Forklaringen bag dén dér pølse ved Homies hoved

Det er ikke den bedste rubrik, som jeg har lavet. Det er det faktisk virkelig ikke. Men altså, der er et hav af mødre, der har bidt mærke i den sammenfoldede pølse, der ligger i Homies lift på mange af mine billeder. Og mødre vil jo naturligvis gerne vide, om det er et eller andet trick, som de er gået glip af, der ville kunne gøre deres liv lettere og fe’ere – sådan har jeg det også selv. Jeg er altid ræd for, at jeg har misset et eller andet grundlæggende trick, der gør det nemmere at have en baby. Det tror jeg dog ikke, at der er tale om her. 

Det er et ganske selvopfundet trick, som der sikkert er en milliard før mig, der også har fundet på. Og i og med at det er den her baby-amatør, der har fundet på det – så er der altså æk’ tale om den dybe tallerken. 

Men i hvert fald; det er et sammenfoldet og rullet håndklæde, som vi har placeret rundt i hovedenden af hendes lift. Jeg lagde det der, lige da hun var blevet født, fordi vi skulle gå en tur med hende, og hun så så freaking lille ud i den stoooore lift – som hun nu fem måneder senere er på vej til at vokse ud af. Så det var oprindeligt for, at hun ikke skulle ligge og trille rundt, når vi kørte over Østerbros brosten. Derudover så er hun født i februar, hvor det var mofo koldt, så jeg tænkte også, at det varmede hende og isolerede lidt om hovedet, når vi var ude at gå de små ture, som min tissekone kunne holde til på det tidspunkt. 

Men så begyndte hun jo sagsusme at holde af det håndklæde. Hun bruger ikke sut, så i stedet ligger hun og kysser lidt på håndklædet – og ser latterlig sø’ u’ imens. Derudover så kan hun nusse hovedet op af det, hvis hun vågner midt i sin lur, og så lader det til, at trygheden får hende til at falde lidt hen igen. 

Så der er simpelthen tale om en trygheds-ting. I virkeligheden giver det lidt samme effekt som baby-nesten, som hun i øvrigt også stadig sover i om natten. 

Slutteligt så er jeg jo ikke i nærheden af klog nok til at være læge, eller sej nok til at være sygeplejerske for den sags skyld – så jeg har jo altså ikke videre forstand på den slags ting. Men der skal naturligvis være rigtig god plads til, at børnene kan dreje hovedet uden at komme i kontakt med håndklædet.

2 kommentarer til “Forklaringen bag dén dér pølse ved Homies hoved”

  1. Vi gjorde det samme herhjemme, da vores søn var mindre. Så gik vi over til at have en dyne liggende fast i bunden, og nu har jeg lige købt en sengerand-bamse, istedet for et håndklæde 😍

    Det er genialt, især fordi børnene ikke kommer til skade 😄

    Svar

Skriv en kommentar