En bunke mere eller mindre ligegyldige informationer om mig

Jeg bruger ret store dele af mit liv på at tale og skrive om mig selv på internettet. Og jeg har gjort det så tilpas meget nu, at jeg ikke helt har et overblik over, hvad jeg har nævnt og hvad jeg aldrig har fået nævnt. Jeg går i virkeligheden nok bare ud fra, at min store, fe’e mund har fået plapret løs om det meste på nuværende tidspunkt. Men så får jeg i ny og næ nogle beskeder, hvor det er meget tydeligt, at der er nogle ting, jeg aldrig har fået nævnt, selvom det er ting, som alle der kender mig ved. Som eksempelvis da jeg i sidste uge blandede Fanta og Cola i min story, og der kom et hav af beskeder omkring, at de da vist ikke var meget værd, når der ikke var brus i. Ja, det giver bedre mening om lidt. Så her kommer der en ordentlig bunke ligegyldige informationer om mig, som jeg vitterligt ikke kan se, hvad man reelt kan bruge til. Men det skal sgu ikke afholde mig fra at skrive løs alligevel. 

Jeg er ligeglad med brus 

Ja. Det er da skægt nok med brus i sodavand, men er det en nødvendighed? Det synes jeg sgu ikke. I min mund smager det altså ens uanset om brusen er stendød eller ej. Danskvand vil jeg dog gerne bede om indeholder brus, ellers napper jeg bare mit vand direkte fra hanen og uden bismagen af kulsyre. 

Jeg er ligeglad med temperaturen på drikkevarer 

Vi fortsætter med drikkevarerne. For jeg er sgu også ligeglad med temperaturen på den slags. Mit vand skal helst være lunkent, for så kan jeg drikke meget mere og meget hurtigere – så det der med at have en flaske med vand stående i køleskabet bryder jeg mig meget lidt om. Så vil jeg hellere løfte min fla’e mås fra stolen og hente lidt lunkent ovre fra hanen. Festival-varme øl og hvidvin, der ikke har nået den ideelle temperatur er super med mig. Det betyder simpelthen ikke noget for mig. Derfor kan det virkelig også irritere mig, når man samles om et måltid og man så vælger flasken ud fra, hvad der har nået at blive koldest. Lad os nu for Helle bare vælge det bedste og komme i gang. Ja, altså ikke mig jo. I hvert fald ikke lige nu med baby i mavsen og alt det der. Pokkers. Kæft, hvor pokkers! 

Jeg nyser, når jeg plukker øjenbryn 

Gør du også det? Gør alle det? I mit ansigt føles det simpelthen som om, at der er nogle nerver direkte forbundet mellem hårsækkene i mine øjenbryn og min nysemekanik – jo jo, det hedder det … nok ikke. Men I forstår, hvad jeg mener, ikke? Hvor om alting er, så er det i hvert fald dybt upraktisk at skulle nyse mellem hvert eneste hiv med pincetten – og badeværelsesspejlet bliver dæleme heller ikke særlig pænt af det. 

Et måltid starter ved osten 

Jeg hører tit folk beklage sig lidt over, at de har svært ved at komme på nye måltider. Ofte tænker de bare “det skal være noget med kylling” og så finder de tilbehøret dertil efterfølgende. Sådan gør jeg ikke. Mit måltid besluttes hverken ud fra kød eller grøntsager – det besluttes ud fra osten. Jeg tænker “uha, jeg kunne godt spise feta i dag. Hvad passer godt dertil?” og så laver jeg græske frikadeller. Ja, det er ikke for sjov, at Arne kalder mig “Oste-Else”. Jeg kalder i øvrigt ham for “Pølse-Arne” fordi vi altid ender med noget med pølser, når han skal bestemme. 

Jeg elsker fucking vulkaner 

Jeg var millimeter fra at søge ind på geologi på universitetet og jeg elsker alt, hvad der handler om naturen, naturkræfter og des lige. Jeg elsker at gå på jagt efter danekræ i naturen og vulkaner kan få mig helt op at køre. Jeg endte et rimelig andet sted, men for Helle, hvor kunne jeg godt have brugt mit liv på at glo ned i en vulkan. 

Fik du læst indlægget fra min første graviditet om at have sex, når man er gravid?

3 kommentarer til “En bunke mere eller mindre ligegyldige informationer om mig”

  1. Jeg har valgt at opgive at plukke øjenbryn. For hvert hår jeg hiver ud kommer der fem nys, og pludselig bruger man en halv lørdag på at plukke øjenbryn fordi man skal stoppe for at nyse. Så mine er sgu au natural.

    Svar
  2. Jeg havde engang en kæreste, det nyste, når han ‘vatpindede’ ører (som jeg – og han – godt ved man ikke bør) – måske noget a la samme mekanisme!

    Svar

Skriv en kommentar