Farvel til et årti – og hej til et nyt


Reklame for DayDose

Glædelig 2020. Pænt tal, hva’? Ja, jeg er godt klar over, at vi har været i 2020 snart 2 uger, men jeg har endnu ikke lige fået skrevet noget som helst om det faktum, at et freaking årti er forbi. I øvrigt det bedste årti i mit liv – for der kom både en Arne og en Inge. De er uden tvivl toppen af mine 2010’ere – men der er også sket meget andet. Jeg blev færdig med min latterligt lange uddannelse og fik mit drømmejob – i modsatte rækkefølge. Jeg mistede en masse venner uden det vilde drama og fik en masse nye. Jeg smadrede min lyske, mit knæ og forestillingen om, at jeg var til for andres skyld. Jeg rejste og havde uendeligt meget sex – og det var da også blandingen af de to, der gjorde mig gravid i 2017. I 2018 fødte jeg det smukkeste menneske på jorden og blev for evigt igen til for en andens skyld – denne gang fordi det er sådan jeg vil have det. Jeg blev blidere og mere ligeglad. Jeg mistede evnen til at blive jaloux, jeg startede en blog og jeg arbejdede alt for meget. Og så startede jeg 2020 ud med at blive selvstændig og droppe alt det sikre, som jeg ellers troede, at jeg skulle samle endnu mere på, nu når jeg er nogens mor og ansvarlig for andre end mig selv.

2010’erne var vilde og voldsomme og fantastiske. Men det sidste år var for travlt og for usundt. Det har givet mig sorte rande under øjnene, en ringe form og nogle kilogram på kroppen, som jeg ikke havde inviteret. Derfor er mit nytårsforsæt ganske enkelt, at jeg skal leve sundere. Og det være sig på alle parametre. Jeg vil sove mere, træne mere, spise mindre sukker, blive stærkere indeni og udenpå, tage flere pauser og spise sundere. Jeg ved godt, at nytårsforsæt er en udskældt genre, fordi det lugter lidt af brudte løfter og skuffelse over, at drømmen om 5 færre kilo alligevel ikke blev til noget.

Men jeg kan altså godt lidt nytårsforsætter. Præcis som med alt andet i livet, så skal man jo bare gøre en indsats – ellers kan man ligeså godt lade være med at starte. Men hvis man er villig til at smide både tid og energi efter noget, så kan man sgu opnå det meste. Det er ikke et forsøg på at gøre lommefilosofi til store tanker – det er jo bare sandheden.

Njå, men jeg er hoppet med på sundhedsbølgen som så mange andre i januar, men jeg fucking mener det til gengæld også. Vi har ikke spist sukker siden 2 januar – okay, med undtagelse af da en dobbelt Den Store Bagedyst-vinder lavede min favorit-kage, det blev jeg jo nødt til at spise, ellers ville jeg ikke kunne se mig selv i øjnene bagefter. Vi træner mere, spiser sundere og husker vores vitaminer, mineraler og fiskeolie hver dag.

Jeg har efterhånden brugt DayDose længe nu, og det fungerer pissegodt for mig. De laver kosttilskud i nogle bittesmå pakninger, der intet fylder og er lette at tage med, hvis man skal på ferie eller lignende. De er mærket med ugedage, så man altid kan se, om man har husket at tage dagens ration – det er smart, når man som mig midt i hverdags-kaosset ikke kan huske en fis. Og så skifter man bare indmaden i sin lille æske ud en gang om ugen.

Lige nu kan du få 2 måneders DayDose til 1 måneds pris. Så betaler du kun 149,- for 2 måneders DayDose vitaminer – og det er altså væsentligt billigere (og lettere), end hvis du skal ud og købe flere forskellige pilleglas. 

Jeg tager den variant, der hedder Active, der udover alle de andre gode vitaminer og mineraler også indeholder ginseng og gurkemeje, der gør noget godt for min energi. Der er 2 tabletter og en fiskeolie om dagen, og så er du dækket ind på alle de vitaminer og mineraler, som du har behov for. Den daglige DayDose-pakning indeholder B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Så indeholder den zink, selen og biotin, som bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Den indeholder én fiskeolie, der er så højkoncentreret, at man får sit daglige anbefalede indtag dækket i én i stedet for 2-3, som man normalt skal tage dagligt. Så hvis man ikke er ellevild med at sluge piller, så er det virkelig smart. Og så indeholder en DayDose-pakning ikke mindst calcium, som er nødvendig for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder. Så er man sgu dækket flot ind!

Hop ind og kig nærmere på DayDose

Nå, men mine kosttilskud er naturligvis kun en lille del af en sundere livsstil, men trods alt en del af den. Jeg synes, at det er en let måde at gøre en aktiv indsats for sin krops velbefindende på.

Jeg håber, at du er kommet godt ind i 2020 – og at det bliver vores alle sammens årti!

Fik du læst om Inges natte-skræk? 

Skriv en kommentar