Du kan efterlade dit barn hos mig

OPDATERING: Interessen for listen har været ganske overvældende, og fordi en liste med 600 adresser nok mere er støj end en reel og overskuelig hjælp til dé, som den er tiltænkt, så vil jeg i stedet lokalisere måske 50-100 frivillige menneskelige baby-luger, der dels kan dække hele landet og dels har en form for sundhedsfaglig baggrund eller andre specifikke kompetencer, der vil stille et eventuelt afleveret barn bedst muligt. Så hvis du er sygeplejerske, jordmoder, læge, pædagog, socialpædagog eller lignende – så skriv din adresse og dine oplysninger nederst i kommentarfeltet. Tusinde tak for den store opbakning. Lad os håbe, at der snart kommer et offentligt tilbud, der kan løfte opgaven på den bedst mulige måde.

Så skete det sgu igen. Et nyfødt spædbarn blev efterladt alene ude i kulden i en Netto-pose. Hun var klædt godt på, og der var tilsyneladende gjort et godt stykke arbejde for at sørge for, at hun hurtigt ville blive fundet. Og det gjorde hun heldigvis. Men der kunne være så mange ting, der var gået galt, og så kunne det pludselig have endt ud i en endnu mere sørgelig historie end det allerede er.

I Tyskland har de dé dér famøse baby-luger, hvor mødre i ulykkelige situationer kan aflevere deres børn med vished om, at de ikke kommer til at gå til i kulden. Herhjemme bliver baby-lugerne diskuteret hver gang, der opstår en situation, hvor en baby er forladt i en situation, som de på ingen måde kan klare sig ud af selv – men selvom jeg kan læse mig frem til, at der skulle afsættes to millioner til at indføre baby-luger som en forsøgsordning, så er de her i hvert fald ikke endnu – og i forgårs efterlod en kvinde sit barn på en bænk. Vi aner ikke, om hun ville have tyet til en baby-luge, hvis der fandtes sådan en – men jeg tillader mig at tro det.

Jeg kan afsløre, at jeg ikke synes, at det er en særlig god idé, at der ikke findes et alternativ lige nu. Jeg kan kun gisne om, hvilke situationer dé hér kvinder står i – det er i hvert fald nogle så komplekse og svære nogle af slagsen, at de ikke ser anden udvej end at efterlade et lille barn.

Jeg kan Google mig frem til, at det anbefales, at man overdrager sit barn til myndighederne, hvis man ikke kan eller ønske at tage vare på det. Jeg kender naturligvis ikke til situationen fra mig selv, men jeg kan da levende forestille mig, at man vil være nervøs for konsekvenserne, hvis man retter henvendelse til myndighederne omkring at ville aflevere sit barn. Måske er der tale om personer, der ikke har gode erfaringer med offentlige myndigheder – måske stoler man ikke på hospitalerne – måske er man bange for at blive stillet til ansvar for sit valg og kender ikke til konsekvenserne – måske er man bange for, at myndighederne vil rette henvendelse til ens familie. Der kan være så mange grunde til, at løsningen i nogle få tilfælde bliver at efterlade sit barn i en park, container eller lignede. Og det kan sgu ikke være rigtigt.

Jeg vil gerne være den midlertidige baby-luge

Så derfor; du kan aflevere dit barn hos mig. Send mig en mail eller en sms, eller ring direkte på min dørtelefon og fortæl mig, at du vil aflevere dit barn. Så lukker jeg dig ind og du kan aflevere det lille menneske foran min dør eller direkte i mine arme. Jeg kan naturligvis ikke tillade mig at beholde dit barn, men jeg kan sørge for, at dit barn får lov til at ligge hud mod hud og har den rette temperatur indtil de rette når frem til at tage sig af dem og sørge for, at der bliver taget sig af dem. Jeg dømmer dig ikke, og du kan trygt aflevere dit barn hos mig. Du kan også sende mig en mail eller besked om, hvor du vil lægge dit barn, og så kommer jeg springende for at sørge for, at dit barn ikke når at fryse eller være alene. 

Jeg håber, at nogle af jer, som læser med, vil sende jeres navn, adresse, mail og telefonnummer til mig og dermed selv være en del af den ydmyge liste over steder, hvor man kan aflevere sit barn ganske anonymt. Hvis man ikke ønsker sin præcise adresse opgivet herinde, så kan mail og telefonnummer også gøre det. 

Jeg er udmærket godt klar over, at det er et forsvindende lille tal af børn, der bliver efterladt – måske i nærheden af ét om året. Og denne liste bliver med al sandsynlighed ikke taget i brug – men tænk hvis den gjorde. Tænk, hvis bare ét enkelt barn undgik at starte sit liv på en bænk i en park, fordi det i stedet kunne blive afleveret i armene på én, der vil dets bedste. Spædbørn er så uhyre skrøbelige, og jeg kan simpelthen ikke klare, at der lige nu ikke er et alternativ for de stakkels børn og deres mødre. Så nu forsøger jeg at give et alternativ, indtil der forhåbentligt snart kommer et kommunalt et af slagsen.

Alle forbeholdene og tankerne bag

Og jeg er da også godt klar over, at min blog ikke når ud til hele Danmark, men jeg har ved guder tænkt mig at SEO-optimere røven ud af dét hér indlæg, således at man ikke kan søge på nogle afarter af “efterlad barn” uden at jeg står skriger som nummer 1 på Google.

Det er også meget muligt, at nogle af mødrene ikke kan dansk eller ikke har adgang til internet – men det skal satme ikke afholde mig fra i det mindste at gøre et forsøg på at undgå flere spædbørn efterladt til dem selv. For lige nu er alternativet altså ingenting. Dét hér er en dårlig løsning, det indrømmer jeg blankt. Der er ikke andet end faldgruber i det – men det her er hvad jeg som privatperson kan klare. Og så håber jeg inderligt, at nogle politikkere og fagfolk vil se på, hvad de kan gøre for at imødekomme de stakkels mødre, der ikke ser andre muligheder end at efterlade deres spædbørn udendørs. 

Etisk råd har også undersøgt og vurderet baby-lugerne, og deres bekymring går blandt andet på, om lugerne potentielt kan gøre, at flere børn bliver efterladt. Det er ikke en bekymring for mig. Hvis mødre gerne vil aflevere deres børn, så må man formode, at de børn er bedre stillet ved at blive afleveret. Mit fokus er hundrede procent på børnene, og jeg kan ikke acceptere, at ét eneste barn bliver efterladt uden en chance for at sørge for egen overlevelse, fordi man er bange for, at baby-luger eller anonym overdragelse af børn kan skabe inflation. Man kigger desuden på, at tallene for efterladte babyer tilsyneladende ikke bliver mindsket fordi der findes baby-luger, men det vil jeg tillade mig at påstå, at man ikke har nogen idé om. Vi aner ikke, hvor mange der ville have efterladt deres børn udendørs, hvis ikke der havde været baby-luger i Tyskland – og jeg synes kun at det er fair, at der er den mulighed. Det virker grotesk at afholde sig fra at finde en løsning, fordi man formoder, at det ikke afhjælper problemet – lad os nu lige give den et forsøg. Det er små børn, som det handler om.

Eller endnu bedre; lad politikkerne kigge på mit tiltag og lad dem kalde det for en rasende dårlig idé. Men når de så har kaldt det en dårlig idé, så skal de holdes op på at finde ud af, hvad den gode idé så er, og så skal der handles ud fra den. Intet vil glæde mig mere, end at mit tiltag lukkes ned, fordi der er kommet en bedre og mere holdbar løsning. Det kunne eksempelvis være anonyme tilbud og konsultationer hos læger, jordmødre eller sundhedsplejersker. Eller det kunne være at skrive rundt til kommunale dagplejere, om nogle af dem ville have lyst til at udgøre en akut-liste. Lad os finde den gode løsning.

En anden problemstilling, der ofte er på banen under diskussionen er, at kvinder der er i landet som følge af trafficking, kan blive tvunget til at aflevere deres børn af dem, der har dem i deres varetægt. Det er skæbner, som det gør decideret ondt at tænke på, men jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad der ellers kan ske med børn, der bliver født ind i den verden. Så jeg vil meget gerne tage imod de børn. Skulle kvinder rette henvendelse til mig med den slags problematikker, så vil jeg gøre absolut alt hvad jeg kan for at hjælpe. Det samme gør sig gældende, hvis moderen er i landet illegalt af andre grunde.

Jeg vil absolut helst have, at der indføres nogle offentlige tiltag, hvor man anonymt kan modtage både rådgivning, hjælp og i yderste nødstilfælde give sit barn fra sig. Men så længe det endnu ikke er tilfældet, så vil jeg gerne byde ind med en midlertidig og ikke i nærheden af ligeså god løsning. Der er sikkert en masse aspekter, som jeg ikke har fået tænkt ordentligt igennem midt i trillende tårer og hævede øjne, men så hjælp mig med at arbejde rundt om udfordringerne – eller stil de spørgsmål, der kan få dét hér piz til at gå lidt stærkere, så både skrøbelige børn og mødre kan blive taget ordentligt hånd om. Hvis du kender til tiltag, der er anonyme og kunne være en hjælp for kvinderne, så skriv det gerne til mig – jeg har søgt rundt uden at finde noget. Så hvis de findes, er der ikke gjort tilstrækkeligt opmærksom på dem. Jeg er klar over, at det her er et meget spinkelt forsøg på at ændre et meget komplekst problem – men jeg kan ikke sove, før jeg i det mindste har forsøgt at gøre noget. 

Vil du på listen? Så smid en kommentar med dine informationer eller send mig en besked eller mail. Jeg ringer eventuelle frivillige op, for at sikre, at der er tale om korrekte telefonnumre og få en snak med de, der gerne vil på listen.

OBS: Lad være med at sende mig dit navn, adresse og oplysninger, hvis du ikke ønsker, at dette skal fremgå tydeligt af denne offentlige liste. Skulle du senere ønske dine oplysninger slettet, så skriv til mig.

De  frivillige baby-luger 

Listen er opdateret og består nu kun af personer med en sundhedsfaglig baggrund, som eksempelvis læger, jordmødre og sygeplejersker. Jeg står selv stadig på listen, på trods af manglende baggrund på den front.

Windelsvej 51, 5000 Odense C, Maria Juncher Jørgensen, tlf: 60477298, [email protected]

Holbækvej 54 st, 4450 Jyderup, Mie Dawall, tlf: 42658842

Ryesgade 14, 1. sal, Aalborg, Ida Marie Thiele

Masnedøgade 23, 2th 2100 København Ø, Mie Munk, tlf: 51 29 68 07, [email protected]

Ib Schønbergs alle 6 st th, 2500 Valby, Josephine Falck-Schmidt, tlf: 24866803

Peter Fabers gade 13 2 tv., 2200 København N., Kathrine Kjeldgaard, tlf: 28895468, [email protected]

Windelsvej 38, 5000 Odense C, Tilde Skovkær Withen Olesen, tlf: 30319747, [email protected]

Rugvænget 2, 8544 Mørke, Cathrine Ahm Uhrenholt, tlf: 29919995, [email protected]

Fædresmindevej 7, 5250 Odense SV, Natascha Lange

Søager 25, 7100 Vejle, Induza Pursothman

Dalabøur 5, 480 Skáli, Færøerne, Alisa Joensen

Guide til de frivillige baby-luger

Skulle du mod forventning en dag stå med et spædbarn i hænderne som følge af at være på denne liste, så er det vigtigt, at du ved, hvordan man handler.

 1. Ring efter politi og ambulance. Dette er et tilfælde, hvor man ringer 112.
 2. Du skal sikre dig, at barnet er okay. Har det det koldt eller varmt? Hvis det sveder i nakken, så fjern lidt tøj, hvis det føles køligt så pak dem godt ind. Tag barnet op og hold det tæt ind til dig.
 3. Lad være med at give barnet føde eller vand. Spædbørn spiser kun mælk. Virker barnet helt afkræftet og har behov for væske, så giv en smule rent vand.

410 kommentarer til “Du kan efterlade dit barn hos mig”

 1. Hej Julie-Elsebeth,
  Virkelig godt indlæg og en fed tanke efter en så forfærdelig hændelse.
  Jeg vil gerne hjælpe dig med SEO optimering af siden, hvis du har behov for det 🙂 Det er vigtigt, at der er en udvej for en mor, der vil efterlade sit barn.

  Hvis du har brug for et par tips, kan du smide mig en mail 🙂

  Mange knus!

  Svar
 2. Hej Julie Elsebeth,
  Jeg synes det er en rigtig god idé du har fået dig! Jeg vil gerne være med!
  Jeg hedder Sarah McLeman-Hasselgaard, og jeg er mor til en 4-måneder gammel pige, så jeg har alt hvad man skal bruge til de helt små!
  Jeg skal lige flytte i næste måned, men fra den 15. april hedder min adresse Skanderborgvej 19, 2. tv 8000 Århus c. Mit telefonnummer er 61787790, og du må meget gerne ringe til mig – bare ikke lige nu, for baby sover 😀
  Tak forresten for en virkelig god blog! Du er virkelig sjov, og det tænker jeg at du tit får at vide, men jeg synes også du skal vide at det faktisk virkelig har hjulpet mig, at du er ærlig om at selvom det mest er fedt, så er det nogle gange bare er ben-hårdt at være mor! Det er så vigtigt at vide at man ikke er den eneste!
  Nå, ups, det blev lidt en roman..

  Svar
 3. Det er en brandgod idé, og jeg vil gerne være med!
  Jeg hedder Sarah McLeman-Hasselgaard, og fra om 3 uger er min adresse Skanderborgvej 19, 2. tv 8000 Århus c.
  Mit telefonnumer er 61787790, og du må hjertens gerne ringe til mig, men ikke lige nu, for baby sover 😀

  Svar
 4. Gravide kvinder, der er i landet illegalt, kan få behandling og vejledning på Røde Kors-klinikken på Vesterbro. Du kan kontakte Røde Kors og høre nærmere for at få opklaret hvad de har af muligheder. Kvinderne kan jo ikke kontakte myndighederne, tænker jeg, men jeg ved ikke om Røde Kors kan på vegne af kvinderne.

  Svar
 5. Jeg græd, sådan rigtig grimt hulke gråd, da jeg læste dit fine opslag.
  Selvfølgelig skal vi ha babyluger – det kan kun gå for langsomt!
  Jeg vil også ydmygt melde mig til listen og håbe at endnu en baby ikke bliver efterladt.
  Tine, 8940 randers sv, [email protected], 51763076

  Hvor er det godt med sådan et opråb ❣️

  Svar
 6. Den er jeg også med på! 🙋🏻‍♀️
  Mie Dawall, Holbækvej 54, ST, 4450 Jyderup.
  Jeg har bil og kan køre (hvis min mand er der til at tage vores baby), tlf.: 42658842.

  Svar
 7. SELVFØLGELIG vil jeg bakke op om sådan et godt initiativ! Det er, som du selv skriver, jo overhovedet ikke en holdbar løsning på problemet. Men tænk nu, hvis vi kan hjælpe bare ét barn … Jeg bor i 2500 Valby. [email protected], 21779700.

  Svar
 8. Ingen babyer eller børn skal efterlades. Jeg er selv mor, og det gør mig så ked, at dette kan ske i vores land. Disse mødre skal have bedre hjælp, så deres babyer kan blive overdraget til myndighederne på en forsvarlig måde. Skriv mig på listen, tak ♥️

  Dalvænget 18, 8382 Hinnerup, Annika Thorn Pedersen. Tlf; 28254995. Mail: [email protected]

  Svar
 9. Så fin ide – håber det når ud til den/de rette. Kan se at der ikke er nogle på i Aarhus N, så skriv gerne mig på listen:
  Agnes Bak Madsen
  Niels Juels Gade 66, 2. th, 8200 Aarhus N
  [email protected]
  60213126

  Svar
 10. Karenlise Neergaard Thomsen
  Sjællandsgade 3b, 2 tv
  9800 Hjørring
  Tlf: 42 60 20 63

  Så godt et tiltag, som jeg selvfølgelig vil bakke op om. Sådan et lille menneske der ikke kan tale for sig selv, skal hjælpes trygt ind i denne verden ❤

  Svar
 11. Der mangler vist et sted at aflevere i Odense. Og det kan vi ikke have!
  Så jeg (og min kæreste) tager gerne imod, selvom vi ikke selv har børn – vi vil dog gerne hjælpe, så godt vi nu kan! (:

  Nana Lindholm
  Middelfartvej 88, 1.th..
  5200 Odense V
  Mobil: 71 20 45 77
  [email protected]

  Svar
 12. Sanne Schrøder
  Elmevej 3
  9620 Aalestrup
  [email protected]

  Selvom at jeg syntes det er hårdt at være mor til to, så kan jeg altid finde overskud til at hjælpe et lille hjælpeløst barn og moren, som netop måske ikke har muligheden for selv at kunne tage vare på barnet. Som socialrådgiverstuderne har jeg også muligheden for at forstå hvordan lovgivningen omkring sådan en situation og processen.
  Du er et fantastisk menneske Julie med hjertet det helt rigtige sted. Vi må hjælpe de stakkels mødre! For at give afkald på sit eget barn må være den hårdeste beslutning nogensinde.

  Svar
 13. Sikke et dejligt initiativ.

  Jeg vil rigtig gerne støtte op om det og håber at det kunne blive brugt i de triste situationer, hvor en mor ikke føler sig tilstrækkelig <3

  Louise Eybye.
  Ejnar Mikkelsens vej 6, 7400 Herning
  60180751
  [email protected]

  Svar
 14. Skriv gerne mig på listen. Hvor er det en god ide, tak ❤️
  Caroline Ankerlund Matthiesen
  Blans Østermark 2B, 6400 Sønderborg
  Tlf: 22211767

  Svar
 15. Jeg er på! Vanvittigt godt initiativ!
  Maiken Helsinghoff
  HC Ørstedsvej 61, 3 – 1879 Frederiksberg – 22759542

  Svar
 16. Hej Julie.
  Jeg vil gerne på listen – super go ide! Mit moderhjerte bløder når jeg hør om efterladte babyer, er selv mor til to piger; en på 4 uger og en på 2 år.
  Maria, Vardevej 139, 6933 Kibæk, 23440053, [email protected]
  😊😊

  Svar
 17. Jeg ønsker at bakke op om så godt et initiativ.

  Elian Eid,
  Janus la cours gade 7,1tv, 8000 Aarhus C.
  28 90 29 71

  Svar
 18. Jeg vil gerne støtte den gode sag! Send altid SMS/mail da jeg ikk altid har mulighed for at tage min telefon
  Camilla
  Nørrebjerg runddel 43H
  5220 Odense sø
  Tlf 21967816

  Svar
 19. Du må SELVFØLGELIG sætte mig på listen – bedste initiativ længe!
  Camilla Gausby
  Nellikevej 3
  4700 Næstved
  20923972

  Svar
 20. Jeg vil meget gerne støtte op om dette vigtige initiativ!
  Mia Persson, Sankt Jakobs Gade 7, 2100
  København Ø,
  Tlf: 53829884

  Svar
 21. Jen tænker, at der skal byttes om på punkt 1 og 2, så man først ringer 112. Alternativt får andre til det, mens man selv tager sig af barnetz

  Svar
 22. Virkelig godt initiativ 🙂 Alt andet ville være frygteligt 🙁
  Freja Schiellerup Østergaard, Vesterbrogade 105A, 2. Lejl.2, 1620 København V

  Svar
 23. Jeg er med! Fandme et fantastisk initiativ
  Julie Reng Andersen
  Fjældevænget 84, 4. lej. 5.
  8210 Aarhus V
  28710894

  Svar
 24. Jeg vil i hvert fald også støtte op.
  Kathrine Duch Lillesø
  Eyvinds alle 6
  Odense SV
  Tlf. 24209506

  Svar
 25. Jeg kan mærke at jeg bliver nødt til at hjælpe her ! Det er det mest hjertevarme jeg længe har hørt, så selvfølgelige bakker jeg op omkring noget så fantastisk.
  Simone kjæhr
  7500 holstebro
  Mejrup/hornshøj
  51884676

  Svar
 26. Jeg vil gerne tilmelde mig
  Jeg er sygeplejerskestuderende og bosat i Brøndbyvester nær Glostrup (min præcise adresse, er jeg dog mindre vild med at offentlig gøre, men den kan gives til vedkommende via SMS.

  Mit nummer er: 20626857
  E-mail: [email protected]

  Svar
 27. Emma Sofie Bergholdt
  Svanevej 30
  6100 Haderslev
  Tlf 61280081
  ( har en halv pædagoguddannelse og en 13 mrd søn)

  Svar
 28. Cecilie Bundgaard – Hallssti 37, 4. TH – 40434167 – cillenus @hotmail.com – jeg er jordemoder.
  Jeg kan også fanges i kolonihaven, i Århus nord, hvis der ønskes mere rolige rammer.

  Svar
 29. Jeg vil også gerne med på listen, er pædagog
  og mor til to.

  Nina Agnete Orlander
  Voldumvej 92
  2610 Rødovre
  Tlf: 28993745

  Svar
 30. Jeg vil gerne på listen.
  Jeg er sygeplejerske på Rigshospitalets børnekræftafdeling.
  Katrine Krogager
  Valkyriegade 20, 2. Tv
  2200 København N
  40791791

  Svar
 31. Jeg vil meget gerne på listen!

  Josephine Falck-Schmidt
  Ib Schønbergs alle 6 st th
  2500 Valby
  Tlf 24866803

  Svar
 32. Jeg vil meget gerne på listen. Er selv sygeplejerske og mor til en søn på 8 måneder.
  Navn: Fie Johansen
  Adresse: Bindeledet 16. 3.th
  Postnummer: 2880 Bagsværd
  Nummer: 21260821
  Mail: [email protected]

  Svar
 33. Jeg vil med!

  Damagervej 22d st th
  8260 Viby J (i Århus)
  Tlf 61338193
  Mail: [email protected]

  Jeg er sygeplejerske og min mand pædagog. Vi har ikke børn, men vi har fagligheden fint på plads.

  Svar
 34. Hej Julie! Du er så god ❤️ Jeg vil gerne skrives på listen. Jeg hedder Camilla Svingfors (uddannet sygeplejerske og
  mor til pige på 1,5 år) Maglehøjparken 56, 3600 Frederikssund. 26291604 [email protected]

  Svar
 35. Kære Julie Elsebeth.
  Har du overvejet at oprette et borgerforslag om at etablere baby-luger i Danmark? Jeg ved ikke, om det tidligere har været et borgerforslag, men med dine 26.000 følgere på Instagram har du et stort talerør, og hvis nu alle dine følgere gav deres støtte til forslaget, er vi allerede halvvejs i underskriftindsamlingen til, at borgerforslaget skal diskuteres i folketinget 👍
  Det er en skide vigtig sag!
  Vh. Cathrine

  Svar
 36. Kære Julie Elsebeth.
  Har du overvejet at oprette et borgerforslag om at etablere baby-luger i Danmark? Jeg ved ikke, om det tidligere har været et borgerforslag, men med dine 26.000 følgere på Instagram, er du allerede halvvejs til de 50.000 underskrifter, som det kræver, at få forslaget videre til folketinget.
  Det er et skide vigtigt emne og ingen børn skal efterlades alene.
  Vh. Cathrine

  Svar
 37. Kan afleveres hos mig også!
  Simone Dall, sygeplejerske.
  4370 Store Merløse
  60647967
  Min adresse må også gerne komme med, men vi flytter om en måned. Fra den 1. maj er adressen Drejervej 6, 4370 Store Merløse.

  Svar
 38. Selvfølgelig vil jeg være babyluge! Jeg er fysioterapeut og mor til en lille pige på snart 2år ♥️
  Lindelundsvej 13, 2650 Hvidovre

  Svar
 39. Hej Julie Elisabeth, du må meget gerne skrive mig på listen også. Jeg bor i Kolding (Rosengade 20, 6000 Kolding. Tlf: 24616374)
  Uddannet zoneterapeut
  Vh. Ninna Mikkelsen

  Svar
 40. Skriv mig meget gerne på listen….
  Camilla Lyngholm
  Luftmarinegade 158
  1432 København k
  Tlf 60838701

  Svar
 41. Jeg vil gerne med på Listen .. Selv mor til 3 børn.. Christina maria wolsted Kærvej 3 3300 Frederiksværk tlf. 20782076

  Svar
 42. Hej Julie-Elsebeth
  Sikke dog er fint initiativ og hvor er jeg bare enig med dig. Kan se du ikke ikke har nogle på din liste fra Ishøj og derfor vil jeg gerne melde mig.
  Mit tlf nr er 42709964
  Mvh Tine

  Svar
 43. Jeg er psykoterapeut og tager også imod uden at dømme. Moderen er også velkommen til en snak for at finde ud af, om det virkelig er det hun ønsker. Stadig uden at jeg dømmer.
  Ulla Seidelin
  Mosebuen 12, Vangede
  2820 Gentofte
  Tlf 27207072

  Svar
 44. Er også altid velkommen til at aflever hos mig❤
  Er selv mor til en dreng og venter nr to 👼
  Tværvej 24, 2th
  2640 Hedehusnene
  Telefon: 4217 7536

  Svar
 45. Jeg vil gerne være på listen, da ingen børn fortjener at blive efterladt i en park eller andre steder ❤️
  Dalvangsvej 61 1.mf
  2600 Glostrup
  28192837

  Svar
 46. Jeg vil også meget gerne støtte op om dette! Kan afleveres på aalborgvej 251. 9440 Aabybro. Mobil – 30861423

  Svar
 47. Jeg støtter op og vil gerne på listen❤️
  Du er velkommen til at aflevere hos mig: Kofod Anchers vej 105 st-tv
  Espergærde
  Mobil 28922299

  Svar
 48. Hej Julie.
  Har skrevet tidligere, men fik vist ikke skrevet noget om mine baggrund.
  Som tidligere skrevet vil jeg meget gerne på listen. Er derudover uddannet Social-og sundhedsassistent, har en del af pædagoguddannelsen og har arbejdet i det pædagogiske speciel-område i flere år. Derudover er jeg selv mor til 2.
  Jeg vil naturligvis også tage imod et barn uden at dømme.
  Navn: Michelle
  Adresse: Tjurgården 19, 2670 Greve
  Tlf:28743233
  Mail: [email protected]

  Svar
 49. Hej.
  Tak for dit store og vigtige initiativ. Jeg er fortsat frisk på at stå på din liste (jeg sendte en mail i aftes, men måske den er druknet i alle de andre. Hvis du skønner at Varde i Vestjylland er relevant til din liste, er jeg fortsat fresh. Jeg er uddannet sygeplejerske, og mor til en 3-årig.
  Vh Sandie
  Tlf 22900654

  Svar
 50. Har tidligere sendt en kommentar om at jeg gerne vil skrives på listen. Vil blot tilføje, at jeg er uddannet sygeplejerske, samt mor til en dreng på 1 år 😊

  Svar
 51. Celine Jensen
  C.R. Brixvej 6
  9640 Farsø
  Mobil: 61736550

  Pædagogstuderende og mor til Milo på 5 måneder ❤️

  Svar
 52. Hej Julie
  Et super initiativ, som jeg gerne vil bakke op, så du må gerne sætte mig på listen, jeg er uddannet pædagog og har tidligere arbejdet på et spædbørnshjem i 6 år.

  Navn: Hanne Schüsler
  Adresse: Kaffevej 25, 1.th, 2610 Rødovre
  Tlf. 28742134
  E-mail: [email protected]

  Svar
 53. Kære Julie
  Jeg vil meget gerne på listen. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på barselsgang. Derudover er jeg selv nybagt mor og på barsel pt.
  Jeg bor Christianshavn. Strandgade 78, 2th. 1401. Kbh k. Tlf. 50659993

  Svar
 54. Hej Julie Elsebeth,
  Jeg vil gerne melde mig.
  Bor Krekærlunds Alle 41, 8340 Malling
  Er børnesygeplejerske og arbejder på Skejby.

  Svar
 55. Hvor er det bare et godt initiativ.
  Jeg kan ikke prale af nogen uddannelse indenfor børneområdet – er ganske almindelig kontoransat. Men jeg er mor til tre drenge på 1, 6 og 9 år. Jeg bor i Østbirk (8752) midt i Jylland. Mit mobilnummer er 24204291.

  Svar
 56. Du må også meget gerne skrive mig på listen. Kort om mig selv : Jeg er 34 år, sosu-assistent, gift og sammen med min mand har vi 2 piger på 9 og 5 år..

  Svar
 57. Hej Julie.
  Hvor er det en smadder god ide og et super stærkt intiativ du har taget.
  Jeg vil meget gerne melde mig som frivillig baby-luge.
  Jeg er socialrådgiver og arbejder inden for børne-området. Jeg møder derfor udsatte børn og unge i min hverdag og har forståelse for de udsatte mødre, som af den ene eller anden grund må ty til den løsning.
  Min mand er desuden politimand.
  Vi har derfor kendskab til de parter, som skal tage imod babyen bagefter. ❤️
  Derudover har vi en søn sammen.

  Navn: Cathrine
  Adresse: Jørgen Poulsens Have 7, 3400 Hillerød
  Mail-adresse: [email protected]
  Mobil: 28831425

  Svar
 58. Jeg er mor til to uddannet pædagogisk assistent, har baby tøj bleer sutteflasker med mere liggende..
  Mig må du godt skrive på, jeg bor i Kolding mit telefon nummer er 27516131
  Hentet også gerne

  Svar
 59. Jeg vil gerne med på listen – jeg er socialrådgiver
  Bor linkøpingvej 9, Trekroner, 4000 Roskilde, tlf 28181544 kontakt mig endeligt hvis der er mere vi kan eller skal

  Svar
 60. Det er simpelthen et fantastisk initiativ 🙌🏻 Jeg vil selvfølgelig også gerne skrives på listen; jeg er pædagogstuderende (færdiguddannet om et halvt år).
  Mie Hansen
  Vangedevej 2, 1 tv
  2829 Gentofte
  Tlf: 31394482
  Mail: [email protected]

  Svar
 61. Det helt sikkert den bedste ide og interitiv der kl her blevet taget jeg er med på bølgen!

  Fulde navn michelle luna tokarski
  Skovgårdshave 58 3200 Helsinge
  Tlf : 40810005
  Jeg står klar til hver en tid dag og nat

  Svar
 62. Hvor er det et fantastisk initiativ! Jeg vil gerne melde mig på listen 🙌🏽

  Jeg er 28 år, uddannet pædagog og mor til en lille pige på 8 måneder.
  Mit navn er Camilla Frederiksen
  Jeg bor på Nybøllevej 16A, 2765 Smørum.
  Tlf: 60220489 – mail: [email protected]

  Hvis der sidder en desperat mor derude som af en eller anden årsag føler sig nødsaget til at aflevere sit nyfødte barn/sin baby, så står min dør åben.

  Svar
 63. Vil også gerne på listen 🙂
  Uddannet pædagog, mor til 4 (15-24)
  Hanne Jørgensen
  Hønefossvej 12
  6200 Aabenraa
  61696468

  Svar
 64. Hej – jeg har sendt en mail med oplysninger.
  Er sygeplejerske og har tilmeldt mig listen 🙂 fantastisk initiativ !!!

  Svar
 65. Hej Julie
  Tilføj endelig mig! Jeg har ikke nogen fancy stilling med børn, men jeg er mor på 33 år til 3 piger, og får ligesom dig den største knude og ubehag i maven når vi som samfund ikke gør noget ved dette STORE problem, og ja det er i mine øjne et stort problem når der i gennemsnit bliver fundet en baby om året… mit hjem er åbent
  Fedt du råber højt og gør noget for at hjælpe❤️

  Katrine Rosendal
  Mandelhaven 149
  7080 Børkop
  42423839
  [email protected]

  Svar
 66. Kære Julie

  Skriv mig gerne med på listen. Jeg er mor til Max på 2.5 år og vi er mere end villig til at stå til rådighed hvis da er behov.

  Vi bor på Ringvej 4a, 2970 Hørsholm og mit telefonnummer er 81737724

  ❤❤

  Svar
 67. Hej Julie-Elsebeth
  Fantastisk initiativ!!
  Du må gerne skrive mig på også. Jeg undlader dog, som du skriver, vi må, at notere min fulde adresse til og starte med:
  Stine Stahr
  Strandboulevarden, KBH Ø
  Tlf: 31653832
  Mail: [email protected]
  ❤️

  Svar
 68. Jeg vil gerne skrives på listen😊
  Emilie Junker, bor i Knøsgård/Aabybro (Jammerbugt Kommune) og mor til en lille pige. Tlf.: 61703976

  Svar
 69. Vil meget gerne på listen, har selv en søn på 9 mdr.
  Navn: Sabrine Holm Pedersen
  Mail: [email protected]
  Adresse: Marius holsts gade 11, 3TH
  8700 Horsens
  Nummer: 21974196

  Super godt initiativ!! 🙂

  Svar
 70. Østergade 13, 6823 Ansager
  51933367

  Er selv mor til 3. Og bor dog i en lille by, men tænker jo flere hjælpende hænder jo bedre ❤️

  Svar
 71. Hej. Du må endelig godt skrive mig på.
  Adresse: Årby Høje 2, 4400 Kalundborg
  Telefon: 71787273
  Email: [email protected]

  Jeg er i forvejen mor til Lukas på 4 år, og så er jeg mor til Laura i himlen. Jeg skal starte på uddannelsen som pædagog til sommer, og jeg har massere af erfaring med babyer. Så jeg vil være et trygt sted at aflevere sin baby, hvis man har brug for det ❤

  Svar
 72. Hej Julie, jeg vil meget gerne på listen over steder man anonymt kan aflevere sin baby, jeg er uddannet frisør og jeg har selv to børn. Ydermere syntes jeg det er et fantastisk tiltag og jeg håber at dette kan være en god løsning indtil der bliver fundet på andre gode tiltag. Hvis dette bare kan redde en baby fra at blive efterladt, så syntes jeg bestemt at det var det hele værd. Lad os alle stå sammen og vise de mødre der skulle ende i så uheldig en situation at der er hjælp at hente og at de forbliver anonyme. Mvh Vicki

  Vicki Grønbæk Pedersen
  Søballevej 6 c
  5270 Odense N
  Mail: [email protected]
  Tlf: 41142955

  Svar
 73. Jeg vil gerne stå til rådighed med åben dør i stedet for at baby skal efterlades.

  Ardresse er j.a petersenspark 32 Sjølund (v Kolding)
  Tlf 20714449
  Fantastisk ide 😃

  Svar
 74. Jeg vil meget gerne tage imod babyer i Næstved og område hvis der var nogle der måtte have brug for dette.

  Jeg er til Dagl Sygeplejerske og mor til 2. HIT ME

  Svar
 75. Hej Julie.
  Jeg vil meget gerne på listen. Er uddannet Pædagogisk assistent har arbejdet i vuggestue de sidste 11 år.
  Derudover er jeg selv mor til 1
  Jeg vil naturligvis tage imod et barn uden at dømme.
  Navn: Mette
  Adresse: Carl Jacobsens Vej 33k 4th, 2500 Valby
  Tlf: 22245159
  Mail: [email protected]

  Svar
 76. Det gør mig så glad, at se opslag som dette. Alle og enhver er mere end velkomne til at kontakte mig. Jeg vil altid hjælpe, og dømmer ingen! Mit tlf nr: 53571797 adresse: Jagtvej 55 5000 Odense C

  Svar
 77. Skriv mig gerne på, jeg elsker hvor smuk din tanke er, ingen børn skal efterlades alene.
  Jeg er selv mor til en lille pige på 4 mdr.
  Vi bor lige nu i Valby på Vigerslevvej. Men fra d 1/6 flytter vi til Skolevej 1, 4622 Havdrup.

  Svar
 78. Hej Julie,
  Du må endelig også gerne notere mig med på din skønne liste af frivillige hænder, der vil hjælpe til, at de små får en bedre start på livet.
  Jeg arbejder selv som jordemoder på Rigshospitalet, og har i forbindelse med uddannelsen været på neonatalafdelingen. Her har jeg oplevet små skrøbelige sjæle, og set hvor meget arbejde der skal lægges i, for at varme et spædbarn op, der er fundet i kulden.
  Jeg vil ikke dømme nogen, men bare stå klar med armene åbne. Ingen er alene.

  Min adresse er Nordre Fasanvej 192, 1. tv, 2000 Frederiksberg

  Sikke godt initiativ – jeg har længe gået med håbet om at baby-luger en dag blev en realitet i Danmark ø! Lad os håbe at al det fokus du får sat på problemet kan skabe vej til handling højere oppe!

  Kram Tanja

  Svar
 79. Jeg vil til hver en tid også gerne hjælpe et lille barn , og uden at dømme nogen. Jeg er børnesygeplejerske og vil gerne hjælpe.
  Jeg har telf nr 60133058. Bor i Odense NV

  Svar
 80. Hej, Julie. Fantastisk initiativ.
  Jeg er sygeplejerske og mor og tager meget gerne i mod en evt trængende baby.
  Skibhusvej 9, 1. Tv 5000 Odense c

  Svar
 81. Hej, Julie. Fantastisk initiativ.
  Jeg er sygeplejerske og mor og tager meget gerne i mod en evt trængende baby.
  Skibhusvej 9, 1. Th 5000 Odense c

  Svar
 82. Camilla Nybo Langer
  Løkkegade 16A, st. 1 9000 (direkte indgang via baggård) Aalborg
  Sygeplejerske på Neonatal afdelingen på Aalborg Universitetshospital

  Svar
 83. Tilmelder mig med glæde som børneluge! Jeg kan som børnesygeplejerske slet ikke holde ud, at tænke på, at små børn efterlades forsvarsløse i kulde og mørke. Jeg bor på Faaborgvej 54, 5250 Odense SV.

  Svar
 84. Kære Julie

  Jeg har ingen sundhedsfarlig uddannelse, men har selv to børn, hvoraf den ældste havde en hård start på livet, og jeg ved derfor hvad små børn, der f.eks ikke selv kan holde varmen, trænger til. Skriv endelig hvis du vil vide mere omkring det osv.
  Derudover har jeg mulighed for at hente bsrnet/børnene i en større omkreds af min hjemby, som ligger på det sydligste Sjælland inden falster, da vi stadig ligger inde med autostol mm.

  Mange hilsner

  Michelle Jensen
  Parkvej 26
  4773 Stensved
  Tlf: 28125687
  Mail: [email protected]

  Svar
 85. Jeg er uddannet pædagogisk assistent, har 7 søskende i alderen 25-2 år, samt har jeg en bonus søn på 4 år.
  Jeg arbejder til dagligt i en vuggestue.
  Har mulighed for at hente i omkredsen Randers til Vejle.
  Elmevænget 20, 8444 Balle
  [email protected]
  Tlf 23603599

  Svar
 86. Jeg er medicinstuderende på kandidaten, hvis det er en hjælp.
  Tagensvej 33, 1. Th – Nørrebro ❤️

  Svar
 87. Pernille – mor, sosu assistent og sygeplejerske studerende.
  Storegade 10, 6240 Løgumkloster (Sønderjylland)

  Svar
 88. Hej Julie

  Du mig meget gerne tilføje mig på listen. Jeg er mor til 4 børn og står gerne med varme arme, hvis der er behov for det.

  Jeg bor i Esbjerg, men afhenter også gerne, hvis der er brug for det.

  Bentzens Allé 24, 6705 Esbjerg Ø
  Tlf. 28967984
  E-mail: [email protected]

  Svar
 89. Uddannet social-og sundhedsassistent. Lige nu ved at tage ergoterapeut uddannelsen. Er selv mor til 3 voksne børn

  Svar
 90. Uddannet social-og sundhedsassistent. Lige nu ved at tage ergoterapeut uddannelsen. Er selv mor til 3 voksne børn. Bor ved vildbjerg

  Svar
 91. Hov – fik også sendt dig en mail 🙂 Jeg er hverken læge el jordmoder, men lærer og mor til 3 og har et hjerte for at hjælpe!
  Så:
  Ulla L. Christiansen
  Høedvej 37
  4450 Jyderup
  kan du bare tilføje, hvis det kan hjælpe.
  God dag
  Ulla

  Svar
 92. Jeg er Bioanalytiker og arbejder på Holbæk Sygehus.
  Jeg meler mig gerne!
  Miaamalie Sandgreen Jensen, kikhøjparken 56, 4300 Holbæk. Tlf: 25173624

  Svar
 93. Bor i Jyllinge nord for Roskilde.. Er mor til en dreng på 1.5 år og arbejder som sygeplejerske på en børneafdeling 😊

  Svar
 94. Du må godt skrive mig på listen, jeg bor i Juelsminde, jeg er Social og sundhedsassistent og har arbejdet på plejehjem, hospitaler og nu på et bosted for Autister, jeg har selv 4 voksne børn og er god til at takle pres og uvante situationer.

  Svar
 95. Caroline Ribens – mor og sygeplejerske og vil gerne på listen.
  Præsteageren 8, 9440 Aabybro.
  26112693

  Svar
 96. Jeg vil gerne være frivillige baby-luge. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en vuggestue.

  Linda Kirk Andersen
  Maglehøjparken 84
  3600 Frederikssund

  Svar
 97. Jeg er uddannet socialrådgiver og bor i Billund Kommune kaldet ‘børnenes hovedstad’. Så en baby-luge skal helt sikkert også etableres her.

  Kontakt info:
  Jannie Møller
  Jørgen Glavinds Vej 30
  7200 Grindsted

  Jeg er vild med dit initiativ – tusinde tak for det – men vær opmærksom på børneattest.

  Svar
 98. Jeg er uddannet socialrådgiver og bor i Billund Kommune kaldet ‘børnenes hovedstad’. Så en baby-luge skal helt sikkert også etableres her.

  Kontakt info:
  Jannie Møller
  Jørgen Glavinds Vej 30
  7200 Grindsted
  60869809

  Jeg er vild med dit initiativ – tusinde tak for det – men vær opmærksom på børneattest.

  Svar
 99. Er uddannet pædagog og vil meget gerne hjælpe. Har arbejdet i Ca. 30 år som støttepædagog for børn med særlige behov, været familiepleje for Greve kommune.. og arbejdet på med udsatte mødre og børn på at familie center også i greve.
  Hilsen Gitte Bünger

  Svar
 100. Jeg vil gerne tilbyde mit hjem som alternativ babyluge ! Det ligger i en lille by i nordjylland og er det mest fredelige nogen kan forestille sig.. adressen er kærvej 7, 9560 hadsund ❤️
  Rigtig godt initiativ 👍🏼👍🏼

  Svar
 101. Jeg vil også gerne på.
  Camilla almajid-Hald
  Nørrevangen 50, 2610 Rødovre.
  53537341
  Uddannet familiebehandler.

  Svar
 102. Socialpædagog (Dog med erfaring fra vuggestueområdet også)
  Bosat i Esbjerg: Frodesgade 150 st th. 6700.

  Svar
 103. Jeg har tidligere sendt dig en besked 😊 Jeg er uddannet pædagog og bor i Aalborg.. Falstersgade 10 2 tv..
  Hvis jeg kan hjækpe og du har brug for flere oplysninger, giver du bare besked 😊

  Svar
 104. Fantastisk initiativ ❤️
  Jeg er mor og pædagog, så hvis du mangler en på Frederiksberg, så er jeg på 🙂
  Bodil Engler
  Vagtelvej 27, 2 TH.
  2000 Frederiksberg.

  Svar
 105. Jeg er ergoterapeut og mor og vil gerne være behjælpelig med at være privat babyluge. Fredskovhellet 18 2 tv 3400 Hillerød

  Svar
 106. Jeg er i gang med uddannelsen til pædagogisk assistent og jeg har arbejdet meget i børnehave, samt meget som barnepige. Jeg er 21 år gammel og bor sammen med min kæreste Ida, samt vores to hunde Cody og Kato, som er vant til små børn.
  Vi har bil, så hvis i ikke har mulighed for selv at komme til mig, så køre vi gerne og mødes en neutralt sted med jer.
  Jeg vil skrive min adresse og mit nummer, så i altid kan komme i kontakt med mig.

  Gatten Møllevej 86
  Gatten
  9640 Farsø

  Tlf. 28 76 77 95
  Mail: [email protected]

  Svar
 107. Hvor er du bare god.. godt tænkt!
  Jeg har ligesom dig har grædt og blevet ked af det på de smås vegne. Hvis du mangler en frivillig i Nordsjællands område, så er min adresse Smaragdvej 17, 3060 Espergærde.
  Jeg tager gerne imod et barn (også en mor) med åbne arme. Jeg guider og hjælper. Man kan også banke på dør, skrive til mig, eller efterlade et barn.
  Helt anonymt også!
  Jeg er lærer, har tre børn og en del erfaring med børn ❤️

  Svar
 108. Fantastisk initiativ. Bliver simpelthen så ked af det, hver gang der kommer en situation som denne og, hvis jeg kan hjælpe en baby og mor, så gør jeg med glæde det.

  Er uddannet pædagog.
  Pt på barsel med Melanie fra d. 19.03.19.

  Melissa Meulengracht
  Sprotoften 41, 1. tv
  5800 Nyborg

  [email protected]
  26742360

  Kan også hente, hvis det er bedre.

  Svar
 109. Virkelig et godt initiativ. Vi er en familie på 3 (vi har en søn på 11 mdr.). Vi bor på Otte Ruds Gade 31c, 8200 Aarhus N. Jeg kan kontaktes på 22335653.

  Svar
 110. Vil rigtig gerne på din liste. Jeg er sygeplejerske på neonatal og selv mor.
  Caroline Ribens
  Adresse: Præsteageren 8, 9440 Aabybro.
  Tlf. 26112693

  Svar
 111. Mor til 4, ældst 21 yngste 7, jeg melder mig gerne som baby luge❤️
  Østergårdsvej 2 b
  Hjarup, 6580 Vamdrup
  Min svigermor er sygeplejerske og bor ved siden af mig..

  Svar
 112. Jeg er sygeplejerske med 16 års erfaring på akut området. Mor til 4. Jeg stiller mig gerne til rådighed.
  Sønderholm Hedevej 69
  9240 Nibe
  Aalborg kommune

  Svar
 113. Hej Julie.
  Hvor er det dog et fantastisk inititativ, som jeg meget gerne vil være en del af.
  Jeg er uddannet vuggestuepædagog.
  Nordre Fasanvej 79 4.1 Frederiksberg.
  Ingen børn skal være alene ❤️

  Svar
 114. Trine Carøe
  Thyrasvej 5
  Tolsværd
  4684 Holmegaard
  Vi er plejefamilie og vii ❤️gerne hjælpe med en ikke dømmende “babyluge” og massere omsorg for et lille uskyldigt barn

  Svar
 115. Tak for et fantastisk tiltag! Jeg vil gerne tilbyde min adresse som babyluge;
  Alberts have 64, 2620 Albertslund

  Svar
 116. God ide med babyluger. Men finder det ret diskriminerende at du skriver at dem som er bedst egnet er folk med sundhedsfaglig baggrund. Så hvis man har valgt andet erhverv kan man kke varetage et barn?

  Svar
  • Jane Junggren, er det også diskriminerende hvis folk går til deres praktiserende læge i forbindelse med smerter i blindtarmen, i stedet for lige at tage et smut i Føtex for at spørge lederen af grøntafdelingen? Selvfølgelig er vi i stand til at tage os af børn, selvom vi ikke har en sundhedsfaglig uddannelse. Faktisk så godt, at vores børn jo aldrig bliver drastisk nedkølet eller overophedet, eller er på randen til at dø af sult. Derfor har vi slet ikke brug for den viden og kunnen, som sundhedsfagligt personale har, der gør dem unikt i stand til at handle korrekt, i situationer der ligger uden for ‘normalen’. Du tager vel også til læge med dit barn, når han eller hun er syg? Ellers vil jeg råde dig til det. Jeg synes det giver rigtig god mening at de stakkels små mennesker får den bedst mulige hjælp, og da JE ikke kender os, må hun jo dømme ud fra de data hun har adgang til. På papiret – og nok også i virkeligheden – er en sygeplejerske fra neonatal afdeling bare bedre til at tage sig af et spædbarn i kritisk tilstand, end en ekspert i demokratiske styreformer. Så kan vi andre jo heldigvis så meget andet.

   Svar
 117. Natasja – socialpædagog på en døgninstitution.
  Arne Jacobsensvej 14
  4690 Haslev
  Og hvis de sms’er så kørte jeg gerne hen og hentede det på aftalt sted. Alt for at hjælpe 💗
  26710428

  Svar
 118. Jeg er sygeplejerske og mor til to,

  Thomas A Müllers vej 2
  9800 Hjørring (Nordjylland)

  Tak for et fantastisk, nødvendigt og empatisk initiativ.

  Svar
 119. Jeg stiller mig meget gerne til rådighed.
  Jeg er socialpædagog og har erfaring med området.
  Jeg bor uden for Hillerød og man kan komme til mig uden at blive set.
  Jeg bor:
  Egestedved 2b
  3320 skævinge
  Hillerød

  Svar
 120. Jeg er mor til tre børn, og ammer endnu. Desuden er jeg også sygeplejerske.
  PS. Jeg bor på Færøerne, hvis det skulle være brug for en babyluge heroppe.

  Svar
 121. Jeg hedder Charlotte. Jeg er sygeplejerske og har selv børn.
  Jeg bor på Udbyvej 6, 2740 Skovlunde
  Tlf; 28 70 34 15

  Svar
 122. Jeg er jordemoder og vil gerne stå til rådighed.
  Min adresse er Hedemarksvej 70, 1.tv 2620 Albertslund. Tlf 31210894 og email [email protected]. jeg er mor til to på 1 og 4 år. Min mand er i øvrigt læge.

  Svar
 123. Vores familie Reger gerne imod. Jeg er uddannet sygeplejerske, og en mand der er tidligere brandmand. Og har selv børn.
  Familie. Persson
  Udbyvej 6
  2740 Skovlunde

  Svar
 124. Jeg vil meget gerne hjælpe!
  Udd. Pædagog og Cand. Pæd. Pæd. Psyk.
  Mor til to – heraf en for tidligt født og derfor også kompetence indenfor dette område.
  Line Rosenvold
  Højbjergvej 160
  2730 Herlev
  Tlf: 21 79 26 66
  Mail: [email protected]

  Svar
 125. Hej Julie.
  Må jeg spørge, hvordan det kan være, at der er så få frivillige babyluger, når der nu er så mange der har meldt sig?
  Jeg tænker, at kvinder der er så sårbare ikke tager hele vejen til en af de nævnte byer, hvis man kommer i en position, hvor man ikke finder andet valg end at give barnet fra sig.
  Jeg tænker, at der er meget langt fra udkandts Danmark ind til babylugerne.

  Svar
 126. Neonatal sygeplejerske.
  Tager gerne imod ❤️ Min adresse kan fået ved privat besked hvis det ønskes🥂

  Svar
 127. Sundhedsfaglig (bioanalytiker) fra Aarhus, med stort kendskab til sygehus-verdenen, førstehjælp m.m. Vil gerne melde mig ❤️ Adressen kan fås ved henvendelse på ovennævnte mail.

  Svar
 128. Læge, ortopædkirurgi. Hjælper gerne med alt det jeg kan. Lokaliseret i Aalborg, addressen kan fås via private besked. 💙

  Svar
 129. Hvis der mangler en til at tage imod i 4600 Køge og omegn stiller jeg mere end gerne mig og mit hjem til rådighed, jeg er Social-og Sundheds uddannet og mor til 2 piger.
  Sender dig gerne min adresse i mail men vil som sådan ikke offentliggøre den hvis jeg ikke kommer med på listen 😉

  Svar
 130. Hej. Fantastisk initiativ!
  Måske der mangler en på Falster? Jeg bor i Nykøbing F.
  Nadia Kiving
  Gaabensevej 99
  4800 Nykøbing F
  30227079
  Jeg er udd. Sygeplejerske og mor til en lille dreng.

  Svar
 131. Fantastisk godt tænkt ! Melder mig med det samme, er uddannet pædagog.
  Camilla Hansen
  Klostergade 28C , st th
  6000 Kolding

  Svar
 132. Jeg er uddannet pædagogisk assistent og fra Kolding. Hvis du har brug for min adresse, må du gerne sende mig en mail.

  Hilsen Nini

  Svar
 133. Vester Altanvej 8, 8900 Randers

  Sundhedsfaglig baggrund
  Kandidat i idræt
  Erfaring med arbejde i vuggestue og børnehaver
  Arbejder med mennesker (børn og voksne), bevægelse og sundhed 🙂

  Svar
 134. Så fint et initiativ – selvfølgelig vil jeg hjælpe dem der måtte have brug for det.

  Jeg er pædagog og cand. pæd. i pædagogisk filosofi. Mor til 6 børn, som jeg hjemmeskoler. Jeg har ammet i 16 år og gør det stadig (yngste er 3 år) så et helt nyfødt barn der har brug for amning, vil jeg selvfølgelig amme, hvis det ønskes.

  Vorea adresse er:

  Øvrevej 27
  8799 Tunø

  Men jeg tager gerne til Jylland eller hvor det nu ville være relevant, for at mødes med de der måtte have behov for det.

  Svar

Skriv en kommentar