En negativ test og tanker om en to’er

For en god ordens skyld; jeg er ikke gravid, og jeg har bestemt heller ikke forsøgt på at blive det. Vi er så glade for Inge og vores lille familie – men det’ sgu også hårdt arbejde. Derudover så har jeg først for nyligt opnået den form for ikke-mere-amning-frihed, hvor jeg kan drikke alle de glas vin, som det passer mig og være væk ved aftentid, hvis jeg har planer.

Og jeg sætter sgu pris på den frihed. Så er der både mulighed for at være en gla’ lille familie OG at være ude og tænke andre tanker i ny og næ. Og ja, jeg skrev i ny og næ, for det er sgu ikke hverdag med alene-tid eller voksen-tid i vores lille familie – det kan du blandt andet læse om her.

Arne og jeg har hele tiden været enige om, at vi som minimum holdt graviditetsfri i hele 2019 – for på den måde har vi mulighed for lige at nyde livet med en stor, dejlig pige, der nu engang bare er mindre arbejde og bekymring end en lille baby. Vi har samtidig også været helt enige om, at der på et tidspunkt skal en baby mere i hytten. Og hvis jeg får lov til at bestemme, så bliver vi også snart enige om, at der på et tidspunkt skal to babyer mere i hytten – den del arbejder jeg lige lidt videre på. I hvert fald ville vi lige holde det her år fri til at nyde vores nuværende fine, lille familie.

Men så fik jeg det sgu lidt mærkeligt i min mave. Jeg følte, at det boblede dernede og mine tarme føltes som om, at de var ved at omrokere lidt – en fornemmelse, som jeg tydeligt husker! Derudover var jeg lidt svimmel gennem en uges tid og min mave var helt udspilet fra morgenstunden.  Jeg var sådan set ikke gået over tid, så der var ingen udeblivende menstruation at tænke på – men resten føltes sgu lidt som noget graviditets-ballade. Da jeg havde ignoreret de symptomer en lille uge, så måtte jeg kravle ind til Arne og fortælle ham, at jeg sgu nok blev nødt til at tage en graviditetstest.

Arne blev lidt overrasket over, hvordan jeg overhovedet kunne tro det – når jeg nu er på mini-piller. Men efter cirka halvandet minuts betænkningstid var han overbevist om, at jeg var gravid. Da jeg fremlagde argumentet med, at jeg da sikkert havde fucket up i et eller andet med dem, der købte han den forklaring uhyre og foruroligende hurtigt.

Jeg smuttede på arbejde og brugte min frokostpause på at hoppe på apoteket og tage en graviditets på toilettet. Den var negativ. Også selvom jeg ventede cirka 15 minutter mere end de 3 minutter, det kræves for at få et svar. Og jeg var sgu lidt ærgerlig over det.

Så kunne jeg skrive til Anders, at der ingen baby var i maven. Hans svar kan I se herunder. Han var sgu også lidt skuffet. For selvom planen og ønsket var at vente, så rørte det alligevel et eller andet i mavsen, da vi et øjeblik troede, at jeg var gravid i selv samme mavse.

Vi havde så muligvis også en smule for høje tanker om egne reproduktive evner, hvis vi gik ud fra, at vi som henholdsvis 30 og 34årig kunne smadre direkte gennem en omgang mini-piller. Men hvor om alting er så kunne vi hurtigt bilde os selv det ind. Men jeg er ikke gravid. Jeg havde sgu nok bare spist for meget hvidt brød og drukket for meget saftevand inden sengetid. Det lyder som noget, som jeg kunne finde på.

Sidste gang gik det overraskende nemt med at blive gravide. 14 dage tog det. Men nu er jeg nogle år ældre og har ramt de magiske 30, der om ikke andet så i hvert fald i mit hoved skaber en forestilling om, at det godt kunne blive noget sværere den kommende gang. Det er ikke til at vide. Der er 50 procents chance for, at det bliver let igen – enten gør det, ellers gør det ikke. Det er JE-matematik, men det er de bedste odds, jeg kan give lige nu.

Selvom både Arne og jeg er tydeligt mere klar på en baby nu end før vores fantasi-graviditet, så er planen stadig at vente. Grundene er de samme som før, nu er der bare en modpol i form af en lyst til at udvide familen med en lille bitte baby, der skal holdes lidt i skak. Vi har rigtig mange fede ting, som vi skal det kommende halve år, blandt andet har jeg en mini-ferie med nogle sø’e piger og vi skal til bryllup hos to seje mennekser til august – og der skal jeg satme kunne drikke vin! Så der skal ikke være nogen baby i min mave lige foreløbigt. Men derfor kan man jo godt gå og drømme en lille smule om at gøre Inge til storesøster. 

Lad os håbe, at Arne mod forventning husker at beskytte sig, så jeg ikke får en fiks idé en dag og glemmer at spise de pokkers piller. Hæhæ. Vittighed, det må man jo ikke. Med vilje altså. Ej, stadig en vittighed. Som jeg jo så mener lidt. Hæhæ.

Fik du læst om, da vi lavede Inge i et land med Zika-virus? Ja, det var dumt.

 

2 kommentarer til “En negativ test og tanker om en to’er”

  1. Godt råd herfra….NYD NYD NYD Inge lidt mere tid inden der skal en mere i huset. Tiden hvor de er små går vildt hurtigt, og det gælder om at opleve hende og lære hende at kende på alle måder. Og små børn har brug for den ubetingede opmærksomhed. Jeg garanterer dig at I kommer til at savne Inge hvis der allerede kommer en ny, som alt andet lige kræver en kæmpe del af jeres opmærksomhed. Og i kommer til at misse så meget af alt det guld hun smider af sig indtil hun er cirka 3 år. Jeg ville have været foruden den tid, hvor man havde tid til at nyde ét barn. Jeg lover dig I får mere end travlt når der kommer en 2’er. Det fatter man først når man står i det… Men jeg lover dig det 😂
    Og så skal man sgu aldrig sige aldrig….jeg blev også gravid første gang i løbet af af 14 dage. Som 30 årig. Næste gang blev jeg gravid som 41 årig på den ene gang nogensinde vi havde gang i de sjove lege hvor det var i nærheden af at være tidspunktet jeg kunne blive gravid. Troede jeg var i en ‘sikker periode’. But noooo! Det endte sgu i en graviditet udenfor livmoderen uden jeg havde den fjerneste anelse om at jeg var gravid. og endte i fjernelse af æggeleder. Og inden jeg nåede at få min første menstruation stod jeg og var gravid igen inden der var gået en måned. Som 41 årig…med kun en æggeledere… Og uden overhovedet at prøve. Faktisk prøvede vi at undgå det. Sååå bare fordi man kommer op i årene betyder det ikke at det bliver mere vanskeligt at blive gravid.

    Svar
  2. Læste lige dit indlæg og Sannes kommentar.
    Man kan sagtens nyde nr. 1 selvom nr. 2 kommer tæt. Der er 13 måneder imellem vores piger, og jeg fortryder intet! Jeg frygtede ikke at kunne nyde nr. 1, men hun nydes ligeså meget som inden nr. 2

    Svar

Skriv en kommentar