Endnu en classic Arne

Ved I, hvad der er en rigtig god idé, hvis man er blogger og er smånervøs for at løbe tør for materiale? Så skal man bare finde sammen med en klaphat, der for evigt vil sørge for, at man kan skrive side op og side ned om deres tosserier. Og sådan én har jeg fundet.

Måske læste du mit indlæg om en Classic Arne. Måske gjorde du ikke. Kort fortalt handler det om, at Arne med ti dages mellemrum glemte sit pas, da han skulle ud og rejse. Så altså 2 gange var han i fedtefadet, fordi han tilsyneladende ikke tænker “pas”, når han tænker “rejse”. Onde tunger ville måske sige, at han slet ikke tænkte – og jeg ville muligvis rejse mig op og give dem stående bifald, hvis de sagde det.

Nå, men sidste uge skulle Arne jo så 6 dage til Albanien og en græsk ø med tre kammerater. Vi skulle være i sommerhus op til, så Arne skulle pakke hjemmefra, så han ville kunne tage toget direkte i lufthavnen. Det gjorde han så og vi havde nogle pragtfulde dage i sommerhus. Han havde dog naturligvis glemt sit pas i lejligheden, så dén dér hurtige tur til lufthavnen blev erstattet af et par skift og en tur hjem forbi lejligheden. Og så tænker du måske “amen, hvordan kan han glemme det pas hver gang?” – sådan tænker jeg slet ikke. Jeg er ikke engang sikker på, at jeg kommenterede på det, da han fortalte, at han måtte hjem forbi for at hente det. Det er jo hver gang for tiden, og man kan vænne sig til meget.

Men vi har jo som tidligere beskrevet været gennem en rimelig heftig omgang halsbetændelse med streptokokker herhjemme. Arne og Inge fik deres penicillin mandag, og Arne skulle rejse onsdag ved middagstid. Nogle timer efter Arne er smuttet afsted får jeg en sms fra flyet i Kastrup, hvor der står “jeg er med flyet, men jeg har dummet mig”. Og der må man jo så alligevel give manden ret – han havde dummet sig. Han havde ikke taget sin penicillin med. Den lå og hyggede sig på badeværelset i sommerhuset, efter kun halvanden dages behandling. Nu er jeg æk’ ligefrem læge, men halvanden dags behandling er ikke nok, når man har strepto-freaking-kokker.

Jeg måtte derfor sende billeder af penicillinen, således at Arne kunne hoppe på et albansk apotek, når han kom frem. Efter besøg på fire apoteker skrev Arne hjem, at de alle sagde, at de ikke havde penicillin i Albanien – men nu havde han fået noget andet. Han var dog vidst en smule rusten i sit albanske, for det var penicillin, som han var kommet hjem med – jeg fik min kloge farmaceut-søster til at kigge på det. Det var ganske vist en lidt smallere udgave end den grove herhjemmefra, men penicillin var det. Arne tog det – omend han indrømmede at have glemt det til frokost et par dage … Da han kom hjem havde han det fint, men allerede dagen efter sin hjemkomst var den gal igen og han var til lige nøjagtigt ingen verdens nytte efter at have været på gutter-tur. Og jeg var mege’ træt af det. Jeg var til gengæld også rigtig godt gammeldags ringe til at lades som om, at jeg accepterede hans genfundne sygdom – jeg sagde vist faktisk direkte, at jeg synes han var piss’ irriterende, at han var syg igen.

Nå, men efter et kald til lægen fik han lov til at starte på den første og bredspektrede penicillin igen – og sygdommen forsvandt igen. Og med sygdommen forsvandt også min indebrændthed og den dårlige stemning. Jeg var simpelthen bare så træt af, at hans fejl skulle ødelægge de få feriedage, som vi havde tilbage sammen. Så længe hans fejl kun går ud over ham selv er jeg væsentligt blidere.

Hvor er det dog heldigt, at Arne har mig, der bliver skidesur på ham, når han laver dumme ting – så lærer han det jo måske en dag. Men hvor er det dog endnu mere heldigt, at jeg har Arne, der accepterer at jeg bliver skidesur på ham, når han ligger med feber, svedeture og ondt i hele kroppen.

Fik du læst mit indlæg om jalousi i vores forhold? 

2 kommentarer til “Endnu en classic Arne”

Skriv en kommentar