Det’ graviditets-hjernens skyld

I går skrev en af mine gode venner til mig, om jeg også glemte en del under graviditeten. Hans kæreste er nemlig også gravid, og der har lige været lidt eksempler på, at hun har haft nogle andre ting at tænke på end nøgler, mobiltelefon og aftaler. 

Og der kunne jeg berolige ham med, at hun til stadighed er langt den klogeste i forholdet – og at det vist bare er et klassisk tilfælde af graviditets-hjerne. 

Jeg har naturligvis ikke selv oplevet noget som helst lignende … LOL. Mit hoved stoppede med at fungere optimalt for flere uger siden, og Arne taler dagligt om at få fingrene i et tilskud fra kommunen, når han sådan skal rende rundt og passe på mig og huske mig på alting. Hvis det tilskud eksisterer, så skulle jeg i øvrigt havde indkrævet det for længe siden for at fungere som Arne’s mor-away-from-home. 

Nå, men her kommer lidt eksempler på de ting, som min graviditets-hjerne har ført med sig. 

Bil-nøgle i hoveddøren 

Det viser sig, at på trods af, at vi eftersigende skulle leve i teknologiens tidsalder, så kan vores bilnøgle til stadighed ikke låse vores hoveddør op. Jeg har prøvet relativt mange gange på den seneste, så jeg er ret sikker på det. 

Læderjakke på den hvide sandstrand 

Jeg var på stranden en dag for at tage nogle billeder til en kampagne. Vi var helt alene dernede. Undervejs tog jeg læderjakken af og smed den i sandet. Efter vi var færdige gik jeg. En helt hvid sandstrand og en helt sort læderjakke kunne ikke få mig til at huske lortet. Så jeg måtte retur, da jeg efter en champagne-brus pludselig frøs om armene og ikke kunne lokalisere den ene ting, jeg havde med mig, da jeg kom. 

Vasketøj i skraldespanden 

I går, da jeg skulle smide alt mit slikpapir ud kl. hundelort om aftenen, så lå Inges beskidte body og gloede på mig dernede. Jeg har simpelthen taget den og bleen af hende, for at give hende nattøj på, og så havde jeg smidt hele skidtet i skraldespanden. Så hvis der var nogen, der troede, at det et sådant forhold bloggere havde til tøj – så kan jeg hermed bekræfte det. Det røg dog lige ud i vasketøjskurven engang. 

12.500 kroners forglemmelse 

For nogle år siden købte jeg en taske. Den absolut dyreste taske, jeg nogensinde har købt. Jeg bruger den hver dag og jeg glemmer den aldrig – for det gør man jo ikke med så dyre ting. Før nu altså … to gange er det lykkedes mig at efterlade tasken på caféer den seneste uge, og det har udelukkende været fordi rare, fremmede mennesker har råbt efter mig, at jeg ikke er kommer hele vejen hjem uden tasken og alt hvad den indeholder. 

Du vender forkert 

Jeg vender alt mit tøj forkert for tiden. T-shirts, nederdele og sågar underbukser. Den anden dag forstod jeg ikke, at mine underbukser klatrede sådan op i måsen på mig – det var så fordi den side var tiltænkt en tissekone og ikke en fuldvoksen mås. Super. 

Kender du til graviditets-hjernen? 

Du kan læse gårsdagens indlæg her … det er noget med at springe over, hvor gærdet er lavest

2 kommentarer til “Det’ graviditets-hjernens skyld”

  1. Da jeg var gravid med nr. 2 brugte min nr 1 stadig ble og det var på tide at få en rent ble på hende. Jeg finder alle ting frem ved puslebordet og skal til at skifte, hvorefter jeg opdager at jeg har glemt at tage barnet med🤦🏻‍♀️

    Svar
  2. Jeg skal også føde i December, og min graviditets hjerne synes åbenbart at min telefon er lige gyldig for tiden. Jeg har flere gange efterladt den derhjemme, I dag lagde jeg den sågar på en hylde i en butik og gik fra den, indtil jeg skulle tjekke noget på den og kom i tanke om at den stadig lå på hylden….

    Svar

Skriv en kommentar