Disse praktiske baby-ting er vi gladest for

 

Vi har faktisk været rimelig dygtige til at styre os med hensyn til indkøb af graviditets- og baby-ting. Bevares, det skyldes udelukkende, at Arne er galoperende nordjyde og derfor elsker at have lommerne fulde af guld. Fælleskortet er ganske vist blevet misbrugt mere end normalt – men jeg synes selv, at jeg kunne have været meget værre. Vi har desuden været heldige, at homie har en kusine, der kun er syv måneder ældre end hende, så hun har arvet tonsvis af tøj og udstyr.

Men på trods af, at vi har styret os, så står vi sgu og kigger på en hel del ting og tøj, som vi har brugt nul gange indtil videre. Og det er sgu bare for dumt at have brugt penge på baby-habbengut, som kunne være blevet brugt på en ny taske – right?

Flere af jer har bedt om en lille liste over de ting, som vi til gengæld har været gladest for – og det var overraskende let at lave. Vi har nemlig nogle få virkelig gode ting, som vi har brugt vanvittigt meget. Fællesnævneren for alle tingene er, at de er enormt praktiske, for ellers så får jeg sgu ikke brugt det. Jeg har en masse gode intentioner om at iføre homie de smarteste ting, men når jeg står i situationen, så vælger jeg de lette og praktiske løsninger hver gang.

1 Baby-sokker falder freaking nemt af. Jeg kan ikke forklare, hvorfor baby-fødder tilsyneladende skyr sokker – men det gør de sgu. De eneste sokker som vi har kunnet få homie til at beholde på fra hun var nyfødt er disse Hummel sokker.

2 Jeg har godt hørt om dét dér trick med at stikke albuen i badekarret for at måle temperaturen, når babyen skal bades. Men jeg har også hørt, at det er freaking én grad, der adskiller om babyen har det for fedt i badet eller bliver forbrændt på sin sarte hud.  Vi fik derfor det her smarte Mininor badetermometer, der både viser temperaturen, og blinker hvis vandet er for koldt eller varmt. Den funktion er jeg meget glad for jævnfør min amme-hjerne, der helst ikke skulle gå udover homie.

3 Vi havde indkøbt riiiigeligt med tøj, men det eneste som vi fik brugt i de små størrelser, var det der kunne åbnes fuldstændig, så det ikke skulle over hovedet på vores rasende baby – som eksempelvis denne MarMar body.

4 Åh den amning, den tager sgu tid, og kan til tider være lidt besværlig. Jeg har derfor tanket helt op på lækre amme-bh’er, der kan gøre det hele lidt rarere og lettere. Om natten bruger jeg denne meget behagelige amme-bh med blonder.

5 Jeg hader at have overtøj på, og homie slægter mig åbenbart på, for hun gider heller ikke det pis. Den eneste dragt, som vi kan lokke hende i er denne Engel ulddragt. Bonussen er at hun ligner en lille uld-bamse, når hun har den på.

6 Nu er homie blevet større, og vi har købt disse Hummel sokker i stedet for de meget fluffy, som vi brugte, da hun var nyfødt – og de bliver sagsusme også siddende på. HURRA!

7 Det her er den magiske sove-ugle. Den kan sige en masse beroligende lyde, eksempelvis lyden af hvaler, regn, hjertelyd og sågar lyden af en livmoder. Selvom det lyder liiiige alternativt nok, så dur det eddermame. Det fungerer ligesom de famøse white noises, og får Inge til at falde helt til ro og falde i søvn, selv når hun er aller hidsigst. Vi tager ingen freaking steder uden den ugle! Desuden så sover jeg decideret pragtfuldt til lyden af livmoder – Arne not so much.

8 Endnu et stykke tøj, der ikke kræver, at Inge skal have noget over hovedet. Det her er en MarMar body

9 Vi er blevet meget glade for strømpebukserBåde fordi det giver homie den sødeste lille ble-numse, men også fordi det er så pragtfuldt nemt! Så skal hun kun have en body og et par strømpebukser på – og så’ vi klar til bal.

10 Nogle gange får Inge lyst til at fylde sin ble midt om natten. Det passer rigtig dårligt ind i mit sove-skema. Det er helt fint at skulle skifte den ble, men problemet er, at homie vågner helt op, når hun skal have alt det tøj på. Derfor er det fedt at have nogle stykker tøj, hvor hun kun skal have én ting på – så vi kan komme hurtigt ind og sove videre. Vi er meget glade for MarMar heldragterne. 

11 Endnu en af mine amme-bh’er med klik-åbning. Den er behagelig, sidder pænt og så får klik-lyden mig til at føle mig som Lucky Luke, der trækker sin seksløber, når jeg hiver babsen frem hurtigere end min skygge.

12 Der findes nok ikke noget sødere end babyer, der er i bad. Homie gad ikke det pis til at starte med, men nu elsker hun det! Vi har faktisk to badekar, der begge er rigtig gode, fordi vi ikke behøver have så meget fat i hende undervejs. Så kan vi bedre bruge tiden på at få vasket hende i alle de herlige folder, som hun ligger inde med.

 

Se min mor-krop 7 dage efter homies fødsel lige her. 

Har du læst mine andre indlæg? Du kan eksempelvis læse min fødselsberetning, se 7 ting, som jeg er latterlig-dårlig til, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk, eller se 6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor. 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

En kommentar til “Disse praktiske baby-ting er vi gladest for”

Skriv en kommentar