Episode nummer 8 og 9, der afslører, at jeg er pisse-gravid i hjernen

Jævnfør min graviditetshjerne, så glemte jeg naturligvis lige et par punkter på listen i går. Heldigvis så har Arne aaaaltid styr på de mange gange, hvor jeg har været komplet idiot. Så det’ bare super.

8. Med én dags mellemrum lykkedes det mig at bestille den samme pusletaske to gange – fra to forskelllige webshops. Jeg havde ganske simpelt glemt, at jeg allerede havde købt og betalt den én gang. Situationen gik først op for mig, da jeg dagen efter modtog to bekræftelsesmails på, at mine pusletasker var klar til afsendelse. Én ganske ydmygende telefonsamtale senere havde ByStroom dog heldigvis løst alle mine problemer – de er vist vant til at have at gøre med gravide kvinder.

Pusletasken, der er så lækker, at man dårligt kan nøjes med en enkelt, kan I finde her.

9. Min graviditet har ført nogle meget livlige drømme med sig. Det kom eksempelvis til udtryk, da jeg var med hele svigerfamilien i Tivoli for at se den fine og minimalt uhyggelige Halloween-oppyntning. Da de efterfølgende skulle sove hos os i vores lejlighed, valgte jeg at vække dem alle klokken 3 om natten med det, som de senere har beskrevet som et “dødsskrig”, fordi jeg drømte, at jeg blev angrebet af en heks. Skriget stilnede ikke af, da Arne panisk forsøgte at vække mig – og jeg i mørket blev overbevist om, at han var den selv samme heks. Siden da, har jeg ikke fået lov til at sove med mørklægningsgardinerne trukket helt for. Fordi jeg åbenbart er 10 år gammel …

Du kan læse de første 7 episoder, der afslører, at jeg er pisse-gravid i hjernen lige her. 

3 kommentarer til “Episode nummer 8 og 9, der afslører, at jeg er pisse-gravid i hjernen”

  1. Jeg skal lige høre dig til den pusletaske, har du modtaget den og hvordan er den i forhold til rum? Jeg leder selv efter pusletaske og har forelsket mig i den du har efter du lagde den op 😍 men kan intet finde om den med billeder indeni 😫

    Svar
    • Uh, beklager det sene svar! Hvis du smider din mail, så sender jeg gerne nogle billeder afsted mod dig 😃 jeg er virkelig glad for den indtil videre – nu mangler jeg bare en baby at pusle 😂

      Svar

Skriv en kommentar