse gode hér) – og dels bestilte jeg drinks uden alkohol. For lad os bare være ærlige; det er jo altså ikke rommen, der er den bedste del af en strawberry daiq … ja, det kan jeg sgu ikke stave til – men dén dér frosne jordbær-drøm, som alle hakkede ned i 2009! Det bedste ved sådan én er ikke alkoholen – det er al den lækre jordbær og slush-ice-konsistensen – og det kan man jo få uden alkohol altså. 

Jeg begyndte også selv at eksperimentere med at lave mine favorit virgin drinks derhjemme, så jeg kunne få sådan en bad boy, når Arne fandt Ripasso’en frem. Hvor er det i øvrigt semi lolleren, at man skal søbe rundt i såkaldte “jomfru-drinks”, når man har haft så tilpas meget samleje, at der ligger en baby i ens mave. Nå, lingvistikken må vente. For det handler jo om drinks! 

Du kan finde min runde vase som mynten står i her. 

Og dén hér drink er sgu blevet min favorit! Den kan laves som en frossen lemonade – eller man kan tilføje rom, og så er det sgu pludselig en frossen mojito. BAAAM! “Men hvorfor ikke bare knuse isen, som i en almindelig mojito?” – fordi slush-ice er en freaking gude-drik, og man behøver ikke en maskine på 2*2 meter til at lave det, hvis bare man har en blender-bandit. Derudover så undgår man på denne måde også at rende ud i den virkelige verden med mynteblade mellem alle de kridhvide-bisser – for skidtet er blendet til uigenkendelighed.

Til to store, fe’e drinks skal du bruge: 

  • 2 isterningeposer – ja altså fyldt med isterninger, du skal ikke bare bruge poserne 
  • Saften af 2 limefrugter
  • En stor håndfuld mynte 
  • 3 spsk rørsukker 
  • 3 dl vand 
  • Eventuelt rom, hvis du er i det hjørne 

Fremgangsmetode:

Hele skidtet hældes i en blender og blendes for fulde hammer, indtil alle små isklumper er helt opløst og du har en lækset slush-ice-konsistens. Jeg kan bedst lide, hvis den er ret vandet i det, for så undgår man den klassiske svømmehals-kantine-brøler, hvor man suger løs i 3 minutter og så ligger der en stor, hvid isklump tilbage i bunden, som man så kan bruge den næste halve time på at få til at tø op og så suge det tynde sprøjt op. 

Jeg er som bekendt ikke gravid længere, og dagene hvor jeg ammede for fulde hammer er også langt væk efterhånden – alligevel drikker jeg den oftest uden alkohol i. For selvom jeg er stor tilhænger af tirsdags-vin og onsdags-aperol, så er det trods alt nok bedst, at ikke alle dage er smurt ind i et let lag alkohol – og så er dén hér bandit altså perfekt! 

I dag kører vi dog den udgave med rom – og den udgave, hvor man gerne må få mere end én! 

Glædelig fredag, homies. Og seriølle, prøv lige at lav den en enkelt gang. Den er så mofo pragtfuld. 

Fik du læst om, hvad Arne har smittet mig med? Det lille swin.

En kommentar til “Den freaking bedste frozen lemonade”

  1. Lækkert med virgindrinksopskrifter til os der igen er på vandvognen. Og jeg er enig i, at det jo ikke nødvendigvis er alkoholen der smager godt. Men altså, skal der slet ikke lime i?

    Svar

Skriv en kommentar