Frækkelade-skjorten

Yo gutter (aaarh, nok mest gutinder),

Jeg lavede en Insta-story i går med to nye køb fra Zara – og så gik min indbakke bananas. Og nu er det jo ikke fordi, I normalt ikke selv ville kunne finde skjorten på Zaras hjemmeside, men nogen derinde har vist haft sit barn med på arbejde, og givet dem lov til at kategorisere deres varer, og lagt den under “bluser” i stedet for “skjorter”. Så her kommer det direkte link.

 

Frækkelade-skjorten fra Zara 

skaermbillede-2018-03-07-kl-13-13-48

Der var også flere, der spurgte ind til skoene – de er sørme også fra Zara

skaermbillede-2018-03-07-kl-13-11-59

 

Jeg havde selv afluret skjorten hos Caroline Bergman  – og nu bliver vi vist rimelig mofo mange med den. Så lad mig på forhånd foreslå, at vi tager den på om tirsdagen – så kan alle se, at vi er en bande.

 

Det var en kort omgang – men der’ jo mere på vej, æk’.

 

 

Fik du set mine amme-venlige køb? eller mine lørdage før og efter baby-homie? 

Hvis du kan overkomme flere ting, som jeg har skrevet – så findes det sgu! Du kan eksempelvis se, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor.  eller se mig have veer.

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

4 kommentarer til “Frækkelade-skjorten”

 1. MEGA fedt med tips til amme-venligt tøj. Hvad med en guide til amme-bh’er? Jeg synes, at det er lidt svært at vide, hvad der er godt, inden mine mælkejunger skal i funktion…

  Svar
  • What she said… ☝🏼
   og hvad med en guide til alle os snart nye i det der forældreshow om køb der ikke er nødvendige og køb der pludselig er. Sådan en ville jeg sætte stor pris på!
   Min hadebutik er Babysam, for deres ekspedienter er tydeligvis trænet i at få en gravid til at føle sig som en tarvelig mor, hvis ikke hun køber de dyre ting plus alt det som man ikke ved om er nødvendigt 👀
   Hjælp lige, æk 😜

   Svar
 2. Hvor er bh’en fra? 😅

  Og jeg elsker kommentaren om en bande. Jeg får helt lyst til at købe skjorten for at have denne tirsdag 😅👌🏼

  Svar

Skriv en kommentar