Det sjoveste jeg ved

Reklame for Scrouples Jewellery

Arne bliver måske hygge-svinet lige tilpas meget herinde, og måske der endda i ny og næ sidder nogle og tænker, at nu må det være nok. Men jeg kan garantere, at det han bliver udsat for herinde, på ingen måde står måls med det, som han udsættes for i den virkelige verden. Det er meget værre i virkeligheden! Så han er simpelthen vant til – hærdet ville nogle endda sige.

Jeg gør mig i enormt mange variationer af hygge-tilsvininger, der blandt andet tæller jokes med temaerne; Arne-er-gammel, Arne-er-langsom, Arne-mansplainer og Arne-har-bollet-lige-lovligt-mange-damer. Jeg har dog en klar favorit for tiden, fordi den er den eneste, der for alvor kan gøre ham utilpas – og det er naturligvis “Arne-har-glemt-at-fri-til-mig”!

Joken går ganske simpelt ud på, at hvis jeg har fået noget Nutella på min hånd (det er iøvrigt noget, der sker relativt tit) og Arne siger “Hov, du har noget på hånden” – så svarer jeg ved at sige “Ja, men det er da i hvert fald ikke en diamant-ring!” Naturligvis efterfulgt af et bebrejdende blik! Det er helt klart sjovest, når vi er ude blandt andre mennesker, fordi så bliver han jo for alvor flov. Det har gjort, at Arne stort set ikke tør nævne hænder, ædelsten og ringe – for han ved godt, hvilke jokes han så skal udsættes for.

Arne ved godt, at jeg gerne vil giftes – men han ved også godt, at mine evindelige jokes om emnet er for skæg. Heldigvis har det på ingen måde ødelagt hans reaktion, for det kan stadig gøre ham vanvittigt flov! HURRA!

Nå, men for nyligt dumpede der sgu en gylden mulighed for at drille ham noget mere ned i min fjerprydede hat! Jeg blev nemlig spurgt, om jeg ville lave et samarbejde med Scrouples Jewellery, der blandt meget andet laver de smukkeste, klassiske diamantringe. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor fedt jeg havde det over det forslag – for det var jo muligheden for rent faktisk at få en ring på fingeren og samtidig drille Arne helt usandsynligt meget! Ja, jeg er et simpelt menneske, men så er min lykke simpelthen gjort!

Men det er jo naturligvis ikke bare fedt, fordi jeg kunne drille Arne – det er også freaking brillant-ringe! Ringen jeg har på er fra deres Kleopatra-serie, hvor man med tiden kan få udskiftes sit smykke med et med en større sten. Det betyder, at den stakkels partner eller anden slags gave-giver ikke behøver gå ud og kaste hele og halve formuer efter en diamant-ring, man kan blot starte med en lidt mindre diamant og så efterfølgende få skiftet det ud med en større med tiden – så kan man også give ringen flere gange. Se det’ smart – det tænker jeg også, at Nordjyde-Arne ville sætte pris på.

Jeg har hørt nogle kvinder tale om, at de forventer, at eksempelvis deres forlovelsesring skal koste et specifikt beløb, der vist nok var et vist antal månedslønne for deres partner. Jeg har glemt tommelfinger-reglen, fordi jeg simpelthen synes, at den er for dum til at rende rundt og huske på. Jeg ville personligt blive rasende på Arne, hvis han brugte en hel månedsløn eller to på en ring til mig! Det er vi sgu ikke i nærheden af rige nok til at kunne forsvare. Men eftersom Arne er nordjyde, så behøver jeg nok heller ikke være så skidenervøs for, at han skulle finde på det.

Jeg synes hundrede procent, at en ring er det værd, som man har lagt i den af tanker. Og jeg synes, at det er en virkelig fin tanke, at man med tiden kan lade stenen vokse sig større. Jeg skal nok lade være med at skrive “ligesom ens kærlighed”, for det bliver måske lige cheesy nok, men jeg har lyst til det!

For at gøre brug af ombytningen, så skal man opgradere senest hvert andet år – og det kan man så gøre indtil diamanten har drømme-størrelsen. Ved en opgradering betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke og det du betalte for det gamle. På den måde kan man spare op til drømmesmykket.

Kleopatra-serien består både af ring, ørestikker, ørebøjler og vedhæng og alle fire slags kan man bytte ud med tiden. De er alle i 14kt guld og fås både i rødguld og hvidguld. De vejledende priser starter fra kr. 3.690 for ringen, 3.990 bobs for øreringe, 1.990 bobs for vedhæng uden kæde. Kleopatra-serien kan købes hos alle førende guldsmede i Danmark, men du kan se forhandlerlisten her. 

Men det er jo ikke kun mig, der skal have det skægt – så du kan vinde en ring fra Kleopatra-serien i 14kt guld og med en 0,05 kt diamanttil en vejledende pris på kr. 3.690. Du deltager på mit billede på Instagram – og jeg håber, at du gider være med!

 

2 kommentarer til “Det sjoveste jeg ved”

  1. Hvor fint og sjovt – det er nemlig lige præcis sådan en ring min kære (nu forlovede) gik på knæ med for snart en måned siden… Her var også en jyde som var yderst begejstret for at man kan opgradere ringen når man har lyst – hvilket er virkelig oplagt når man som ham er lærling og vi pt renoverer hus <3 Helt perfekt og den smukkeste ring <3

    Svar

Skriv en kommentar