Derfor gider jeg godt blive gammel med Arne

Der er nogle, der har efterspurgt lidt mere forholds-snakkelade og lidt info om den sagnomspundne Arne. Så nu kommer der lidt ros af manden – men så skal I edderbrandsparkeme heller ikke fortælle ham om det, det stiger ham til hovedet og så bliver han piss’-umulig at være omkring.

Da jeg blev gravid, var der en hel del mavesure mennesker, der synes at det var passende at påpege, hvor elendigt mit forhold nu ville blive. Jeg har heldigvis hele tiden været ret opmærksom på, at den lille mængde elendighed der nu engang er i vores forhold, den har sgu mestendels skyldtes mig og mit iltre temperament. Så jeg har været rimelig fortrøstningsfuld omkring, at jeg nok selv ville kunne styre, hvor galt det kunne gå.

Graviditeten var med undtagelse af den lettere klumsede lagengymnastik en dans på roser for os, hvor Arne syntes, at jeg var skøn og så pragtfuld ud – på trods af 20 ekstra kilo og væsentligt flere tudeture og vredesudbrud i den ellers i forvejen godt fyldte pulje. Men der står også i de kloge bøger, der er skrevet af kloge mennesker med styr på kildehenvisningerne, at graviditeten er pragtfuld for parforholdet – selve forældreskabet derimod, ikke ligefrem. Når forældreskabet indtræffer, så skulle det derimod skabe en masse tvivl hos mange – både omkring ens egne evner i en ny rolle, og omkring hvorvidt man har valgt den rette partner at gå ind i skidtet med.

Men nu har vi været forældre sammen i tre måneder, og det er på tide at gøre lidt status på, hvor galt det er gået indtil nu med projekt Arne og Else for ever and ever.

Lg spoiler alert; Det går sgu pisse godt, og jeg er nul procent i tvivl om, at Arne helt bestemt er værd at blive gammel og slatten med. Og fordi der generelt måske ikke er skruet så meget om for føleriet herinde på los bloggos, så får I sgu lige en lille liste med grunde til, at jeg bare regner med at lægge mig til at sove ved siden af Arne resten af livet – og desuden self high five’e hver eneste dag, fordi jeg har fået overbevist ham om det samme.

Husk også at læse de 16 useje facts om mig

Homie
Lad os lige få skudt det her punkt afsted med det samme, det ville være så frygtelig pinligt, hvis jeg glemte det. Grund nummer et til, at jeg gerne vil være kærester med Anders altid er naturligvis, at Inge sgu da altid skal have begge sine forældre indenfor rækkevidde, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre. Planen er, at hun vokser op med et sæt forældre, der snaver og klapper hinanden i måsen, når de kan komme til det.

Vi kan tale om alting tusindevis af gange
Jeg har engang hørt, at man skal finde en partner, som man kan tale om de samme ting om igen og igen. Hvis man skal snakke sammen i firs år, så bliver der sgu nok nogle gengangere i ny og næ nemlig. Arne og jeg er godt nok kun i gang med vores tredje år, men der er sgu ikke noget vi nyder mere end at snakke om 1) Hvor vildt det bliver, når vores lejlighed står færdig, 2) vigtigheden i at spare op til pension, mens man er ung 3) dengang vi blev løbet ned af vilde heste på Puerto Rico 4) hvor godt det var, at vi købte et helt sæt nye gryder og pander med vores Coop-point. De fire emner har vi mindst dækket 50 gange hver.

Nordjyde-life
Én i vores forhold har sparet op siden han var fire år – og en af os har brugt husleje-lignende summer på tasker og sko. Der er vel ingen grund til at gå for meget op i, hvem der er hvem, men den der har brugt alle sine penge starter i hvert fald med J … Og slutter på ulie-elsebeth. Og selvom jeg er glad for mine tasker, så kan jeg godt se, at en opsparing ikke er helt dum, når voksen-livet indtræffer. Her kommer det heldigvis til sin ret at have fundet sig en sparsommelig nordjyde – der desuden er søn af bankfolk. Og udover den åbenlyse fordel i det, så har det dæleme også oppet min ellers ikke eksisterende sparsommelighed og lagt en lille dæmper på min ødselhed.

Alle mod Arne
Jeg kender ingen som Arne, der er målet, lige gyldigt hvilken social sammenhæng han indgår i. Alle elsker at drille Arne, og sure miner på trods – så elsker han det sgu også selv. Mine egne favoritter indenfor emner at drille ham med er åbenlyst hans alder, den ufrivillige korthårsfrisure og den gang han “slettede en drage” i et latterligt nørdet computerspil, som jeg ikke forstår mig på. Derudover så fik han i weekenden vendt en saltkværn forkert, så der ikke kom noget salt ud før min mor fortalte ham, at den skulle vendes om. Det har naturligvis medført, at jeg vender alt fra ketchup-bøtten til vin-flasken forkert, og beder Arne hjælpe mig med de drilske beholdere.

Han gør sig umage
Anders gør sig umage. Med alt! Og selvom det giver mig tics i det meste af højre side, når det tager ham 7 minutter at skære 2 tomater til salaten ud, så er hans umage en fordel på uendeligt mange andre punkter. Hvis Arne har sørger for noget, så er det gjort ordentligt. Han har heller ikke fået vænnet sig af med barndommens lille tunge, der sniger sig ud af mundvigen, når der skal klippes, skæres, koncentreres eller lignende. Det bliver spændende, om homie bliver en lille pige, der gør sig umage med alt, eller en lille sjuske som sin mor, der til gengæld kan nå alting på en tredjedel af tiden.

Arne gør sig umage med tungen - det skal nemlig ligne, at Inge er interesseret i VM-klistermærkerne
Arne gør sig umage med tungen – det skal nemlig ligne, at Inge er interesseret i VM-klistermærkerne

Han er blind og døv

Arne synes åbenbart, at jeg er fin at se på, når jeg ikke har sovet hele natten, og ikke har været i nærheden af et bad i over et døgn. Og selvom det måske ikke er de mest flatterende tidspunkter at blive mindet om ens udseende, så er det dæleme smart, når man pludselig har et barn og ikke har en ski’ tid til at gøre noget ud af sig selv. Han har også en enkelt gang komplimenteret min sangstemme, og selvom jeg er overordentlig glad for de fleste ting, som jeg selv laver, så er min sangstemme altså edderbrandsparkeme umulig at være tilfreds med. Det fortæller mig bare, at han jo vitterligt må være forelsket for fulde hammer.

Nørde-nørden
Jævnfør punktet “alle mod Arne” så er Arne mege’ gammel. Men det har ingenlunde forhindret ham i at forfølge de samme interesser som det meste af 4.B på Fuglebjerg Centralskole. Han spiller computerspil med sin ‘puter-kæreste Lars, så snart han kan komme til det – og da han i går til en konfirmation skulle forklare min 13 år yngre fætter om spillet, svarede min fætter “Nå ja, det kender jeg godt. Det spillede vi i fritidsordningen”. Derudover samler han på LEGO og bruger sine lørdags-slik-penge på VM-klistermærker, som han kan klistre i sin VM-bog under påskud af, at det er homies lille bog, som han hjælper hende med. Men selve essensen i at have fundet en kæreste, hvor der ikke skal andet end to pakker klistermærker eller en times computer-nørderi til for at gøre ham lykkelig er sgu ret fe’.

 

Så bare lige for at opsummere; at blive førstegangs-forældre betyder altså ikke nødvendigvis, at alt er surt og man små-hader hinanden på hyggebasis og dropper at svirpe hinanden i numsen med viskestykkerne, hvis man får vendt ryggen til opvasken.

 

Fik du læst om den første ting, som mor-politiet har skældt mig ud over?

Husk også at læse om mit piss’-almindelige mor-liv – hvis du er til piss’-kedelige ting. 

En kommentar til “Derfor gider jeg godt blive gammel med Arne”

  1. Altså det er vold fint med mere føle-føle, men alt fokus går tabt fordi du seriøst har verdens mest nuttede baby. HOLD KÆFT HUN ER SØD!

    Svar

Skriv en kommentar