Det er slut med at ligge tæt

Annonce for Bedre Nætter

Siden Arne og jeg mødte hinanden har vi sovet tæt. Jeg flyttede jo nemlig som bekendt ind i hans lejlighed på første date – og han havde altså en seng med en bredde på 140 cm. Så det var ikke sådan frivillig tæt-sovning, der var tale om, det var mere tvungen tæt-sovning. I starten var det naturligvis pragtfuldt, men med tiden er jeg blevet godt og grundigt træt af, at skulle sove op af Anders, fordi han bliver 260 grader varm i løbet af natten. Og når han vender sig om i sengen for at finde en mere komfortabel sovestilling, så ruller han ikke ligesom almindelige mennesker. Nej nej, han tager ligesom afsæt med kroppen og så HOPPER han over på den anden side, uden at hans ryg på noget tidspunkt er i madrassen. Det er en manøvre, som vi har diskuteret mere end én gang, i særdeleshed fordi der jo nu engang ofte også ligger en baby i sengen og hvis hun vågner af den førnævnte hoppe-vending, så er det ret meget mit freaking problem, selvom jeg ikke var den der lavede rap-and i det hele. Sådan er livet så uretfærdigt.

Og apropos dén dér baby i sengen, så har det i den grad også gjort vores sove-situation mere problematisk, at der pludselig er en baby i hytten. For når hun vågner klokken kvart over hundelort om morgenen og gerne vil ind i vores seng og sove videre, så ligger hun i midten – og i stedet for lige at aflure hvilken vej, man skal vende i sengen, så beslutter hun ganske notorisk at smide sig på langs, således at hun kan have hovedet op ad Arnes hals og samtidig kan ligge og nusse mig i siden med sine fusser. Det er brøl-hyggeligt, men jævnfør at hun er 82 centimeter lang, og der er 140 centimeters seng at gøre godt med, så overlader det lige omtrent 29 centimeter til Arne og jeg hver især. Og det er æk’ nok. I hvert fald ikke, hvis man vil sove uden at vågne hvert 10 minut, fordi ens arm sover og man drømmer, at man er ved at falde ned fra en klippesats.

Derudover så så dén dér lille seng helt fjollet ud i soveværelset! Det lignede en teenage-seng, bare uden PlayBoy-sengetøjet og Ronaldo-puden.

Det var sgu noget være fis. Men nu har vi fået ny seng fra Bedre Nætter. Og fordi jeg aldrig igen vil risikere at få spoleret min søvn på grund af for lidt plads, så er vi edderbrandsparkeme gået all in! Vi har fået en 210 centimeters bred seng, der desuden også er 210 centimeter i længden. Hverken Arne eller jeg er udstyret med stænger, der kan konkurrere med den slags længde, men det er dæleme dejligt at kunne møve sig længere ned, hvis der eksempelvis er en baby, der insisterer på at sparke én i ansigtet. Og det er der jo som regel. Sengen er nu så stor, at Arne og jeg relet set aldrig behøver røre hinanden igen, hvis vi ikke gider. Det gider vi jo så muligvis godt – men det er ikke tvunget intimitet, og det er dæleme rart. I stedet kan man nu kravle over og sige goddag – og så kan man kravle lige fluks tilbage og sove helt fantastisk, uden at skulle brænde nallerne på Arnes brandvarme baller.

Og så til dét dér med at sove godt. Jeg har mere end en enkelt gang været i en butik og afprøvet senge. Man smadrer rundt i hver enkelt seng og finder én, hvor man synes, at man ligger skidegodt. Så får man den hjem, og efter 3 nætter er man komplet smadret i ryggen, fordi den er for blød eller for hård – i hvert fald, hvis man er ligeså gammel som mig. For det giver bare på ingen måde et retvisende billede af, hvilken type hårdhed man skal have, at man ligger 10 minutter i et butikslokale og forsøger at slappe med, samtidig med at man ikke grisser det hele til med sine sko. Når man skal handle seng, så handler det i høj grad om at finde den hårdhed, der passer til ens vægt. Af samme grund så køber man hos Bedre Nætter sin seng online, og vælger man hårdheden ud fra ens vægt. Og man kan sagtens have den ene halvdel en anden hårdhed en den anden, således at begge parter får lov til at sove godt. Og selvom det foregår online betyder det bestemt ikke, at man ikke kan få råd og vejledning – tværtimod så går vejledningen på facts og reelle informationer omkring, hvad der er bedst og mest behageligt at sove i. 

Vi fik leveret vores seng fra Bedre Nætter 8 dage efter at vi bestilte den – og den er perfekt. Vi sover helt vildt godt i den og den er så freaking flot i vores soveværelse! Men det kunne naturligvis være, at man ikke var helt tilfreds med hårdheden eller sengen generelt, derfor har Bedre Nætter altid 100 dages prøveperiode, hvor man enten kan få ændret hårdheden af sengen eller decideret returnere den. For det er vigtigt at sove godt, og det kan man være sikker på, at man nok skal komme til med dén vilde garanti – de går virkelig op i, at det er den rigtige seng, og den rigtige hårdhed, som man får. Vi har ikke måttet ændre noget som helst ved vores bestilling. 

Hvis I overvejer at finde en ny seng, så hop ind og kig hos Bedre Nætter – deres priser er helt vanvittigt gode, og man kan få leveret sengen inden for 1-2 uger, i stedet for at skulle vente flere måneder. Du kan også se vores specifikke seng lige hér. 

Og i forhold til sengetøjets udtryk, så har jeg hermed lært at det er en god idé at tømme tørretumbleren, når den er færdig, i stedet for at vente halvandet døgn og så få sengetøj, der er mere rynket end … ja, du ved jo godt, hvad der er rynket.

Fik du nogensinde læst om, hvordan det føltes for mig at have sex, da jeg var en gravid tyksak? 

En kommentar til “Det er slut med at ligge tæt”

  1. Og for at putte kirsebæret på toppen, så invester i 220 cm dyner af god kvalitet, hvis I ikke allerede har det! Det er skønt at kunne tage dynen helt op til ansigtet uden at fødderne fryser 😉

    Svar

Skriv en kommentar