Der er en ny homie i kommunen

Homie❤️ Der bliver nok kamp om denne hovedpude – den er nemlig både Arne og Inges favorit.

Vi er nogens forældre, og hold nu bøtte, hvor er det er vanvittigt. Homie-Inge blev født på Rigshospitalet torsdag d. 1/2 kl. 7:39. Fødslen var decideret fantastisk, og jeg glæder mig mofo-meget til, at jeg lige får et kvarter til at skrive noget til jer om hele oplevelsen!

Indtil videre får I det helt kort – og naturligvis med nogle billeder af homie. For første gang i verdenshistorien serverer jeg gladeligt billeder, hvor jeg selv ligner en rapand – fordi homie ser så sø’ u’. Det gik stærkt med, at hun blev den vigtigste, hva’?

Vi er stadig indlagt på Riget, fordi hun er en lille fis, og vi skal lige være sikre på, at hun ikke taber sig for meget her de første dage. Men vi regner med at komme hjem og have det fedt i dag eller i morgen.

Tusinde tak for, at I læser med herinde, og interesserer jer for både homie og jeg – det gør mig simpelthen så glad i kasketten, og jeg får så meget ud af jeres gode råd og jeres erfaringer. PISSE-TAK!

 

Lige inden, at Inge tittede frem.
Lige inden, at Inge tittede frem.

 

Jeg tog selv i mod vores nye homie i fødekaret.
Jeg tog selv i mod vores nye homie i fødekarret.

 

Nogen hygger!
Nogen hygger!

 

Mælkebaren er åben.
Mælkebaren er åben.

 

Homie med sine 2839 gram.
Homie med sine 50 centimeter og 2839 gram.

 

Burrito!
Burrito!

Vil du gerne læse mere fra min hånd? Du kan eksempelvis læse om, de 7 ting, som jeg er latterlig-dårlig til, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk. 

Og hey, følg os lige helt oppe i højre hjørne, homie.

8 kommentarer til “Der er en ny homie i kommunen”

 1. TILLYKKE!! Kæmpe tillykke altså. Hvor er det dejlige billeder og hvor er hun dog en smuk lille baby. Må have været en stor oplevelse. Tænk sig selv at tage i mod.. Håber I snart kan komme hjem og begynde det nye liv…

  Svar
 2. Kæmpe stort tillykke!! Hvor er Homie-Inge dog smuk og dejlig. Det må have været en fantastisk oplevelse selv at tage i mod, det vil jeg glæde mig til at høre om 🙏🏼
  Jeg glæder mig ualmindeligt meget til at følge med i jeres liv!

  Svar
 3. Har fulgt med på din blog den seneste tid (barselslivet giver en masser af tid 😁), og har trods at jeg kun kender dig/ved hvem du er fra folkeskolen, hvor du gik 2 klasser under mig, glædet mig over at du/ I skulle være forældre, og at du har haft lyst til at dele denne oplevelse med alle os.
  Så, STORT tillykke med den yderst smukke Inge- pige. Hun ser skøn ud. En lille hapser 😁
  Jeg har selv termin om lidt under 8 uger, og glædes over endelig at læse om en, som syntes fødslen var en god oplevelse. Tak for det!
  Held og lykke med fremtiden ❤

  Svar
 4. Hej Julie, kæmpe tillykke. Er selv sat til om godt og vel en uge så har fulgt med her til sidst. Håber jeg når at læse dine fødselsberetning inden jeg selv popper da det altid er sjovt og spændende – krydser selvfølgeligt også for at få en rigtig god oplevelse.
  Har også selv en lille pige i maven og er nysgerrig på hvad din lille homie blev skudt til inden hun blev født? Jeg døjer lidt med nervøsitet omkring min lilles størrelse 😊

  Nyd det og endnu en gang tillykke – jeg glæder mig endnu mere når jeg ser dine billeder 😊

  Mvh Camilla

  Svar
 5. Kæmpe stort tillykke med hende. Du ligner overhovedet ikke en rapand på de fine billeder – i er nogle yderst smukke forældre og det kan ses på homie, så fin og sød! Igen kæmpe tillykke med hende ❤️

  Svar

Skriv en kommentar