Fredag aften – for en tyksak

Jeg er alene hjemme! Altså det er jeg jo i virkeligheden enormt tit, på grund af Arnes skæve arbejdstider, men i dag har jeg hele dagen og aftenen alene for sidste gang i lidt under tre uger. Derefter har min skæggede halvdel nemlig en masse fri, og vi skal sammen nyde den sidste tid inden baby ankommer og vender alt på hovedet.

Anders har også fri i dag, men han er ovre hos en ven og spille ‘puter. Det bliver der nok ikke så meget tid til det næste stykke tid – selvom han har blæret sig med, at det skulle være muligt at have baby på den ene arm og spille Manager med den anden. Jeg har lovet ikke at afsløre, hvilket nørdet-nørde spil det er, de spiller i aften – men jeg kan da vel godt nævne, at det starter med W – og slutter med olrd of Warcraft 3. (Gutterne har netop skrevet til mig, at spillet bare hedder Warcraft. Så de spiller tilsyneladende både nørde-spil og læser baby-blogs.)

Nå, men summa summarum – jeg har haft en hel dag for mig selv, og hele aftenen er også min. Så jeg har fiflet med en lille collage, der viser alle aftenens gøremål!

Og bare rolig, ingen af mine links er reklame-links – så I kan roligt trykke løs uden at være nervøse over, om jeg sidder og bliver lidt smårig bag min skærm.

1. Jeg skal se min absolutte yndlingsfilmLe fabuleux destin d’Amélie Poulain. Jeg har én gang set den med en kæreste, der ikke satte pris på den overhovedet – så jeg ser den nu kun, når Anders ikke er hjemme. Jeg ville så nødigt skulle smide ham på porten, fordi han ikke kunne lide filmen.

2. Jeg laver nogle bad ass popcorn med salt-karamel, men de indeholder så tilpas meget smør og sukker, at jeg kun laver dem, når jeg er alene – og det er jeg i dag!

3. Jeg er fjollet med at shoppe online – ingen prøverum med elendigt lys, ingen køer og så får man pakker ind af døren! Min store dunk, som jeg kun kommer til at have en måned endnu, har dog gjort det lidt svært at retfærdiggøre at købe en masse tøj. Men men men, så har skakmesteren naturligvis været i aktion, og jeg har fundet en masse ting, som jeg uden problemer kan bruge både med og uden dunk. Blandt andet dette Holzweiler tørklæde.

4. Det samme gør sig gældende for denne Ganni Jacquard jakke. 

5. Jeg elsker ansigtmasker, men når jeg tager ansigtmasker på mens Arne er hjemme, så formår han altid at finde på sange, der beskriver, hvor dum jeg ser ud. En af mine dyre, økologiske masker er for eksempel blå – så den udløser altid “HER KOMMER SMØLFE COWBOY-JOE, KOM OG SE MIT COWBOY-SHOW”, nogle gange endda med tilhørende støvle-dans. Nå, men min favoritmaske er fra Naturligolie og er ren mudder fra Det Døde Hav. 

6. Man kan ikke være alene hjemme uden at boltre sig i badeværelsesskabet. Jeg elsker alle Juhldals produkter, men deres RoseRain BodyCream er komplet uundværlig for mig.

7. Mit maveskind er på overarbejde for tiden, så jeg sørger for at smøre dunken godt ind hver dag – det fortjener den sgu. Jeg er sluppet nådigt udenom strækmærker indtil videre (altså på maven, min numse har masser), og jeg har planer om, at det skal fortsætte sådan. Jeg bruger Juhldals Face & Body oil – den er nemlig også perfekt til at give fugt til ansigtet, efter jeg har haft maske på.

8. Med jævne mellemrum hopper Anders og jeg på juice-kur. Det er forskelligt, hvad folk synes om den slags – jeg synes det smager pisselækkert, og jeg kan mærke, at det giver mig energi at tage én dag en gang imellem, hvor jeg får tanket helt op på vitaminer og mineraler. Mens jeg er gravid, så dur det naturligvis ikke at leve en hel dag kun af juice, så denne gang drikker jeg den til mine måltider. Vi bestiller hos Restartjuice og jeg er især fan af den, som jeg kalder “Chokolade-mælk” – den er i virkeligheden pissesund, men det kan man jo bare lade være med at tænke for meget over.

9. Jeg skal også æde andet end popcorn. Heldigvis ligger der en Lêlê lige rundt om hjørnet. Jeg får stort set altid det samme, når jeg bestiller derfra; forårsruller med en ordentlig røvfuld koriander og en kinaradise-salat. Jeg kører den bare på fælleskortet, for så er der altid halvpris. Hæhæ.

Du kan læse mange flere af mine graviditetsbetragtninger herinde – blandt andet historien om dengang vi lavede en baby i Zika-land eller De 11 ting, som jeg skal nå, inden jeg bliver nogens mor. 

Husk at efterlade en helvedes masse kritik eller forslag til, hvad I gerne vil have mig til at skrive om – og følg mig da lige til højre, så du ikke går glip af noget.

8 kommentarer til “Fredag aften – for en tyksak”

 1. Normalt er jeg den anonyme læser, men bliver nødt til at give en masse ros til din blog! Din skrivemåde er genial og sjov! Tak for det 🙂
  P.s. Godt med links, keep ‘em coming. Godt at finde produkter, som f.eks. naturligolie, hvor vi almindelig dødelige kan være med budgetmæssigt 🙌🏼
  Rigtig god alene aften og weekend herfra!

  Svar
  • Årh, det er virkelig sødt sagt. Jeg er så glad for, at I er nogle, der gider læse med. Tusinde tusinde tak! Uha ja jeg er enig, der findes intet bedre end gode produkter, som man rent faktisk kan betale for – uden at tage lån i huset. God søndag 😀

   Svar
 2. Jeg elsker din blog, er så glad for du har lavet den – den er giver gode grine og tankestof – men er nødt til at spørge efter dette indlæg “fredag aften – for en tyksak” hvem er Anders bliver lidt forvirret hvem der er hvem af Anders og Arne som du bor med osv 🙈

  Svar
  • Det er så skønt, at I sidder nogle, der gider følge med – det er jeg simpelthen så glad for! Og ups – det er mig, der glemmer at forklare 🙈 min kæreste hedder Anders – men jeg kalder ham stort set altid Arne 😂, så det er simpelthen én og samme person.

   Svar

Skriv en kommentar